Excelenta si precizie fara egal cu masina de caserat semiautomata DA 2002 de la compania italiana IML

Caserarea este procedeul de finisare prin care o imagine imprimata pe un suport (de obicei din hartie de 90-120 g/mp) se fixeaza pe carton, micro-ondul, mucava, forex sau pe alte materiale mai dure decat hartia prin intermediul unui adeziv lichid cum ar fi aracetul. Se poate executa manual (procedeu nerecomandat in cazul inramarilor deoarece procentul de rebuturi este foarte mare iar calitatea este slaba) sau cu ajutorul diverselor echipamente specializate

Citeste »

Cutter plotterul DGI-330 EVO – automatizarea finisării digitale a etichetelor în rolă

Polly Automatic – producător chinez de echipamente și linii de finisare a etichetelor – își propune să transforme prejudecata referitoare la produsele „Made in China” într-o mărturie a calității pe segmentul de labeling. Roel – distribuitor exclusiv în România al Polly Automatic – introduce pe piața românească cutter plotterul digital DGI-330 EVO, echipament „bestseller”, achiziționat de peste 80 de clienți din peste 10 țări, printre care și Spania, Germania, Brazilia, Turcia, Japonia și Italia.

Citeste »

Ce este „înnobilarea inteligentă” și cum poate spori valoarea printului

Înnobilarea și finisarea au fost o parte integrantă a procesului de tipărire încă de la începuturi, putând fi identificate chiar și în textele religioase de dinaintea secolului I, când argintul și aurul au fost adăugate materialelor scrise pentru a le spori frumusețea și valoarea. Tehnologia digitală de înnobilare și finisare oferă tot mai multe posibilități de design pentru întreprinderile și brandurile care doresc să se diferențieze prin materialele tipărite.

Citeste »

BOBST sărbătorește 40 de ani de inovație în materie de ștanțare

Încă din 1982, atunci când echipamentul SP 102-CE Autoplaten a fost vedeta expoziției internaționale drupa, mașinile plane de ștanțat BOBST având mecanisme cu came au deschis calea pentru producția în masă a bunurilor de larg consum de înaltă calitate. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la brevetarea mecanismului revoluționar care a făcut totul posibil.

Citeste »

KURZ LABEL WEEKS – târgul dedicat viitorului industriei de labeling

LEONHARD KURZ Stiftung & Co.KG este lider mondial în producția și comercializarea foliilor decorative, dezvoltând și producând totodată și echipamente pentru aplicarea acestora pe diferite suporturi. În perioada 20 iunie-28 octombrie 2022 KURZ găzduiește în incinta sediului său central din Fürth, Germania evenimentul KURZ LABEL WEEKS ce are ca temă „Engineering the Future of Embellishment” (Ingineria viitorului înnobilării). Producătorii de etichete și ambalaje vor putea afla informații de ultim moment despre noile trenduri și tehnologii inovatoare și vor avea posibilitatea de a descoperi la fața locului sau în format virtual noi echipamente, procese de pionierat și soluții sustenabile.

Citeste »
NOVAFOIL 106

BOBST va prezenta NOVAFOIL și NOVAFOLD în cadrul noului Amplify Print 2022

Amplify Print este un nou târg american dedicat finisării și înnobilării materialelor tipărite, care va avea loc în perioada 14-16 iunie 2022 la Minneapolis Convention Center. Vizitatorii vor avea ocazia de a intra în contact cu cele mai noi produse și procese în materie de folii, laminare și cretare, ștanțare, pliere și lipire, legare și direct mail. Prima ediție a expoziției va oferi participanților șansa de a afla mai multe informații despre cele mai recente tehnologii BOBST de inscripționare cu folio la cald și de pliere-lipire dedicate industriei cartonului.

Citeste »

Uteco lansează revoluționarul Horizon 4.0 Triplex: performanță, versatilitate și design robust

Uteco – lider mondial în producția de echipamente de tipar flexografic, laminare şi rotogravură pentru segmentul ambalajelor flexibile – a organizat pe data de 4 martie 2022 webinarul „Horizon 4.0 Triplex” dedicat prezentării celui mai nou sistem de laminare și lăcuire marca Uteco. Potrivit reprezentanților companiei, noul Horizon 4.0 Triplex este unul dintre cele mai avansate echipamente produse de Uteco, combinând automatizarea, opțiuni unice de personalizare, lăcuirea și laminarea rapidă și eficientă cu până la trei straturi (triplex) cu o ușurință remarcabilă de utilizare.

Citeste »

Potențialul de sustenabilitate al industriei de print și packaging

PrintCity – alianță strategică formată din importante companii ce activează în cadrul lanțului valoric al industriilor de printing, packaging și publishing la nivel european – a organizat pe data de 17 ianuarie 2022 webinarul „Responsible and Luxurious – Sustainable Embellishment”. Evenimentul a fost dedicat prezentării procesului de creație și producție prin tehnologii de înnobilare sustenabile a copertei publicației germane de packaging și design „creativ verpacken” (numărul din septembrie 2021).

Citeste »

Lansare Duplo PFI Blade B2+ în ROMÂNIA

După lansarea oficială organizată pe 29 aprilie 2021 de către Duplo – unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de finisare automatizate și de înaltă precizie pentru industriile de printing, packaging și producție publicitară – noua mașină de tăiat, ritzuit și biguit PFi Blade B2+ este acum disponibilă și în România grație parteneriatului dintre producător și NIS Electronics – distribuitor autorizat de echipamente profesionale pentru finisare tipografică, piese de schimb și consumabile.

Citeste »

Cutterele Zünd – finisare digitală la cel mai înalt nivel

Mons Medius este unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologii de printare, tăiere și formare din România, fiind recomandat de către parteneri deveniți sinonimi ai calității recunoscute pe plan internațional, precum Zünd, Agfa Graphics sau Mutoh. În cei 25 de ani de experiență în domeniu, furnizorul a devenit un nume de referință pe piața românească, sprijinindu-și succesul pe munca, responsabilitatea și respectul față de parteneri și clienți, cărora le oferă tehnologii de ultim moment, implicare și cunoștințe extinse. Mons Medius propune pieței românești echipamente valoroase și excelență.

Citeste »

Mesele de tăiere automată CB08II de la Adline Solutions eficientizează producția de confecții din România

O mare parte a producătorilor de articole textile încă preferă tăierea manuală în detrimentul celei automate, însă problemele de acuratețe provoacă multe costuri inutile și risipă de materiale, mai ales în cazul volumelor mari unde eficiența producției are de suferit. Adline Solutions, important distribuitor de echipamente pentru producția publicitară și industria textilă, oferă pieței românești soluții personalizate prin portofoliul său de mese de tăiere automată – un echipament ce devine esențial în industria textilă deoarece garantează precizie, eficiență, înlocuirea parțială a forței de muncă și multifuncționalitate.

Citeste »

Masa de tăiere digitală vs. routerul CNC

Furnizorii de servicii de imprimare știu că printarea este doar o parte a procesului, materialul trebuie apoi finisat și transformat în produs final înainte de a putea fi livrat clienților. Dintre toate tipurile de echipamente de finisare, mesele de tăiere digitală și varianta lor pentru materiale mai dure, routerele CNC, se numără printre cele mai versatile opțiuni – deși nu sunt ieftine, sunt foarte durabile și oferă calitate la standarde înalte. În acest articol vom explora diferențele dintre mesele de tăiere și routerele CNC astfel încât alegerea între aceste două opțiuni să devină una ușoară, în funcție de nevoile fiecărei afaceri.

Citeste »

Duplo își extinde portofoliul cu noua ghilotină Ideal 56

Duplo International, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de finisare automatizate și de înaltă precizie pentru industria de printing și packaging, și-a extins portofoliul prin lansarea noii ghilotine Ideal 56. Potrivit producătorului, noul echipament este mult mai eficient, mai ușor și mai sigur de folosit, rezultând un flux de lucru optim și o precizie impecabilă.

Citeste »

Lombardi aduce universul flexo mai aproape de clienți

Lombardi Converting Machinery S.p.A – companie italiană specializată în dezvoltarea utilajelor flexografice narrow și mid-web şi a echipamentelor automate de ştanţat destinate producţiei de etichete şi ambalaje – a organizat în zilele de 18, 19 și 20 mai evenimentul „Flexoworld”, împărțit pe 3 mari tematici: finisare, narrow-web și mid-web. Cele trei sesiuni virtuale transmise în direct de la sediul Lombardi Arena au urmat modelul popularei serii de evenimente săptămânale „Reboot”, organizate de producător în mai 2020 ca modalitate de a revitaliza industriile de printing și packaging. Gabor Bereczki, directorul general al Print Consult România, distribuitorul Lombardi în țara noastră, a participat la acest eveniment și a fost de acord să ne ofere informații valoroase despre echipamentele prezentate.

Citeste »
Zund T3

Zünd impune noul standard de versatilitate și automatizare la virtual.drupa

Zünd – producătorul elvețian de top în domeniul tehnologiilor de tăiere – și-a prezentat la expoziția virtual.drupa (20-23 aprilie 2021) noile inovații, printre care amintim cutterul flatbed modular Zünd T3 dar și soluțiile software destinate automatizării și eficientizării fluxurilor de lucru. Produsele Zünd sunt disponibile în România datorită parteneriatului dintre producător și Mons Medius Technology SRL – consultant și furnizor integrat de echipamente, materiale și soluții pentru industria publicitară, cea a textilelor și pielăriei, precum și pentru alte industrii creative.

Citeste »
Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide