Bomboane imprimate cu primul stilou 3D pentru „desenat” dulciuri

CandyPlay 3D Pen de la Polaroid este primul dispozitiv care permite imprimarea 3D a dulciurilor comestibile – în loc de cerneală, acest stilou special are cartușe cu material comestibil în diferite culori și arome.

La fel ca orice alt stilou sau creion pentru imprimare 3D, CandyPlay permite desenarea de obiecte tridimensionale, însă spre deosebire de celelalte dispozitive asemănătoare, rezultatul este acum comestibil. Fiecare stilou este comercializat împreună cu patru cartușe iar consumatorii pot alege dintr-o gamă de materiale cu șase arome care nu conțin zahăr: căpșuni, portocale, măr, struguri, lămâie și cola. Stiloul a fost proiectat pentru a fi ușor de folosit, nu funcționează cu ajutorul unui software, trebuie doar conectat la priză după care poate fi folosit imediat ce lumina LED se aprinde pentru a arăta că materialul a fost încălzit și este deci pregătit pentru imprimare. Utilizatorul apasă apoi pe butonul roșu pentru a putea imprima 3D formele și dulciurile dorite.

Polaroid sugerează ca desenarea tridimensională să fie realizată pe hârtie rezistentă la grăsimi sau pe hârtie de copt. Stiloul folosește o conexiune USB C și deci poate fi încărcat cu ajutorul oricărui încărcător de telefon mobil.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide