Kornit va prezenta la FESPA sistemele DTG MAX

Kornit Digital – lider internațional în producția de tehnologie pentru imprimare digitală sustenabilă pe materiale textile – va fi prezent la târgul FESPA 2022 (31 mai-3 iunie, Messe Berlin) unde va organiza pentru prima dată în Europa demonstrații live ale tuturor celor trei sisteme MAX.

Tehnologia Kornit MAX a fost lansată în 2021 și s-a impus rapid ca soluție de ultimă generație în personalizarea pieselor vestimentare, combinând capacitățile revoluționare de imprimare 3D și decorare versatilă cu o calitate înaltă, de retail.

Lansat în aprilie 2021, Kornit Atlas MAX este noul standard al industriei în ceea ce privește producția direct-to-garment la cerere, în volume mari, pentru toate categoriile de articole vestimentare.

Sistemul DTG Kornit Presto MAX este tehnologia de ultimă generație pentru o producție sustenabilă, eficientă, într-o singură trecere – echipamentul este, potrivit Kornit, primul de pe piață care aduce imprimarea cu alb pe țesături colorate, alături de culorile neon.

Proaspăt lansatul sistem Kornit Atlas MAX Poly este, potrivit producătorilor, prima soluție direct-to-garment (DTG) capabilă să garanteze rezultate de calitate superioară, în culori vibrante, pe articole vestimentare din poliester și în amestec cu poliester.

Kornit va prezenta în cadrul FESPA și sistemele industriale de uscare de la Tesoma, achiziționate recent.

Pe 1 iunie, la ora 10:00, Kornit Digital îi invită pe toți vizitatorii FESPA la un tur demonstrativ live exclusiv la standul Kornit din Hala 27, standul 27-D60.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide