Inkcups va prezenta echipamente de top la PRINTING United 2022

Inkcups - lider global în producția de tehnologie pentru imprimarea direct pe obiecte - va participa la PRINTING United 2022, cel mai mare târg de tehnologie de imprimare din America de Nord, unde va prezenta publicului o selecție de echipamente de top din portofoliul său. Expoziția va avea loc în perioada 19-21 octombrie în cadrul Centrului de Convenții Las Vegas din Nevada, SUA.

La standul Inkcups vor fi prezentate imprimanta digitală Helix® pentru obiecte cu formă cilindrică, echipamentul Double Helix® cu sistem de automatizare, conceput pentru producție dublă, mașina digitală flatbed X5-T și imprimantele B100, B150 și ICN-200.

Helix® este proiectat să imprime imagini full-color la calitate înaltă (CMYKWW și lac) pe obiecte cilindrice. Această imprimantă reprezintă – conform producătorului – echilibrul ideal între viteză și calitatea imaginii, totul datorită software-ului său brevetat cu același nume, care plasează pe obiectul de imprimat picături de cerneală cu volum de 7 picolitri, la viteză mare.

Utilizând capete de imprimare de generație nouă, mașina digitală X5-T (CMYK + alb și lac, opțional) le permite utilizatorilor să scadă costurile de producție și să le livreze mai rapid comenzile clienților.

Pentru a demonstra flexibilitatea echipamentelor tampografice, Inkups va imprima la stand o mare varietate de produse promoționale. Echipamentul B100 de mare viteză va imprima pe tricouri, B150 va tipări pe carnețele, în timp ce imprimanta ICN-200 va personaliza frisbee-uri.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide