Domino lansează noua serie Gx de imprimante termice inkjet

Domino Printing Sciences PLC, producător britanic de sisteme de imprimare, marcare și codificare a produselor folosind tehnologia inkjet, a lansat gama Gx de imprimante termice, optimizate pentru inscripționarea precisă și rapidă a etichetelor de produse, filmelor flexibile și ambalajelor din carton.

Seria Gx este recomandată pentru fluxurile de lucru din fabricile inteligente, echipamentele fiind ușor de utilizat și integrat în procesele de producție deja existente datorită conectivității îmbunătățite și a interfeței intuitive. În plus, sistemul de stocare a informațiilor în Cloud permite monitorizarea de la distanță, iar opțiunile precum EtherCAT sau PLC permit transferul de date rapid și sincronizarea. Echipamentele din seria Gx sunt capabile să imprime coduri de înaltă densitate, inclusiv coduri de bare bidimensionale Data Matrix, care sunt în conformitate cu toate reglementările din domeniul farmaceutic în ceea ce privește securitatea medicamentelor – FMD (Europa) și DQSA (SUA).

„Seria Gx întrunește standardele industriei, ceea ce permite integrarea în sistemele automatizate existente pentru a oferi o soluție de codificare și marcare pregătită pentru Industria 4.0. Consumatorii, distribuitorii și guvernele solicită mai multe informații de la producători. Am dezvoltat seria Gx ca răspuns la aceste cereri, pentru a oferi clienților noștri un control mai mare asupra procesului de imprimare a etichetelor de produse, cu posibilitatea de a inscripționa coduri de înaltă calitate care să poată fi citite de diverse dispozitive”, a declarat Alexandros Mountis, Product Manager, Domino.

În funcție de configurația dorită, clienții pot opta pentru un singur cap de imprimare sau pentru maximum patru, acestea putând fi utilizate atât concomitent la o înălțime maximă de imprimare de 50,8 mm cât și separat, la viteze de până la 300 m/min. Capetele de imprimare nu necesită mentenanță și sunt echipate cu LED-uri ce arată când trebuie schimbate cartușele, operație care se poate realiza fără întreruperea producției. În plus, capetele de imprimare sunt compatibile cu o gamă variată de cerneluri cu uscare rapidă, potrivite atât pentru substraturile poroase cât și pentru cele non-poroase.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide