MHM a propus trei inovații pentru finisarea textilelor la FESPA 2019

De la unități noi pentru uscarea printurilor și cele mai performante echipamente direct-to-garment până la prese pentru transfer termic de ultimă generație, Neue Messe München a prezentat o ofertă completă de utilaje pentru toți furnizorii de servicii de imprimare a materialelor textile care au vizitat FESPA Global Print Expo 2019 între 14 și 17 mai. Printre expozanții care au venit cu noutăți s-a numărat și Machines Highest Mechatronic GmbH, care a lansat trei produse inovatoare pentru finisarea textilelor

Încă de la fondarea sa în 1980, compania austriacă MHM a adoptat o abordare inovatoare ce a propulsat-o în topul producătorilor specializați în echipamente serigrafice pentru textile. Recunoscută la nivel mondial ca fiind un adevărat pionier al industriei, MHM are o echipă de cercetare și dezvoltare ce monitorizează cererile și nevoile în continuă schimbare ale clienților, dezvoltând unele dintre mai fiabile tehnologii pentru a face echipamentele ușor de utilizat și pentru a oferi cele mai ridicate niveluri de performanță posibile.

Echipamentele MHM sunt fabricate în Austria utilizându-se doar materiale și componente de cea mai înaltă calitate, mașini CNC de ultimă generație și utilaje robotizate de producție. Acest lucru le permite tehnicienilor să se asigure că sunt păstrate cele mai stricte proceduri de control al calității și că echipamentele vor lucra timp îndelungat fără probleme.

Anul acesta la FESPA, MHM a prezentat COMPACT FUSION – o revoluție în materie de finisare a produselor textile, ce îmbină procesele de imprimare și uscare într-o singură mașină. Până în prezent, imprimarea pe textile și procesul de uscare au necesitat achiziționarea a cel puțin două mașini separate. Acum producătorul austriac unește cele două etape de producție, venind în același timp în întâmpinarea nevoii clienților de a economisi spațiu în cadrul punctelor de lucru. Noua mașină, pentru care compania a făcut deja formalitățile de obținere a mai multor brevete, răspunde de asemenea nevoilor acelor clienți care dețin mai multe echipamente ce utilizează sisteme de cerneluire diferite prin faptul că va permite utilizatorilor să dețină linii dedicate pentru fiecare proces.

Pentru cei care încă preferă o soluție autonomă de uscare, noul Maxi de la Tesoma – companie care face parte acum din Grupul MHM – este proiectat pentru a fi utilizat într-o varietate de aplicații. Noua unitate are o zonă de uscare extinsă de 2,4 metri, permite reglarea temperaturii și a vitezei și este montată pe role pentru a putea fi deplasată cu ușurință. MHM recomandă această soluție pentru uscarea cernelurilor pe bază de plastisol, apă și solvenți, precum și pentru cernelurile utilizate în printul digital. Maxi este de asemenea ideal pentru utilizarea pe imprimante digitale compacte și carusele serigrafice destinate producției în volume mici și medii.

În cadrul celor două ediții anterioare ale expoziției FESPA au fost lansate numeroase sisteme hibrid pentru imprimare serigrafică/digitală. MHM a continuat șirul acestor lansări cu Digital V Pro. Noul kit transformă imprimanta MHM într-un echipament hibrid care nu este afectat de influențele din mediul extern, cum ar fi temperatura și nivelul de umiditate din unitatea de producție unde este instalat. Digital V Pro dispune de două capete de imprimare și are o productivitate de până la 200 de unități pe oră.

„Feedback-ul pe care l-am primit de la vizitatorii FESPA ne-a dovedit încă o dată că le oferim clienților noștri exact ceea ce au nevoie, în special atunci când economisirea spațiului devine factor decisiv”, a declarat Thomas Fröhlich, CEO MHM.

www.mhmscreenprinting.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide