Avery Dennison a introdus un program axat pe oportunitățile oferite de etichetele inteligente

Portofoliul de soluții Avery Dennison pentru industria de ambalaje și etichete este destinat să sprijine convertorii în dezvoltarea oportunităților "inteligente" de etichetare și producție de ambalaje.

Aplicațiile inteligente de etichetare sunt diverse. Spre exemplu, optimizarea lanțului de aprovizionare și a procesului de inventariere a produselor ajută companiile să asigure un sistem logistic mai eficient prin utilizarea tehnologiei RFID – metoda de identificare a datelor prin unde radio.

Siguranța și autenticitatea produselor pot fi monitorizate, de asemenea, prin intermediul etichetelor RFID care pot fi utilizate chiar și pentru a solicita rearanjarea produselor alimentare într-un frigider casnic inteligent sau pentru a le oferi consumatorilor un conținut personalizat, cum ar fi sugestii de rețete, ceea ce reprezintă un instrument de marketing valoros pentru branduri.

Oportunitățile deschise de etichetele inteligente sunt enorme. Opțiunile RFID includ frecvențele ultra înalte, utilizate în mod obișnuit pentru urmărirea produselor, precum și frecvențele NFC, din ce în ce mai des folosite pentru efectuarea plăților. Ambalajele pot avea astfel un impact mult mai mare decât cel de la raft și pot îmbunătăți experiența consumatorilor, permițând conectarea la lumea digitală.

Deși etichetele inteligente sunt interesante datorită noilor oportunități de afaceri pe care le deschid, convertorii trebuie să se asigure că soluția aleasă este atât eficientă din punct de vedere al costurilor, cât și practică.

Fără îndoială, tehnologia RFID reprezintă o direcție importantă în dezvoltarea industriei de etichete, iar Avery Dennison – care este cel mai mare partener UHF RFID din lume, cu peste 800 de brevete și aplicații la nivel mondial – se angajează să conducă această mișcare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Oferte » Licitatii » Vindem la licitație utilajele:

Oferte » Oportunitati de afaceri » Vând tipografie offset complet utilată

Oferte » Oportunitati de afaceri » Vând tipografie în activitate:

Oferte » Oportunitati de afaceri » Vând tipografie digitală complet utilată

Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
Fără categorie
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
PASTILA VESELA
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide