Universitatea „Politehnica” din București a prelungit perioada de înscrieri la masteratul „Tehnologii și Sisteme Poligrafice”

Sesiunea de înscriere din toamnă în cadrul masteratului „Tehnologii și Sisteme Poligrafice” se va desfășura până pe 23 septembrie 2022, ora 14:00. Candidații sunt invitați să își depună dosarele de înscriere online, pe site-ul de admitere al UPB: https://admitere.pub.ro

UPB oferă absolvenților de studii de licență programul de studii universitare de masterat „Tehnologii și Sisteme Poligrafice” (TSP) din cadrul Facultății de Inginerie Industrială și Robotică, acreditat în domeniul „Inginerie industrială”. Masteratul are o durată de 2 ani și a fost înființat în 2014, la solicitarea reprezentanților mediului economic românesc, deoarece s-a constatat lipsa specialiștilor în industrie, a resursei umane calificate pentru învățământul preuniversitar și a resurselor de documentare și informare.

Programul de masterat își propune să ofere studenților cunoștințe actualizate despre tehnologiile poligrafice și sistemele moderne de producție din industria poligrafică, iar printre competențele dobândite de viitorii absolvenți se numără și aplicarea tehnologiilor de tipărire în procesele de producție poligrafică, dar și utilizarea tehnicilor, metodelor, modelelor și instrumentelor necesare în asigurarea și realizarea calităţii proceselor și produselor industriei.

Printre disciplinele propuse masteranzilor amintim:

  • Teoria, fundamentele și măsurarea culorii
  • Designul produselor poligrafice
  • Tehnologii poligrafice: offset, flexografie, serigrafie, speciale și digitale
  • Controlul de proces în tiparul convențional și digital
  • Utilaje și echipamente poligrafice
  • Managementul proceselor poligrafice

TSP se adresează absolvenţilor studiilor de licenţă (3 sau 4 ani) din toate domeniile: inginerie, economie, management, studii administrative etc.

Printre facilitățile oferite studenților se numără cele 25 de locuri de la buget oferite anual, posibilitatea de cazare în Complexul Studențesc Regie, burse de merit, de studiu și sociale, premii pentru activitatea științifică, posibilitatea de participare la programul ERASMUS+ și posibilitatea de continuare a pregătirii profesionale în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Industrială şi Robotică.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide