Müller Martini a accelerat digitalizarea la virtual.drupa

Müller Martini, important furnizor elvețian de servicii și soluții inovatoare pentru finisare tipografică, a participat la virtual.drupa (20-23 aprilie 2021) prezentând publicului un rezumat al premierelor pe care le pregătise pentru drupa 2020. Echipamentele lansate deja pe piață în ultimul an au putut fi redescoperite prin videoclipuri, prezentări, demonstrații, webinarii și un showroom virtual cu grafică 3D.

Citeste »

Duplo lansează echipamentul digital de tăiat, ritzuit și biguit PFi Blade B2+

Duplo International este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de finisare automatizate și de înaltă precizie pentru industriile de printing, packaging și producție publicitară. Pe data de 29 aprilie 2021, Duplo a organizat webinarul de prezentare „PFi Blade Customer Demonstration Webinar” unde a oferit o demonstrație live a noii sale mașini de tăiat, ritzuit și biguit – PFi Blade B2+. Produsele Duplo sunt disponibile și în România grație parteneriatului dintre producător și NIS Electronics – distribuitor autorizat de echipamente profesionale pentru finisare tipografică, piese de schimb și consumabile.

Citeste »

Grup Transilvae prezintă noutățile aduse de Esko și Kongsberg la virtual.drupa

Esko, furnizor internațional de soluții software pentru print digital și automatizarea proceselor prepress și Kongsberg, producător de cuttere digitale pentru realizarea de ambalaje, au participat ca expozanți în cadrul târgului virtual.drupa (20 – 23 aprilie 2021) cu un portofoliu axat mai ales pe digitalizarea, simplificarea și eficientizarea fluxurilor de lucru. Produsele Esko și Kongsberg sunt disponibile și în România datorită parteneriatului dintre cei doi producători și Grup Transilvae – importator și distribuitor autorizat de soluții de imprimare în format mare și industrial, soluții tipar digital și color management, precum și produse și servicii complementare.

Citeste »

Valloy a prezentat la virtual.drupa sistemul automatizat hibrid DUOBLADE WX I pentru finisarea etichetelor

Valloy Inc. – producător coreean de echipamente destinate industriilor de semnalistică, producție ambalaje, etichete, decorațiuni interioare și textile – a fost unul dintre expozanții târgului internațional virtual.drupa în zilele de 20-23 aprilie 2021. Produsele sale, în special sistemele de finisare digitală a etichetelor, sunt disponibile și pe piața românească datorită parteneriatului cu GSR grup – furnizor de imprimante pentru etichete color în rolă, echipamente de decupare și finisare etichete, aplicatoare, dispensere, numărătoare, derulatoare și roluitoare de etichete, sisteme de imprimare folio, consumabile și servicii conexe.

Citeste »

Folio vs. cerneluri metalizate – provocări și beneficii

Tehnicile de înnobilare conferă ambalajelor un aspect unic și sofisticat, o “strălucire” vizibilă chiar și pe cele mai aglomerate rafturi de retail. Efectele metalizate și lucioase sunt metode eficiente de a capta atenția consumatorilor dintr-un motiv interesant: metalele strălucitoare sunt deseori valoroase, iar acest fapt creează asocierea subconștientă că și produsul aflat într-un ambalaj cu inserții metalizate trebuie să fie la rândul său valoros.

Citeste »

Automatizează-ți procesele de debitare cu routerul CNC FC-2030-8 ATC de la Adline Solutions

Routerele CNC (Computer Numerical Control) formează o clasă specială de utilaje folosite în procesele de debitare a unor materiale – lemn, materiale compozite, aluminiu, oțel, mase plastice, sticlă sau spumă – pe baza unor forme predefinite sau a unor tipare specifice prin procese precum găurirea, strunjirea, frezarea sau formarea. Modelele sau decupajele complexe create rapid cu routerele CNC sunt realizate prin intermediul „controlului numeric”, adică prin programarea computerizată de instrucțiuni pe baza cărora este controlat routerul atașat de o masă.

Citeste »

Embosarea sau valorificarea efectului tactil în print

Embosarea este tehnica de modificare a suprafeței unui material de formă plată prin crearea unor designuri sculpturale în relief, asemănătoare basoreliefurilor. Această metodă de înnobilare presupune utilizarea unei matrițe din metal încălzite pentru a aplica grafica pe suprafața dorită.

Citeste »

Papyrus – partener tesa în România pentru un portofoliu complet de benzi adezive profesionale

Benzile adezive sunt folosite în aplicații tot mai variate, iar diversificarea soluțiilor destinate printre altele fixării, îmbinării sau lipirii va continua dată fiind importanța progreselor în tehnologia adezivului, ușurinței de utilizare și costului redus în comparație cu alte sisteme tradiționale. Funcție de aplicație, benzile adezive oferă rezistență structurală asemănătoare cu cea a șuruburilor, niturilor și a altor elemente de fixare mecanice. Ele pot lega/lipi materiale diferite ca structură, fără probleme de compatibilitate, pot acționa ca bariere de etanșare și protecție împotriva umidității și a altor factori de mediu, garantând flexibilitate maximă.

Citeste »
Graphtec CE7000-160

Parteneriatul Roel-Graphtec prezintă seria CE7000 – ultima generație de cuttere

Compania internațională de origine japoneză Graphtec s-a menținut timp de peste 70 de ani în topul producătorilor mondiali pe segmentul tehnologiilor de tăiere pentru signalistică, decupare pe contur și etichete, îndeplinindu-și cu fiecare echipament vândut promisiunea fiabilității, durabilității și a performanței. Începând cu anul 2020, Roel – specializat în domeniul imprimantelor digitale și direct to garment, multifuncționalelor de birou, echipamentelor de finisare de tipul plotterelor și cutter-plotterelor, precum și al soluțiilor complexe de arhivare electronică și de creștere a eficienței lucrului cu documentele – a devenit distribuitorul autorizat al Graphtec în România.

Citeste »

Plastifierea lucioasă vs. plastifierea mată – între producția de ambalaje și exprimarea identității produsului

Esența procesului de plastifiere/laminare constă în pregătirea produsului pentru vânzare. Această procedură de înnobilare acordă ambalajului nota finală necesară diferențierii la raft și extinde în același timp durata de viață a cartonului sau hârtiei. Plastifierea este auxiliară procesului de imprimare și se realizează prin aplicarea la cald/rece a unei folii foarte subțiri pe o suprafață din hârtie/carton, pe cel puțin una dintre fețele materialului imprimat

Citeste »

Laserele HM de la Adline Solutions – adaptate la noua cerere

Cu aproximativ 6,93 milioane de cazuri confirmate de infectare, dintre care aproximativ 20 de mii doar în România, pandemia provocată de virusul Covid-19 i-a determinat pe decidenții industriei de print și packaging să demonstreze capacitatea lor de adaptare, dar și flexibilitatea și versatilitatea utilajelor pe care le dețin

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide