Târgul italian Print4All oferă soluția digitală pentru evenimentele de profil

Print4All este un eveniment nou al industriei de tipar care a avut prima ediție în anul 2018, la Milano, în perioada 29 mai – 1 iunie. După ce în 2018 s-a bucurat de succes datorită celor 429 de expozanți, 18 conferințe, 11 seminarii și 35 312 vizitatori, Print4All își deschide încă o dată porțile, de data aceasta virtuale, pentru conferințele online din data de 24 iunie 2020.

Organizatorii au emis un comunicat de presă prin care garantează că esența evenimentului rămâne neschimbată, în ciuda faptului că forma sub care va avea loc este diferită. Print4All Conference 2020 Future Factory va fi precedat pe data de 18 mai de un webinar care se dorește a fi un preambul al seriilor de conferințe din 24 iunie, moment în care discuțiile se vor concentra pe subiecte precum inovație, industria 4.0 și sustenabilitate. Evenimentul se va desfășura atât în italiană cât și în engleză, deoarece organizatorii doresc să atragă și publicul internațional specializat al comunităților de printing și packaging.

Organizatorii menționează că toți conferențiarii și-au confirmat prezența, iar printre cele mai interesante intervenții se va număra și cea a lui Nigel Tapper, unul dintre cei mai importanți experți în domeniul încălzirii globale și membru al IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), grup interguvernamental care a câștigat Premiul Nobel pentru Pace în 2007. Tapper va discuta despre sustenabilitate, punând accentul pe modul în care alegerile noastre din prezent ne pot afecta viitorul. Același subiect va fi abordat dintr-o perspectivă diferită și de către Marco Roveda, fondator al LifeGate și unul dintre primii pionieri italieni în materie de mâncare organică. Roveda va vorbi despre modurile în care sustenabilitatea și afacerile pot fi conectate în mod viabil. Alice Bodreau, Manager al Fundației Ellen MacArthur – fundație globală a cărei misiune este susținerea tranziției către o economie circulară – va duce subiectul sustenabilității mai departe, explicând cum pot fi implementate principiile economiei circulare în producția globală, cu focus pe industria de print și ambalaje. Ulrich Leberle, Director CEPI (Confederation of European Paper Industries), va prezenta alături de Massimo Medugno, Manager General al Assocarta, modul în care lanțul de aprovizionare poate livra ambalaje pe bază de hârtie pentru a sprijini procesul de reciclare.

Fabrizio Renzi, Președinte și CEO al rnbgate rnb4culture, partener IMB și profesor universitar, va explica importanța inteligenței artificiale și impactul acestui concept complex asupra industriei. Enzo Baglieri, profesor al Universității Bocconi care a lucrat alături de Federazione Carta Grafica la unul dintre primele proiecte de realizare a unui lanț de aprovizionare inteligent, va prezenta subtilitățile producției inteligente în contextul Industriei 4.0. Specialiștilor numiți mai sus li se vor alătura și delegați ai celor mai importante asociații internaționale, precum PEIAC (China), PICON (Marea Britanie) și IPAMA (India), care își vor prezenta punctele de vedere cu privire la trendurile de piață folosind date și informații statistice pe care le vor combina și completa cu viziunea personală. Print4All Conference 2020 Future Factory va include și mese rotunde unde vor fi analizate și comparate experiențele lanțului de aprovizionare la toate nivelele sale. Evenimentul prezentat de către Matteo Bordone, jurnalist și prezentator radio, este organizat de către Acimga – asociație italiană a producătorilor de echipamente pentru industria grafică, industria hârtiei și cea a convertorilor – și va fi transmis online, în direct. Evenimentul este sprijinit de Argi (asociație italiană a furnizorilor de consumabile pentru industria grafică) și de ITA (Italian Trade Agency).

Cea de a doua ediție a expoziției Print4All se va desfășura la Fiera Milano în perioada 3-6 mai 2022.

Pentru mai multe informații despre conferințele online vizitați: https://conference.print4all.it/en/today/future-factory/

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide