Papyrus sprijină respectarea normelor de igienă în spațiile industriale, comerciale și de birouri

Orice organizație are o practică pentru îndepărtarea murdăriei, grăsimii, petelor, ruginii și a tuturor celorlalte particule dăunătoare pentru piese, metale, materiale și alte tipuri de componente industriale, înainte de începerea activității și punerea în funcțiune a echipamentelor. Totodată, destule afaceri trec cu vederea această etapă, considerând că dacă angajații mătură și curăță apoi cu mopul podelele fabricii, atelierului sau depozitului, acest lucru este mai mult decât suficient.

Papyrus, distribuitor certificat ISO 9001:2015, și-a completat de curând gama de produse destinate curățeniei pentru a simplifica eforturile de aprovizionare ale clienților săi. Printre noile soluții introduse în portofoliu se numără detergenți și dezinfectanți profesionali de la branduri cu renume precum Cif și Domestos. Dintre acestea face parte și soluția Domestos Professional Detergent Dezinfectant Zilnic Pine Fresh (5 litri), un detergent și dezinfectant universal care îndepărtează grăsimea, uleiurile, murdăria, petele și distruge bacteriile. Acesta poate fi folosit și pentru grupurile sanitare.

Pentru curățarea și igienizarea tuturor suprafețelor, Papyrus recomandă Cif Detergent Universal Lemon Fresh și Cif Detergent Dezinfectant 2în1 Lichid, concepute special pentru spălarea și dezinfectarea suprafețelor din spațiile publice și locurile unde este pregătită sau consumată mâncarea.

Portofoliul Papyrus include totodată și detergenți pentru mașina de spălat vase, detergenți speciali pentru lustruirea suprafețelor – precum produsul Cif Spray Pentru Curăţarea Lemnului – dar și detergenți universali și profesionali pentru geamuri și sticlă, pentru decalcifierea și desfundarea țevilor, detergenți pentru grupuri sanitare sau detergenți universali pentru curățarea bucătăriei.

Un produs special este și Cif Professional Degresant – acesta face parte din gama Pro Formula și este conceput pentru eliminarea eficientă a petelor puternice de grăsime de pe podele, pereți, conducte, precum și de pe vase, oale, tigăi. Datorită eficienței sale este recomandat pentru dezinfectarea tuturor spațiilor industriale și comerciale.

Curățenia industrială este deseori privită ca o risipă de timp, însă Papyrus livrează soluții ce reduc efortul și timpul de curățare la jumătate. Furnizorul recomandă ca suprafața care va fi tratată să fie compatibilă cu substanțele chimice din componența produselor de curățare pentru a elimina orice risc de deteriorare.

Papyrus asigură suport profesionist în alegerea celor mai potrivite produse pentru curățenie prin reprezentanții săi de vânzări, stoc mare, livrare promptă, termene de plată adaptate condițiilor pieței și prețuri competitive – totul pentru sprijinirea respectării normelor de igienă și siguranță atât în spațiile de producție, cât și în cele de birouri.

 

Consultați oferta extinsă de produse pentru curățenie AICI.

Pentru mai multe informații și comenzi contactați echipa Papyrus:
Telefon: +40 372 462 400
E-mail: info.ro@papyrus.com
www.papyrus.com/ro

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide