Lombardi – spiritul producției italiene care schimbă regulile pieței

Lombardi Converting Machinery S.p.A este o companie specializată în dezvoltarea utilajelor flexografice narrow-web şi a echipamentelor automate de ştanţat destinate producţiei de etichete şi ambalaje. Fiind recomandați de peste 1300 de instalații de utilaje în 100 de țări, consideră că succesul clienților este și succesul lor. Reporterii AFP l-au intervievat pe managerul de marketing Nicola Lombardi cu privire la parteneriatul cu Print Consult în România, dar și despre ultimele inovații tehnice

Reporter AFP: Când a început povestea de succes a companiei dvs. și cărui segment de activitate vă adresați?
Nicola Lombardi: Compania a fost fondată în urmă cu peste 30 de ani, mai exact în 1988 în Brescia, Italia și activează în domeniul utilajelor de imprimare și conversie. Compania noastră este bine-cunoscută în întreaga lume pentru calitatea tehnologiei pe care o dezvoltă. Este implicată în design și în producția de utilaje de imprimare flexografică modulare și cu grad înalt de automatizate, construite urmând nevoile specifice ale clientului – de la formate narrow- până la formate mid-web.

AFP: Care sunt clienții dvs?
N.L.: Lucrăm cu o gamă variată de clienți, de la mici fabrici producătoare de etichete până la multinaționale cu sedii în întreaga lume. Ne ajutăm clienții să își conducă afacerile în termeni de Eficiență și Eficacitate. Succesul lor este și succesul nostru.

AFP: Care este filosofia companiei?
N.L.: Misiunea noastră este aceea de a produce și dezvolta mașini de finisare și imprimare flexografică avansate din punct de vedere tehnologic. Performanță înaltă, operare ușoară, cantitate redusă de deșeuri sau prisoase și timp de funcționare mare, acestea sunt valorile noastre. Satisfacția clienților este dobândită datorită utilajelor cu tehnologie de ultimă generație și design orientat către viitor. Le oferim adevărata esență a expresiei „Made in Italy”. Serviciul de relații cu clienții ne permite să oferim sprijin operațional în timp real, prin tehnologie de control la distanță.

Nicola Lombardi, Manager Marketing
Nicola Lombardi, Manager Marketing

 

AFP: Ce planuri de viitor are compania?
N.L.: Investițiile constante în programele de cercetare și dezvoltare ne-au permis să creștem. De asemenea structura organizațională ne permite flexibilitate în luarea deciziilor, în vreme ce rămânem fideli valorilor și seturilor de reguli care au făcut din această companie una de referință în ultimii 30 de ani. Inovație, Satisfacția Clienților și calitatea „Made in Italy” – acestea sunt principiile fundamentale care subliniază Viziunea corporației noastre. Pentru noi succesul înseamnă Satisfacerea Clientului prin cele mai competente soluții tehnice orientate către viitor.

AFP: Ce ne puteți spune despre parteneriatul dintre compania Lombardi și Print Consult?
N.L.: Raporturile dintre cele două companii sunt excelente, iar colaborarea noastră cu Print Consult se dovedește a fi foarte eficientă pentru piața din România. Nu puteam găsi un agent mai bun decât domnul Gabor Bereczki. Personal sunt mândru de ceea ce am reușit să facem împreună în acești ani. Cel mai important aspect al acestei colaborări este faptul că Print Consult are încredere în calitatea produselor italiene.

AFP: Ce produse ați dezvoltat în ultimul an? Ce informații ne puteți acorda cu privire la produsul expus în cadrul Labelexpo?
N.L.: În cadrul ediției trecute am prezentat echipamentul Synchroline 430 cu unitate modulară Toro pentru finisare. Synchroline 430 folosește un număr de până la 8 culori în cadrul procesului de imprimare şi este echipat cu o aplicaţie specială destinată procedeului de poleire şi embosare la cald. Reprezintă o inovaţie, deoarece îmbină beneficiile oferite de utilajul de tipar flexo cu cele ale unui echipament de finisare. Anul acesta am lansat seria Invicta i2, singurul echipament mid-web de imprimare a ambalajelor flexibile de pe piață care utilizează role cu lățimea de până la 1 metru. Invicta poate imprima o gamă variată de materiale, precum BOPP, PVC, PE, PET, hârtie adezivă, hârtie termică, carton și materiale laminate, la o viteză de maximum 220 m/min. La următoarea ediție a expoziției plănuim să venim cu un alt produs de-a dreptul uimitor.

Invicta i2
Invicta i2

 

AFP: Ce vă diferențiază de competitori?
N.L.: Ne respectăm competitorii, care sunt companii renumite precum Gallus sau Mark Andy. Pe parcursul ultimilor 3 ani am dezvoltat tehnologii performante, care constau în sisteme automate de reglare a registrului extrem de eficiente prin Lombardi Operative Software. Utilajele Lombardi oferă astăzi o abordare proaspătă și de avangardă, iar acest lucru schimbă regulile pieței.

AFP: Vă mulțumim pentru interviul acordat.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide