Avocat Dr. Constantin Neacșu - Baroul București Tel.: 0744244852

Ecologia ne va da noi bătăi de cap

Toate societățile vor trebui de anul viitor să colecteze separat biodeșeurile – stabilește o lege apărută în 20 august în Monitorul Oficial. Cei care nu vor respecta obligația vor putea fi amendați de Garda de Mediu cu câteva sute sau chiar zeci de mii de lei. Prin Legea nr. 181/2020 privind gestionarea deşeurilor nepericuloase se introduc obligații noi de la 1 ianuarie 2021, obligații care privesc atât persoanele fizice cât și pe cele juridice.

Citeste »

Aplicațiile și miturile hârtiei sintetice

Istoria hârtiei sintetice începe în anul 1970 atunci când Union Carbide – companie chimică americană deținută în prezent de Dow Chemical Company – a introdus pe piață alături de Mead Paper Company filmul mat semitransparent realizat din polipropilenă (PP) numit Ucar. Acesta era rezultatul unei colaborări dintre industria petrochimică și cea forestieră, încurajată de prețurile foarte mici ale petrolului de la acea vreme

Citeste »

Koenig & Bauer își reafirmă angajamentul de participare la drupa 2021

În contextul amânării expoziției drupa până în aprilie 2021, dar și al anunțurilor de retragere din cadrul evenimentului de la Messe Düsseldorf transmise de companii importante precum Xerox, Bobst, Heidelberg, Komori și Manroland Sheetfed, reprezentanții Koenig & Bauer – producător de echipamente de tipar offset și digital în coală, precum și de sisteme de finisare și tipar flexografic – au dorit să își reafirme participarea la această expoziție importantă a industriei. Astfel compania va avea standul în Hala 16, potrivit planurilor inițiale.

Citeste »

drupa 2021 va dura cu 2 zile mai puțin

Organizatorii drupa – cea mai importantă expoziție internațională pentru tehnologiile de imprimare – au decis scurtarea perioadei de desfășurare a ediției din 2021 de la 11 la doar 9 zile. Ca urmare a acestei decizii, târgul va avea loc în incinta centrului expozițional Messe Düsseldorf între 20 și 28 aprilie.

Citeste »

Premisele relansării mediului de afaceri românesc: încredere proactivă sau faliment

Revista financiară britanică The Economist a publicat recent un articol despre modul în care companiile și-ar putea reveni în contextul actualei recesiuni provocate de pandemia cu noul coronavirus. Însă orice pronostic este greu de estimat dat fiind că e nevoie să mai treacă o perioadă, poate chiar câțiva ani, până când efectele complete ale acestei pandemii vor putea fi analizate complet din punct de vedere economic.

Citeste »
Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide