Înființează propriul centru digital de producție etichete în rolă

PrintLabel.ro – parte a GSR GRUP SRL – furnizor de soluții de imprimare și finisare digitală a etichetelor, are o propunere de afaceri de nerefuzat pentru antreprenorii români din domeniul de packaging și labeling. Înființează-ți în cel mai scurt timp propriul atelier de producție etichete în rolă și monetizează-l rapid primind sprijin complet și aprovizionare de la o echipă de profesioniști dovediți pe piață!

Oferta Print Label se bazează pe expertiza și experiența sa îndelungată în domeniul producției de etichete – un centru digital de producție a etichetelor premium în rolă are avantajul de a necesita doar două echipamente esențiale: o imprimantă performantă color în rolă (de lățime mare și costuri scăzute de print) și un finisher digital de etichete. Drept urmare, un astfel de atelier este ușor de instalat oriunde, chiar și într-un birou deoarece va ocupa foarte puțin spațiu și nu are nevoie de adaptări sau amenajări speciale de tipul sistemelor de ventilație complexe. Un proiect de afaceri de acest tip funcționează chiar și cu un singur angajat care operează echipamente digitale ușor de folosit, fără a fi nevoie de matrițe de imprimare sau de tăiere însă și fără a face rabat de la calitatea sau complexitatea produsului final – pot fi astfel livrate etichete convertite în orice contur, rezistente la apă și/sau diferite substanțe chimice. În prezent piața funcționează pe baza cererilor de tiraje mici, de câteva sute sau mii de bucăți, așadar profită chiar acum de această oportunitate care nu poate fi acoperită de tipografiile clasice!

VipColor VP750 - imprimantă de etichete
VipColor VP750 – imprimantă de etichete

 

Print Label te invită să te adaptezi trendului pentru a te plia pe ceea ce își doresc cei mai numeroși clienți în acest moment: etichete pe rolă, nu în coală. În acest scop, furnizorul a pregătit un pachet special destinat antreprenorilor, format din imprimanta de etichete VipColor VP750 împreună cu sistemul de roluire dedicat VP750 și finisherul digital de etichete în rolă Duoblade PETIT. VipColor VP750 imprimă la viteze cuprinse între 9-18 m/min (sau până la 305 mm/s cu o productivitate de 9 600 etichete pe oră) la rezoluție maximă de 1600×1600 dpi, având încorporat un cap de imprimare staționar Memjet Waterfall care permite hârtiei să se deplaseze rapid, controlat și sincronizat prin imprimantă, menținând totodată rezoluția excelentă a imprimării. Echipamentul folosește cartușe de cerneală C, M, Y, 2xBK de mare capacitate (250 ml) și cernelurile Niagara dezvoltate recent de Memjet™ pentru producția de etichete cu rezistență sporită la apă și umiditate, ideale pentru etichetele băuturilor și alimentelor reci, destinate păstrării la frigider/congelator, dar și produselor chimice sau farmaceutice. Dacă formatul standard include derulatorul de role cu tambur de 76 mm, VipColor VP750 vine opțional și cu rewinder-ul (roluitorul) pentru etichete cu lățimea de până la 8,5″ și role cu diametrul exterior de până la 8″ care face posibilă producția continuă roll-to-roll. VipColor folosește cerneluri non-toxice, pe bază de apă, perfecte pentru producția de etichete plasate în contact direct cu produsele alimentare. Echipamentul a fost proiectat pentru a susține economia de cerneală și permite atât imprimarea directă pe role de etichete pretăiate, cât și imprimarea pe material continuu care va fi decupat/finisat ulterior.

Duoblade Petit - finisher digital de etichete în rolă
Duoblade Petit – finisher digital de etichete în rolă

 

Pachetul propus de Print Label este completat perfect de sistemul digital de finisare a etichetelor, Duoblade PETIT – care oferă tăiere digitală cu două cuțite simultan, la o viteză de până la 8 m/min și la dimensiuni ale etichetelor finale de maxim 230 mm lățime și 300 mm lungime. Duoblade PETIT este cel mai rapid echipament de tăiere digitală fără matriță la nivel mondial din clasa lui (desktop), fiind potrivit pentru orice tip de finisare, inclusiv tăiere post-laminare, îndepărtarea surplusului, tăierea pe contur și tăierea longitudinală (cu 4, maxim 8 unități de tăiere slitting) sau roluirea pe tambur. Duoblade PETIT include software de decupare și suportă vectori de tăiere din Corel Draw sau Adobe Illustrator.

Print Label oferă tuturor antreprenorilor și furnizorilor interesați sprijin sub formă de aprovizionare cu toate materialele și consumabilele, dar și cu instalarea echipamentelor, instruirea operatorilor și asistență profesională pe întreaga durată a colaborării.

Accesează acest link pentru a afla cum îți poți înființa chiar acum propriul centru de producție digitală a etichetelor în rolă devenind partener Print Label!

Pentru informații suplimentare contactați:
Adrian Curic
0722.326.266
adriancuric@printlabel.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide