Expoziția Printwear & Promotion LIVE! anunță cea mai mare ediție din istoria evenimentului

Evenimentul britanic „Printwear & Promotion LIVE!” este o expoziție anuală internațională dedicată industriei producătoare de articole vestimentare personalizate. Deși inițial ediția din acest an era programată în februarie, aceasta va avea loc în zilele de 24, 25 și 26 aprilie în incinta National Exhibition Centre (hala 12) din Birmingham, Marea Britanie.

Potrivit organizatorilor, înscrierile vizitatorilor au atins un „nivel fără precedent” iar expozanți noi continuă să rezerve standuri pentru aprilie. În februarie 2022, publicația SignLink anunța amânarea expoziției din cauza incertitudinilor din Marea Britanie cauzate de varianta Omicron a virusului Covid-19. Cu toate acestea, restricțiile au fost eliminate în prezent în mai multe zone ale Regatului Unit. Printwear & Promotion LIVE! atrage anual peste 2000 de vizitatori, însă organizatorii se așteaptă ca numărul să depășească 5500 în 2022, ținând cont de evoluția ultimilor ani.

Numărătoarea inversă a început deja. Tony Gardner, directorul evenimentului, a precizat că decizia de amânare a fost una corectă: „Alți 12 expozanți și-au rezervat standuri pentru noile date, iar înregistrările vizitatorilor înainte de expoziție sunt la un nivel fără precedent. Anticiparea și entuziasmul se intensifică și încă o dată expoziția va include o abundență de lansări de echipamente, noi linii de obiecte vestimentare și multe alte produse și servicii noi de explorat. De asemenea, suntem încântați să avem în jur de 20 de expozanți care ni se alătură pentru prima dată, iar o facilitate nouă în acest an este peretele nostru video de 8 x 4 m înălțime, care va oferi o altă dimensiune dinamicii evenimentului!

Pe lista noilor expozanți ai ediției din 2022 se numără AXZYRA (standul P42), Indie Ink (standul B2), Print Hero (standul F52) și Premier (standul H10). În ceea ce privește subiectele și trendurile de ultimă oră, vizitatorii vor avea șansa de a vedea demonstrații ale tehnologiei de imprimare direct-to-film (DTF, imprimare prin transfer termic pe materiale textile, care implică printarea în prealabil a imaginii pe filme speciale). Demonstrațiile live vor fi oferite de companii precum TheMagicTouch și ResoluteDTG, care se vor asocia pentru a prezenta imprimanta wide-format autonomă R-Jet Pro DTF, împreună cu filmele și cernelurile necesare procesului DTF.

YES Group – furnizor britanic de mașini de brodat specializate și echipamente de imprimare digitală – va reveni la expoziție și în acest an. John-Paul Burton, directorul companiei, a declarat: „Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm din nou YES Group la P&P LIVE! 2022. Your Embroidery Services este un participant constant la acest eveniment încă din 1996”. Vizitatorii vor putea să cunoască noi parteneri și specialiști ai industriei, să experimenteze cele mai noi kituri de mostre, precum și să se bucure de o serie de alte facilități, printre care și zonele speciale „The Decoration Advice Suite” (consiliere în domeniul decorațiilor) și „The Knowledge Centre” (centru de informații).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide