3D în milioane de culori cu Mimaki 3DUJ-2207

Imprimanta compactă 3DUJ-2207 este la fel de remarcabilă precum predecesoarea sa, 3DUJ-553 – cea care a făcut istorie fiind prima imprimantă 3D din lume capabilă să redea peste 10 milioane de culori. Disponibilă comercial din 2018, 3DUJ-2207 folosește aceleași tehnologii, rășini, material de suport și software precum cea care a oferit popularitate seriei 3D de la Mimaki.

Noul echipament are o suprafață mult mai mică de construcție/imprimare 3D: 20 x 20 x 7,6 cm, este o imprimantă desktop de mici dimensiuni și folosește motorul echipamentului UJF-3024, fiind deci dezvoltată pentru a oferi o variantă entry-level flexibilă și scalabilă tuturor celor care doresc să înceapă o afacere de imprimare 3D în policromie.

Tehnologia UV-LED a producătorului Mimaki folosește un proces de depunere și uscare instantanee a straturilor succesive de rășină, care sunt apoi „fixate” cu ajutorul lămpilor UV. Procesul utilizează picături de cerneală modelatoare de dimensiune variabilă, fapt care asigură acuratețea și totodată calitatea imprimării. Stratul depus este netezit, apoi uscat și acoperit de alte straturi succesive într-un proces continuu de construcție.

Noua 3DUJ-2207 încorporează două capete de imprimare de rezoluție înaltă (1 200 ppi) și de nouă generație care egalează – iar pe anumite aplicații de imprimare chiar depășesc – nivelul calitativ al echipamentului 3DUJ-553. Capetele sunt ușor de curățat deoarece procesul de imprimare 3D folosește un material de suport solubil în apă.

3DUJ-2207 încorporează totodată și tehnologia Mimaki Color Matching (ICC Profiling) care valorifică la maxim numeroșii ani de experiență ai companiei în domeniul imprimării color. Profilarea ICC calibrează echipamentul pentru a vă garanta că toate culorile imprimate sunt identice cu cele ale designului proiectat – așa cum a fost acesta vizualizat pe monitor. Cele aproximativ 10 milioane de profile ICC sunt puse la dispoziția clienților Mimaki pentru a vă asigura că ceea ce vedeți este și ceea ce veți obține!

Imprimanta 3DUJ-2207 este disponibilă în portofoliul de echipamente al Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide