Masini de stantare cu viteze impresionante de la Huatai, partener Naroti Machinery

Huatai Printing Machinery Co., Ltd. din China, avand sediul in apropiere de Beijing, si-a demarat activitatea acum aproape treizeci de ani, fiind primul producator privat de masini de stantat din China. Compania, aflata in proprietatea dnei Jessica Yang (care este si Director de Marketing in cadrul firmei si care ne-a prezentat firma la standul propriu din incinta DRUPA 2024) este o afacere de familie mostenita de aceasta de la tatal ei, care fusese directorul unei foste fabrici producatoare de stante din proprietatea statului. In cele trei decenii de la infiintare, firma chineza s-a concentrat doar pe calitate si performanta in producerea masinilor de stantat, a masinilor de stantare si aplicare folio la cald si a masinilor de stantat cu full debavurare (blanking), dezvoltand o expertiza impresionanta in acest sector insotita de performante de invidiat la nivel mondial

Astfel, Huatai se mandreste cu producerea unei masini care poate produce coli stantate cu viteze de 10 000 de coli pe ora, cea mai rapida din toata China, fiind depasita doar de compania Bobst; in anul 2013, aceasta masina a umplut un gol intern din piata utilajelor de acest fel, castigand la acea data Premiul National pentru Progres in Stiinta si Tehnologie.

Data fiind concentrarea permanenta a specialistilor sai pe calitate si viteza in domeniul masinilor de stantat si aplicare folio la cald, compania a produs o masina ce ruleaza la viteze la fel de impresionante de 9 000 de coli pe ora.

Masinile de stantat unice de la Huatai ofera versatilitate pentru diverse tipuri de aplicatii din diferite industrii, constituind astfel solutii pentru imbunatatirea productivitatii si creativitatii in exploatare.

Compania chineza produce mai multe tipuri de masini care pot stanta diferite dimensiuni de coala, cum ar fi HT600, HT760, HT810, HT860, HT1050, HT1060, HT1300, HT1500, modele pe care le exporta aproape pretutindeni in lume. Aceste masini pot realiza stantare, stantare si full debavurare, stantare si aplicare folio, holograme, stantare de suprafata sau stantare totala, in diferite combinatii, functie de solicitarile clientilor.

Huatai produce si masini automate de stantare si aplicare emboss intr-o singura trecere, oferind astfel solutii perfecte pentru imprimate comerciale, etichete si ambalaje, la o viteza mare, de inalta performanta, timpi de pregatire redusi, calitate superioara si avantaje deosebite.

Dl Nicolae Romaniuc şi dna Jessica Yang
la standul Huatai de la drupa

Masinile de aplicare folio ofera o nota premium si distinctiva materialelor imprimate, adaugand ambalajelor sau articolelor de papetarie o nota de stralucire metalica si in acelasi timp sofisticata.

Toate acestea le ofera potentialilor cumparatori o distinctie evidenta fata de concurenta si extinderea portofoliului de produse in segmente de piata atractive prin productia de: cutii din hartie, pungi din hartie pentru cumparaturi (in diferite forme si modele complexe), ambalaje din carton ondulat, ambalaje din PVC, etichete (din vinil adeziv, hartie sau alte materiale speciale), etichete autoadezive.

Un lucru important de remarcat este ca niciunul dintre echipamentele produse de Huatai nu are nevoie de mentenanta deoarece acestea sunt dotate cu un sistem de ungere automata, deci nefiind nevoie de interventii din partea operatorului, ceea ce le ofera o fiabilitate indelungata. Nu este necesara decat verificarea nivelului de lubrifiant si de schimbarea acestuia o data pe an, deoarece cu timpul isi mai pierde din proprietati. Echipamentele sunt dotate in interior cu o pompa cu vacuum care elimina automat lubrifiantul uzat si apoi il inlocuieste tot automat cu unul proaspat din rezervor.

In Romania a fost deja demarata o afacere profitabila pentru vanzarea echipamentelor produse de Huatai prin intermediul companiei Naroti Machinery S.R.L., condusa de dl Nicolae Romaniuc in calitate de proprietar si director general.

Cu sediul in Brasov, Naroti Machinery asigura pentru industria cartonaj, industria de print si finisare din Romania de la piese de schimb pana la echipamente simple si complexe in domeniul cartonului duplex si ondulat, finisarii, imprimarii cutiilor de carton, precum si sisteme de imprimare inkjet (one-pass printer) de la firme recunoscute la nivel mondial: Century Pack, Kompac, Fedrigo, DGM Global, Sprint Machinery, Blueprint, Zator, Technifold, Cresestream, Winpack, EngView Systems etc.

Daca in momentul de fata Naroti asigura distribuirea echipamentelor Huatai in Romania, in curand se va ocupa si cu distribuirea lor in tari de pe intregul teritoriu al Europei, cu exceptia Poloniei, Italiei si Olandei.

Dl Nicolae Romaniuc,
Director General Naroti Machinery S.R.L.

Huatai este aproape de partenerul sau din Romania si il asista online cu sfaturi tehnice cand se confrunta cu probleme. De altfel, toate echipamentele companiei chineze destinate exportului sunt conectate permanent la internet si deci pot fi controlate de la distanta; iar daca apare o problema electrica sau electronica (nu mecanica), aceasta este rezolvata online direct din China fara interventia niciunei persoane de la fata locului.

Pe langa vanzarea echipamentelor, Huatai pune un mare accent pe mentenanta si post-mentenanta, compania dorind sa pastreze o relatie cat mai apropiata cu clientii pe parcursul perioadei de functionare a masinilor. In plus, firma chineza realizeaza si instruirea clientului; astfel, dupa instalarea unui echipament, in cateva zile incepe perioada de training pentru exploatarea acestuia.

In Romania, Huatai a reusit performanta de a vinde si a instala, prin Naroti Machinery, un numar de trei echipamente (doua echipamente de stantare si folio si unul de stantare si debavurare), dintre care ultimul chiar in luna ianuarie anul acesta in incinta unei tipografii din apropierea municipiului Bucuresti (instalarea acestuia a durat patru zile, iar perioada de training trei zile), la care se adauga alte 3 echipamente (stantare si folio) deja comandate si vandute la drupa.

Nu ne ramane decat sa le uram celor doua societati o colaborare cat mai indelungata si benefica, cu avantaje evidente pentru piata de procesare a ambalajelor din Romania.

Toti cei interesati pot contacta Naroti Machinery S.R.L. la:
Mobil: 0742 966 556
Email: office@naroti.ro

www.naroti.ro

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide