RBM va lansa în iunie primul spațiu expozițional virtual destinat industriei de print

Global PrintExpo este organizat prin implicarea celor doi directori ai săi, Wayne Beckett și Chris Watson, reprezentanți RBM (Resolve Business Management), care au o experiență tehnică vastă în soluții cloud de management, precum și în organizarea de expoziții la scară largă.

Platforma va avea marea inaugurare virtuală în luna iunie 2020 și va funcționa pe principiile oricărei expoziții live, cu o singură diferență: Global PrintExpo va putea fi vizitată de către oricine, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an, din orice colț al lumii și fără costurile suplimentare ale camerelor de hotel sau biletelor de avion. Spațiul expozițional de 10 000 mp și standurile expozanților vor fi reconstituite la dimensiunile fizice reale, ceea ce înseamnă că în iunie 2020 vizitatorii se vor putea înregistra pentru a naviga virtual în incinta halei, vizitând standurile diferitelor companii expozante. Proiectul va include produse prezentate tridimensional, videoclipuri HD și posibilitatea ca vizitatorii să ceară o cotație de preț în timp real.

Și expozanții vor avea parte de beneficii: aceștia își vor putea actualiza produsele de la standuri printr-o serie de prezentări interactive pe care vizitatorii le vor putea descărca. Toate acestea sunt posibile datorită unei interfețe intuitive care va asigura o navigare ușoară și identificarea rapidă a conținutului căutat. În plus, expozanții vor putea actualiza produsele prezentate la stand oricând va fi nevoie. Global PrintExpo va facilita și un program lunar de conferințe în cadrul căruia expozanții vor putea organiza seminarii de specialitate și demonstrații în fața unui public internațional. Global PrintExpo va împărți spațiul virtual cu popularul IndustryExpo.online, care a atras peste 40 000 de vizitatori de la inaugurarea sa în ianuarie 2020. Târgul destinat industriei tiparului va fi organizat în Hala 2 și va fi găzduit de aceeași platformă – V-Ex Virtual Exhibition.

„Acesta este în mod cert momentul potrivit pentru lansarea unei expoziții virtuale, nu doar din cauza restricțiilor de a participa fizic la astfel de evenimente, situație care se va menține pentru o perioadă, ci și datorită avantajelor pentru expozanți și vizitatori. Multe companii sunt pregătite pentru lansări de produse anul acesta, iar în lipsa expozițiilor de specialitate soluția noastră va avea un impact uriaș asupra afacerilor lor. Global PrintExpo este proiectat pentru a le asigura furnizorilor un flux regulat de solicitări din partea potențialilor clienți pe parcursul întregului an, iar URL-urile standurilor pot fi utilizate în scop de marketing și în afara expoziției”, a declarat Wayne Beckett, unul dintre directorii Global PrintExpo.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide