Câștigătorii celei de-a 16-a ediții a galei Label Industry Global Awards

Avery Dennison, Esko și GMG s-au numărat printre câștigătorii din acest an ai prestigioasei gale a premiilor Label Industry Global Awards, care a avut loc pe data de 24 septembrie la Brussels Expo-Belgia în prima seară a târgului Labelexpo Europe 2019.

Aflate acum la ediția cu numărul 16, premiile au recunoscut cele mai influente inovații din industria printului de etichete și ambalaje din întreaga lume, lansate pe piață în ultimele 12 luni. Ceremonia cu tema anilor ‘80 a adus laolaltă sute de oaspeți, în frunte cu unele dintre cele mai mari nume ale industriei, dar și pe cei care lucrează în spatele marilor nume care ajută acest sector dinamic să înainteze în mod constant. Gala din acest an a fost cea mai mare de până acum, deoarece tot acum s-a celebrat și aniversarea celei de-a 40-a ediții a târgului Labelexpo.

Premiul pentru inovație în categoria companiilor cu până la 300 de angajați – sponsorizat de Flint Group Narrow Web – a fost acordat companiei GMG GmbH & Co. KG pentru GMG Calibration Creation Wizard. Acest produs a fost dezvoltat pentru a le permite clienților să creeze modele de etichete, ambalaje flexibile și cutii din carton. Juriul a fost impresionat de modul în care compania a conectat software-ul GMG Color Management cu un Epson SC-S80600 pentru a crea cu mare precizie respectivele modele.

Echipa GMG
Echipa GMG

 

Premiul pentru Inovație în categoria companiilor cu peste 300 de angajați – sponsorizat de Xeikon – a mers în acest an către Esko pentru software-ul Esko Print Control Wizard, dezvoltat pentru a simplifica ajustarea curbelor de transfer ale tonului în procesele tipografice. Funcția sa principală este abilitatea de a controla tranziția de la AM la FM. Juriul a fost de data aceasta impresionat de faptul că această tranziție se poate produce printr-o simplă apăsare de buton, permițând operatorului să vadă impactul imediat al valorilor tonale.

Echipa Esko
Echipa Esko

 

Avery Dennison a câștigat Premiul pentru Mediu și Sustenabilitate – sponsorizat de Labels & Labeling – cu produsul Recycled PET Liners. Lansarea lui în Europa s-a concentrat pe atingerea obiectivelor de sustenabilitate și nevoia de a susține reciclarea în industria de ambalaje. În acest caz jurații au fost impresionați de faptul că Recycled PET Liners a fost realizat în proporție de 30% din deșeuri obținute din sticle PET, totul în vreme ce produsul și-a păstrat în totalitate calitățile.

Echipa Avery Dennison
Echipa Avery Dennison

 

Premiul Rising Star – sponsorizat de Label Academy și Avery Dennison – a mers către Robert Rae de la GEW. Robert s-a alăturat companiei în 2014, după o carieră în domeniul cercetării la P&G. Deținând o diplomă în chimie obținută de la universitatea Durham, cunoștințele sale i-au permis să contribuie la dezvoltarea unui produs ce are la bază tehnologia LED, introdus pe piață în 2016, pentru ca acum să lanseze un sistem LED revoluționar la Labelexpo 2019.

Premiul European Converter of the Year Award – sponsorizat de Grafisk Maskinfabrik – a mers către Reynders. Fondată în 1956, Reynders deține fabrici de producție a etichetelor și centre de excelență în Belgia, Franța, Polonia, Spania și India. Juriul a decis că dezvoltările realizate de această companie în domeniul printului digital color sunt notabile, dat fiind că promovează alternative sustenabile ale imprimării de etichete prin instalarea a peste 800 de panouri solare și investiții care vor reduce drastic consumul de apă, gaz și electricitate.

Premiul Special Recognition Award – sponsorizat de ILS – i-a fost acordat lui Clive Smith, fondatorul Labelexpo, pentru dezvoltarea continuă a celei mai importante expoziții internaționale dedicate industriei de etichete și ambalaje.

Premiul final al nopții, R. Stanton Avery Global Achievement Award – sponsorizat de Avery Dennison – a mers la Jim DeFife, vicepreședinte al Multi-Color Corporation, care a fost un deschizător de drumuri în ceea ce privește materialele sensibile la presiune utilizate în industria de etichete.

Premiul LIGA
Premiul LIGA

 

Mike Fairley, membru al juriului, a declarat: „Ceea ce i-a făcut pe premianți să se remarce a fost demonstrarea geniului autentic prin inovațiile lor. Ei ilustrează tot ce e mai bun în industria printului de etichete și ambalaje.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide