Mimaki 3DUJ-2207 – imprimanta 3D compactă pentru 10 milioane de culori

Echipamentul 3DUJ-2207 este fratele mai mic al lui 3DUJ-553 – prima imprimantă 3D din lume care poate reda peste 10 milioane de culori, disponibilă comercial încă din 2018. 3DUJ-2207 funcționează pe baza aceleiași tehnologii a predecesorului său, folosind totodată aceleași rășini, același material de suport și același software.

Noul echipament 3D se diferențiază față de 3DUJ-553 printr-o suprafață mult mai mică de construcție sau de imprimare 3D: 20 x 20 x 7,6 cm. Această imprimantă desktop de mici dimensiuni folosește motorul echipamentului UJF-3024, fiind concepută pentru a oferi o opțiune entry-level flexibilă și scalabilă antreprenorilor și companiilor care doresc să înceapă o afacere de imprimare 3D în policromie.

Tehnologia UV-LED a producătorului Mimaki funcționează printr-un proces de depunere și uscare instantanee a unor straturi succesive de rășină care sunt apoi „fixate” cu ajutorul lămpilor UV. Procesul folosește picături de cerneală modelatoare de dimensiune variabilă, fapt care îi asigură acuratețea și totodată calitatea imprimării. Stratul depus este netezit, apoi uscat și acoperit de alte straturi succesive într-un proces continuu de construcție.

3DUJ-2207 este echipat cu două capete de imprimare de rezoluție înaltă (1 200 ppi) recent dezvoltate, capabile să producă imprimări la același nivel calitativ cu cel al echipamentului 3DUJ-553, pe anumite aplicații chiar depășindu-l. Procesul 3D utilizează un material de suport solubil în apă care este ușor de spălat la final.

Noua imprimantă încorporează de asemenea și tehnologia Mimaki Color Matching (ICC Profiling) care se bazează pe numeroșii ani de experiență ai companiei în domeniul imprimării color. Profilarea ICC calibrează echipamentul pentru a vă garanta că toate culorile imprimate sunt identice cu cele ale designului proiectat – așa cum a fost acesta vizualizat pe monitor. Echipamentele Mimaki pun la dispoziție aproximativ 10 milioane de profile ICC pentru a vă asigura că ceea ce vedeți este și ceea ce veți obține.

Imprimanta 3DUJ-2207 face parte din portofoliul de echipamente oferite de Geko – Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide