Formlabs 3D vă invită la webinarul de prezentare a imprimantei Form 2

Formlabs, dezvoltator și producător de tehnologie de imprimare 3D cu sediul central în SUA, oferă o oportunitate gratuită tuturor celor interesați de imprimarea 3D.

*** Cei interesați pot viziona webinarul după completarea formularului ***

 

Cu o gamă de produse atât de diverse existente pe piață, alegerea unui echipament de imprimare 3D poate părea complicată, tocmai de aceea este important să ne informăm cu privire la timpul, resursele și pașii necesari transformării unui fișier CAD într-un obiect imprimat 3D la rezoluție mare.

Formlabs oferă tuturor celor interesați de imprimarea 3D informații cu privire la echipamentul său de print 3D desktop – Form 2 – sub forma unui webinar ce poate fi urmărit oricând. Webinarul îl are ca invitat pe Faris Sheikh, specialistul Formlabs care a ajutat la educarea a peste 21 000 de ingineri, producători, dentiști și bijutieri, asistându-i în procesele de încorporare a produselor Formlabs în fluxurile de lucru zilnice. Acestuia i s-a alăturat Andrew Edman, specializat pe utilizarea tehnologiilor aditive.

Participanții la webinar vor învăța cum să pregătească în mod corect un fișier CAD înainte de a începe imprimarea 3D propriu-zisă, vor înțelege pașii necesari operării imprimantei 3D Form 2, precum și avantajele oferite de imprimanta Formlabs în comparație cu alte echipamente 3D concurente. Astfel participanții vor avea ocazia să înțeleagă de ce peste 40 000 de oameni din întreaga lume au ales să adauge imprimante Formlabs în fluxurile lor de producție.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide