Universitatea Politehnica București dă startul admiterii la masterul „Tehnologii și sisteme poligrafice” (TSP)

Universitatea Politehnica din București și Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică (fosta IMST) organizează în cadrul departamentului Mașini și Sisteme de Producție concursul de admitere în învățământul universitar de masterat, anul universitar 2020/2021, pentru programul „Tehnologii și sisteme poligrafice” (TSP) al domeniului de studii „Inginerie industrială”.

Programul de masterat este destinat tuturor absolvenților de studii de licență din toate domeniile: inginerie, economie, management etc.

Înscrierea și susținerea probelor au loc în perioada 17.08.2020 – 11.09.2020 iar obiectivul principal al programului de masterat este furnizarea de cunoștințe despre tehnologii poligrafice și sisteme moderne de producție din industria poligrafică. Printre disciplinele studiate se vor număra și Teoria, fundamentele și măsurarea culorii, Managementul culorii folosind tehnologia ICC, Tehnologii (offset, flexo, digitale, speciale de tipărire), Utilaje și echipamente poligrafice, Optimizarea sistemelor de fabricație poligrafice, Controlul de proces în tiparul convențional și digital, Managementul proceselor poligrafice, Designul produselor poligrafice, etc.

Pentru mai multe informații despre modul de înscriere și conţinutul dosarului de înscriere, vă invităm să accesați: https://admitere.pub.ro/Admitere/site/infogen

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide