Image Access prezintă noile scannere Bookeye 5 la IFLA WLIC 2022

Image Access – producător și furnizor internațional de scannere de format mare și soluții de digitalizare – își prezintă întreaga gamă de scannere pentru cărți Bookeye 5 în cadrul expoziției IFLA WLIC 2022 din Dublin, Irlanda (26-28 iulie 2022). IFLA World Library and Information Congress (WLIC) este un eveniment internațional dedicat bibliotecilor și sectorului serviciilor de informare.

Printre soluțiile prezentate de Image Access se numără și Bookeye 5 V3 Kiosk, alternativa practică și inteligentă a copiatoarelor, un sistem ce poate fi utilizat și în regim „self-service” pentru a scana direct pe dispozitivul mobil. „Fratele“ său mai mare – Bookeye 5 V2 Archive – este un sistem versatil, ideal atunci când sunt necesare scanarea la calitate înaltă și productivitatea maximă, obținute prin manevrarea atentă a cărților fragile. Acesta include o opțiune unică de auto-ajustare a suportului pentru cărți, care permite scanarea fie la un unghi de 120 de grade, fie în modul orizontal.

Image Access prezintă și noul Bookeye 5 V1A – un scaner pentru materiale mai mari, de tipul ziarelor. Suportul echipamentului este compatibil cu ziare/cărți complet deschise la 180 de grade sau cărți parțial deschise prin intermediul suportului de carte în formă de „V”. În cadrul expoziției este prezentat și scannerul semi-automat Bookeye 5 V2, ideal pentru digitalizarea materialelor originale cu dimensiuni de până la A2+ de tipul cărților, revistelor, posterelor, dosarelor sau al documentelor legate, de orice tip. Acestea pot fi digitalizate la viteză mare și la o rezoluție de până la 600 dpi. Soluția unică de auto-ajustare a suportului permite scanarea materialelor fie la un unghi de 120 de grade, fie în modul orizontal. Placa de sticlă în formă de „V” acționată de motor permite scanarea fără distorsiuni, protejând în același timp cartea.

Prezența Image Access la IFLA World Library and Information Congress vine după o pauză de doi ani. Noua generație de scannere pentru cărți Bookeye 5 va fi astfel prezentată pentru prima dată în cadrul unui congres IFLA, la standul B104.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide