Kodak are în plan să scoată la vânzare divizia de imprimare flexografică

Kodak a început procesul de vânzare a diviziei sale de imprimare flexografică, consultantul financiar pentru această tranzacție fiind UBS Investment Bank.

Divizia de imprimare flexografică a Kodak produce și comercializează echipamente CTP din gama FLEXCEL NX, precum și clișee pentru imprimare și consumabile. În ultimele 12 luni, divizia a raportat o creștere cu 9% a veniturilor, având o cifră de afaceri de 150 milioane dolari.

Pe toată durata procesului de vânzare, Kodak va continua să facă investiții semnificative în această divizie prin extinderea capacității de producție, dezvoltarea tehnologiilor avansate și sporirea numărului de angajați pentru a putea răspunde cerințelor venite din partea clienților.

Flexografia este un procedeu de imprimare care folosește plăci flexibile pentru a tipări pe o varietate de substraturi ce se utilizează în producția de ambalaje, inclusiv folii din plastic și hârtie.

Echipamentele CTP din gama FLEXCEL NX realizate de Kodak au la bază o tehnologie proprietară de procesare a imaginilor pentru a furniza rezultate de înaltă calitate.

Compania va continua să-și concentreze eforturile pe producția plăcilor de imprimare Sonora care nu prezintă pericole pentru mediul înconjurător, a sistemelor de imprimare inkjet, a dezvoltării programelor software pentru fluxurile de lucru și a licențelor de brand.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide