Flint Group a lansat placa termală nyloflex® XAH Digital

Noua placă pentru imprimare flexo cu duritate mare permite reproducerea detaliilor fine datorită suprafeței sale netede și a punctelor cu vârf rotund. Acest produs vine în completarea gamei nyloflex® de plăci tipografice termale produse de Flint Group.

XAH Digital are la bază tehnologia specială AIF care menține plăcile curate pentru mai mult timp, ceea ce duce la reducerea timpului în care echipamentul de tipar este inactiv. 

„Chiar dacă piața își îndreaptă tot mai mult atenția către plăcile care au puncte cu vârf plat, mulți dintre clienții noștri utilizează în continuare plăci digitale standard ce au puncte cu vârf rotund”, explică P.J. Fronczkiewicz – Product Manager, Flint Group Flexographic. „Am încorporat tehnologia AIF în realizarea acestor plăci pentru a oferi o soluție la problema legată de depunerea cernelii pe placă în timpul procesului de imprimare, care de cele mai multe ori are ca rezultat printuri neclare. Această problemă frustrantă este adesea întâlnită în cazul imprimării ambalajelor flexibile cu cerneluri pe bază de solvent, precum și a etichetelor printate cu anumite cerneluri UV. Marele avantaj al tehnologiei AIF este faptul că menține plăcile curate pe parcursul procesului de imprimare, astfel încât tipografii nu mai sunt nevoiți să oprească frecvent echipamentele.” 

Pentru cele mai bune rezultate, producătorul recomandă ca aceste plăci să fie prelucrate de sistemul de procesare termică nyloflex® Xpress care încorporează o instalație de încălzire ce utilizează un nivel scăzut de energie, fiind eficient în controlul temperaturii suprafeței plăcilor. Rezultatul este că producătorii de plăci sunt capabili să reducă consumul de energie al prelucrării plăcilor cu până la 88% comparativ cu sistemele termice competitive și cu până la 94% comparativ cu sistemele de prelucrare cu solvenți, totul fără generare de compuși organici volatili.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Oferte » Finisare » Capsator STAGO HM6, 2 capse

Oferte » Cereri locuri de munca » TAIETOR & STANTATOR

Cereri » Cereri locuri de munca » Taietor si stantator pe Tighel, caut job

Oferte » Pre-press, desktop publishing » Imagesetter MAKO

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide