Actega Metal Print a instalat în plină pandemie 2 unități de metalizare EcoLeaf™ pentru producători de etichete din Spania și Germania

Unitățile EcoLeaf pentru realizarea efectului metalic au fost recent instalate în cadrul tipografiei deținute de Germark - unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare etichete cu sediul în Barcelona, Spania – precum și în unitatea de producție din Endingen, Germania a convertorului Volherbst Druck, care tipărește etichete pentru vinuri, băuturi spirtoase și alte produse de lux.

Metoda inovatoare de reproducere a efectului metalic în print a fost introdusă la drupa 2016 de compania israeliană Landa Labs sub denumirea de nano-metalografie – un proces conceput pentru a elimina în totalitate deșeurile, la mai puțin de jumătate din costul foliei. În februarie 2017, Actega Metal Print a achiziționat tehnologia și a redenumit-o EcoLeaf™.

„Pandemia a pus o presiune uriașă asupra economiei locale spaniole și asupra vânzărilor noastre. Cu toate acestea, datorită caracteristicilor sale unice, EcoLeaf va fi un instrument cheie care ne va permite să facem față acestei provocări și să creștem exporturile către piețe noi, care nu erau anterior accesibile”, a declarat Iban Cid, președintele Germark.

În ciuda pandemiei, unitatea EcoLeaf a fost instalată în siguranță și cu succes pe un echipament flexo Omet care suportă substraturi cu lățimea de 410 mm. În prezent, 50% din producția de etichete a furnizorului spaniol se concentrează pe industria sănătății și frumuseții, iar restul de 50% pe piața băuturilor. Aplicațiile tipice includ etichete pentru șampon tipărite pe film cu ajutorul procesului flexo, etichete de parfum realizate folosind un mix de tehnici serigrafice și flexo, precum și o gamă variată de etichete personalizate utilizând imprimante digitale.

Actega Metal Print a semnat recent un acord cu A B Graphic International, care va gestiona vânzările directe, campaniile de marketing și serviciul cu clienții pentru această nouă tehnologie de realizare a efectului metalic.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide