Ne pasă de sănătatea și de afacerile tale!
Afaceri Poligrafice contribuie la prevenirea răspândirii virusului Covid 19 și ajută business-urile afectate

Pentru siguranța tuturor venim în sprijinirea luptei împotriva răspândirii virusului cu următoarea măsură: 
Versiunea tipărită a revistei Afaceri Poligrafice se suspendă până când activitatea poate fi reluată în condiții de maximă siguranță, atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră.
În sprijinul afacerilor tale venim cu următoarele măsuri:
1. Toate comenzile primite în această perioadă pentru revista tipărită (reclamele) vor fi publicate în prima ediție printată ce se poate realiza și distribui în condiții de maximă siguranță, atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră.
2. Toate comenzile mixte primite în această perioadă, care vizează apariția simultană atât în revista tipărită cât și în varianta online ( pachete de promovare, advertoriale și anunțuri) se vor desfășura astfel :
2a. În portalul Afaceri Poligrafice materialul va fi publicat imediat după achitarea in avans a comenzii, iar în revista tipărită va fi publicat în primul număr ce se poate realiza și distribui în condiții de maximă siguranță atât pentru noi cât și pentru dumneavoastră și ceilalți cititori ai revistei.
2b. Perioada apariției online se va măsura începând cu primul număr tipărit, astfel că de la data finalizării comenzii și până la apariția primei ediții tipărite, afișarea acestui material în portalul Afaceri Poligrafice este oferită GRATUIT ca Bonus.
2c. În această perioadă se oferă un discount suplimentar de 25% pentru plata în avans a oricarei comenzi mixte, de promovare simultană prin portal și revista tipărită. Discountul suplimentar mentionat ramane valabil si in alternativa unei comenzi de promovare achitate in avans pentru publicare numai in revista tiparita.
3. Toate comenzile ce vizează afișarea exclusiv online în portalul Afaceri Poligrafice se desfășoară ca de obicei, fără alte modificări.

.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide