Întâlnirea ATT de la Săcele din 3-4 septembrie 2021

Asociația Tipografilor “Transilvania” a avut prima întâlnire din acest an pe 3 și 4 septembrie 2021, în sala de conferințe a Hotelului AVE LUX din Săcele, județul Brașov.

Întâlnirea nu a mai debutat cu tradiționala vizită la unitatea de producție a furnizorului de servicii de imprimare din localitatea gazdă – membru al asociației – ci a avut un program mai restrâns, cu subiecte de actualitate dezbătute de reprezentanți ai unor instituții și furnizori de servicii de renume în România.

Președintele ATT, David Istvan, i-a prezentat pe rând pe speakerii acestei ediții a întâlnirii membrilor asociației. Programul conferinței a început cu “Stabilirea gradului de convergență al dezideratelor ATT cu cele ale publicației Afaceri Poligrafice”, prezentare susținută de Horea Pufan, fondatorul revistei. Un alt subiect de interes major dezbătut la Săcele a fost și situația învățământului poligrafic la nivel național, despre care au discutat invitații de la Universitatea Politehnica București (Conf. dr. Ing. Emilia Bălan), Universitatea Tehnică Cluj (Dir. Departament Slc. dr. ing. Timea Gabor) și Universitatea Politehnica Timișoara (Prof. dr. ing. Mihai Medeleanu, decanul Facultății de Chimie). Sesiunea de prezentări a fost încheiată de Daiana Sălăgean, Director Relații Furnizori în cadrul Agressione Group (unul dintre cei mai importanți furnizori de hârtie din țară). Aceasta le-a vorbit celor prezenți despre contextul care a dus la “Evoluția prețurilor în 2020-2021” la hârtie.

Despre toate aceste subiecte veți avea ocazia să aflați mai multe informații în ediția de septembrie a revistei Afaceri Poligrafice, unde vor fi prezentate în cadrul unor articole dedicate.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide