Cutterele Zünd – finisare digitală la cel mai înalt nivel

Mons Medius este unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologii de printare, tăiere și formare din România, fiind recomandat de către parteneri deveniți sinonimi ai calității recunoscute pe plan internațional, precum Zünd, Agfa Graphics sau Mutoh. În cei 25 de ani de experiență în domeniu, furnizorul a devenit un nume de referință pe piața românească, sprijinindu-și succesul pe munca, responsabilitatea și respectul față de parteneri și clienți, cărora le oferă tehnologii de ultim moment, implicare și cunoștințe extinse. Mons Medius propune pieței românești echipamente valoroase și excelență.

Citeste »

Mesele de tăiere automată CB08II de la Adline Solutions eficientizează producția de confecții din România

O mare parte a producătorilor de articole textile încă preferă tăierea manuală în detrimentul celei automate, însă problemele de acuratețe provoacă multe costuri inutile și risipă de materiale, mai ales în cazul volumelor mari unde eficiența producției are de suferit. Adline Solutions, important distribuitor de echipamente pentru producția publicitară și industria textilă, oferă pieței românești soluții personalizate prin portofoliul său de mese de tăiere automată – un echipament ce devine esențial în industria textilă deoarece garantează precizie, eficiență, înlocuirea parțială a forței de muncă și multifuncționalitate.

Citeste »

Masa de tăiere digitală vs. routerul CNC

Furnizorii de servicii de imprimare știu că printarea este doar o parte a procesului, materialul trebuie apoi finisat și transformat în produs final înainte de a putea fi livrat clienților. Dintre toate tipurile de echipamente de finisare, mesele de tăiere digitală și varianta lor pentru materiale mai dure, routerele CNC, se numără printre cele mai versatile opțiuni – deși nu sunt ieftine, sunt foarte durabile și oferă calitate la standarde înalte. În acest articol vom explora diferențele dintre mesele de tăiere și routerele CNC astfel încât alegerea între aceste două opțiuni să devină una ușoară, în funcție de nevoile fiecărei afaceri.

Citeste »

Duplo își extinde portofoliul cu noua ghilotină Ideal 56

Duplo International, unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de finisare automatizate și de înaltă precizie pentru industria de printing și packaging, și-a extins portofoliul prin lansarea noii ghilotine Ideal 56. Potrivit producătorului, noul echipament este mult mai eficient, mai ușor și mai sigur de folosit, rezultând un flux de lucru optim și o precizie impecabilă.

Citeste »

Lombardi aduce universul flexo mai aproape de clienți

Lombardi Converting Machinery S.p.A – companie italiană specializată în dezvoltarea utilajelor flexografice narrow și mid-web şi a echipamentelor automate de ştanţat destinate producţiei de etichete şi ambalaje – a organizat în zilele de 18, 19 și 20 mai evenimentul „Flexoworld”, împărțit pe 3 mari tematici: finisare, narrow-web și mid-web. Cele trei sesiuni virtuale transmise în direct de la sediul Lombardi Arena au urmat modelul popularei serii de evenimente săptămânale „Reboot”, organizate de producător în mai 2020 ca modalitate de a revitaliza industriile de printing și packaging. Gabor Bereczki, directorul general al Print Consult România, distribuitorul Lombardi în țara noastră, a participat la acest eveniment și a fost de acord să ne ofere informații valoroase despre echipamentele prezentate.

Citeste »
Zund T3

Zünd impune noul standard de versatilitate și automatizare la virtual.drupa

Zünd – producătorul elvețian de top în domeniul tehnologiilor de tăiere – și-a prezentat la expoziția virtual.drupa (20-23 aprilie 2021) noile inovații, printre care amintim cutterul flatbed modular Zünd T3 dar și soluțiile software destinate automatizării și eficientizării fluxurilor de lucru. Produsele Zünd sunt disponibile în România datorită parteneriatului dintre producător și Mons Medius Technology SRL – consultant și furnizor integrat de echipamente, materiale și soluții pentru industria publicitară, cea a textilelor și pielăriei, precum și pentru alte industrii creative.

Citeste »

Müller Martini a accelerat digitalizarea la virtual.drupa

Müller Martini, important furnizor elvețian de servicii și soluții inovatoare pentru finisare tipografică, a participat la virtual.drupa (20-23 aprilie 2021) prezentând publicului un rezumat al premierelor pe care le pregătise pentru drupa 2020. Echipamentele lansate deja pe piață în ultimul an au putut fi redescoperite prin videoclipuri, prezentări, demonstrații, webinarii și un showroom virtual cu grafică 3D.

Citeste »

Duplo lansează echipamentul digital de tăiat, ritzuit și biguit PFi Blade B2+

Duplo International este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de finisare automatizate și de înaltă precizie pentru industriile de printing, packaging și producție publicitară. Pe data de 29 aprilie 2021, Duplo a organizat webinarul de prezentare „PFi Blade Customer Demonstration Webinar” unde a oferit o demonstrație live a noii sale mașini de tăiat, ritzuit și biguit – PFi Blade B2+. Produsele Duplo sunt disponibile și în România grație parteneriatului dintre producător și NIS Electronics – distribuitor autorizat de echipamente profesionale pentru finisare tipografică, piese de schimb și consumabile.

Citeste »

Grup Transilvae prezintă noutățile aduse de Esko și Kongsberg la virtual.drupa

Esko, furnizor internațional de soluții software pentru print digital și automatizarea proceselor prepress și Kongsberg, producător de cuttere digitale pentru realizarea de ambalaje, au participat ca expozanți în cadrul târgului virtual.drupa (20 – 23 aprilie 2021) cu un portofoliu axat mai ales pe digitalizarea, simplificarea și eficientizarea fluxurilor de lucru. Produsele Esko și Kongsberg sunt disponibile și în România datorită parteneriatului dintre cei doi producători și Grup Transilvae – importator și distribuitor autorizat de soluții de imprimare în format mare și industrial, soluții tipar digital și color management, precum și produse și servicii complementare.

Citeste »

Valloy a prezentat la virtual.drupa sistemul automatizat hibrid DUOBLADE WX I pentru finisarea etichetelor

Valloy Inc. – producător coreean de echipamente destinate industriilor de semnalistică, producție ambalaje, etichete, decorațiuni interioare și textile – a fost unul dintre expozanții târgului internațional virtual.drupa în zilele de 20-23 aprilie 2021. Produsele sale, în special sistemele de finisare digitală a etichetelor, sunt disponibile și pe piața românească datorită parteneriatului cu GSR grup – furnizor de imprimante pentru etichete color în rolă, echipamente de decupare și finisare etichete, aplicatoare, dispensere, numărătoare, derulatoare și roluitoare de etichete, sisteme de imprimare folio, consumabile și servicii conexe.

Citeste »

Folio vs. cerneluri metalizate – provocări și beneficii

Tehnicile de înnobilare conferă ambalajelor un aspect unic și sofisticat, o “strălucire” vizibilă chiar și pe cele mai aglomerate rafturi de retail. Efectele metalizate și lucioase sunt metode eficiente de a capta atenția consumatorilor dintr-un motiv interesant: metalele strălucitoare sunt deseori valoroase, iar acest fapt creează asocierea subconștientă că și produsul aflat într-un ambalaj cu inserții metalizate trebuie să fie la rândul său valoros.

Citeste »

Automatizează-ți procesele de debitare cu routerul CNC FC-2030-8 ATC de la Adline Solutions

Routerele CNC (Computer Numerical Control) formează o clasă specială de utilaje folosite în procesele de debitare a unor materiale – lemn, materiale compozite, aluminiu, oțel, mase plastice, sticlă sau spumă – pe baza unor forme predefinite sau a unor tipare specifice prin procese precum găurirea, strunjirea, frezarea sau formarea. Modelele sau decupajele complexe create rapid cu routerele CNC sunt realizate prin intermediul „controlului numeric”, adică prin programarea computerizată de instrucțiuni pe baza cărora este controlat routerul atașat de o masă.

Citeste »

Embosarea sau valorificarea efectului tactil în print

Embosarea este tehnica de modificare a suprafeței unui material de formă plată prin crearea unor designuri sculpturale în relief, asemănătoare basoreliefurilor. Această metodă de înnobilare presupune utilizarea unei matrițe din metal încălzite pentru a aplica grafica pe suprafața dorită.

Citeste »

Papyrus – partener tesa în România pentru un portofoliu complet de benzi adezive profesionale

Benzile adezive sunt folosite în aplicații tot mai variate, iar diversificarea soluțiilor destinate printre altele fixării, îmbinării sau lipirii va continua dată fiind importanța progreselor în tehnologia adezivului, ușurinței de utilizare și costului redus în comparație cu alte sisteme tradiționale. Funcție de aplicație, benzile adezive oferă rezistență structurală asemănătoare cu cea a șuruburilor, niturilor și a altor elemente de fixare mecanice. Ele pot lega/lipi materiale diferite ca structură, fără probleme de compatibilitate, pot acționa ca bariere de etanșare și protecție împotriva umidității și a altor factori de mediu, garantând flexibilitate maximă.

Citeste »
Graphtec CE7000-160

Parteneriatul Roel-Graphtec prezintă seria CE7000 – ultima generație de cuttere

Compania internațională de origine japoneză Graphtec s-a menținut timp de peste 70 de ani în topul producătorilor mondiali pe segmentul tehnologiilor de tăiere pentru signalistică, decupare pe contur și etichete, îndeplinindu-și cu fiecare echipament vândut promisiunea fiabilității, durabilității și a performanței. Începând cu anul 2020, Roel – specializat în domeniul imprimantelor digitale și direct to garment, multifuncționalelor de birou, echipamentelor de finisare de tipul plotterelor și cutter-plotterelor, precum și al soluțiilor complexe de arhivare electronică și de creștere a eficienței lucrului cu documentele – a devenit distribuitorul autorizat al Graphtec în România.

Citeste »

Plastifierea lucioasă vs. plastifierea mată – între producția de ambalaje și exprimarea identității produsului

Esența procesului de plastifiere/laminare constă în pregătirea produsului pentru vânzare. Această procedură de înnobilare acordă ambalajului nota finală necesară diferențierii la raft și extinde în același timp durata de viață a cartonului sau hârtiei. Plastifierea este auxiliară procesului de imprimare și se realizează prin aplicarea la cald/rece a unei folii foarte subțiri pe o suprafață din hârtie/carton, pe cel puțin una dintre fețele materialului imprimat

Citeste »

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide