Roland DG lansează VersaUV LEF2-300D și software-ul RIP Ergosoft Roland Edition 3

Roland DG a anunțat lansarea noului echipament VersaUV LEF2-300D, precum și a celei mai recente versiuni a renumitului software RIP Ergosoft, care îmbunătățește experiența utilizatorilor seriei Texart de imprimante pentru sublimare.

Linia VersaUV LEF a fost introdusă pe piață în 2011 și a devenit extrem de populară, primind de-a lungul anilor o serie de update-uri ce au permis lățimi mai mari de imprimare și posibilitatea de redare a detaliilor fine. Noul model LEF2-300D permite printarea unor substraturi cu înălțimea de până la 200 mm, inclusiv genți din piele, încălțăminte, huse pentru smartphone și alte obiecte promoționale.

„Versatilitatea seriei VersaUV LEF a creat povești de succes care provin nu doar din industria de imprimare, ci și din zona de retail, în condițiile în care mulți clienți utilizau înainte doar procesele de imprimare serigrafică, fără un echipament digital complementar precum cel din seria VersaUV”, a declarat Francisco Lozano, Product Manager Roland DG EMEA.

Cu o interfață reproiectată pentru a îmbunătăți operabilitatea mașinii, ultima versiune a software-ului RIP lansată de producător – Ergosoft Roland Edition 3 – include o varietate de funcții noi care permit imprimarea la un nivel superior de calitate a materialelor textile. Utilizatorii echipamentelor Texart XT-640 și RT-640 care au instalat deja versiunile 1 și 2 ale software-ului sunt eligibili pentru un update gratuit în perioada 24 martie – 30 septembrie 2020.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide