EFI a lansat cea mai rapidă imprimantă textilă de pe piață la TME Istanbul

Electronics For Imaging, Inc. (EFI) – producător internațional de tehnologie destinată sectorului de imprimare digitală – a lansat imprimanta Reggiani Hyper pentru materiale textile. Aceasta a fost prezentată în cadrul expoziției Textile Machinery Exhibition (TME) care a avut loc în perioada 8-11 septembrie 2021 în cadrul centrului expozițional IFM din Istanbul, Turcia.

EFI Reggiani Hyper este disponibilă în 3 configurații – pentru lățimi de 1,8 m, 2,4 m și 3,4 m – și poate imprima până la 13 metri liniari pe minut din două treceri, ceea ce o transformă în cea mai rapidă imprimantă textilă de tipul său de pe piață. Echipamentul este potrivit pentru imprimarea de înaltă calitate pe materiale textile tricotate sau țesute și, potrivit producătorului, are încorporată o tehnologie inteligentă care îi permite integrarea în Industria 4.0. De asemenea, EFI Hyper este dotată cu 72 de capete de imprimare și poate printa cu 8 culori. În configurația de 3,4 metri lățime, echipamentul tipărește în paralel câte două role de 1,5 metri, oferind un volum total de producție de 20 m/min – performanța este comparabilă doar cu cea a imprimantelor cu o singură trecere existente pe piață.

Noua imprimantă folosește cerneluri EFI Reggiani cu o formulă care prelungește durata de viață a capetelor de imprimare și contribuie la redarea graficii în culori vibrante, la rezoluții de 600 dpi. Cele 72 de capete de imprimare depun picături de cerneală de dimensiuni variabile și sunt dotate cu un sistem de recirculare a cernelii și cu un sistem de mentenanță contactless inovator, care elimină nevoia de curățare manuală a capetelor. Totodată, sistemul de recirculare continuă a cernelii se autocalibrează constant pentru a reduce intervenția operatorului la pornirea echipamentului și în timpul producției propriu-zise. Echipamentul beneficiază și de un design inovator care ușurează accesul operatorului la capetele de imprimare.

Noua imprimantă include și soluții software ce permit procesarea imaginilor în timp real. Opțional, echipamentul include și un winder mic pentru role de până la 400 mm, un winder mare pentru role de până la 1 600 mm și o unitate de uscare cu ventilație. EFI Reggiani Hyper este disponibilă comercial începând din septembrie 2021.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide