Mosaica lansează noul echipament de imprimare prin sublimare Panthera JR de 1,9 m

Mosaica Group, distribuitor care susține furnizorii de servicii de imprimare prin sublimare și imprimare pe formate de mari dimensiuni prin intermediul portofoliului său de echipamente, consumabile și servicii, a anunțat lansarea echipamentului Panthera JR - o imprimantă digitală industrială de 1,9 m pentru sublimare care prezintă o serie de caracteristici premium.

Panthera JR este cel mai recent model adăugat gamei, care include și imprimantele S4 de 1,8 și 3,2 metri ce vin în configurația 2 x CMYK pentru a înlesni reproducerea unor imagini mai clare, în culori mai vibrante. Panthera JR este echipat cu patru capete de imprimare i3200 Epson care ating viteze de până la 1 900 de metri pătrați pe oră. Sistemele de imprimare Panthera dispun de un controler special dezvoltat pentru capetele de imprimare, care oferă o precizie mai bună și de un sistem anti-crash ce le protejează împotriva atingerii incorecte a hârtiei de transfer. Imprimanta dispune și de un sistem de alimentare roll-to-roll și la fel ca modelele Panthera S4 este capabilă să imprime direct pe țesături în anumite aplicații. De asemenea, imprimantele Panthera asigură o productivitate mai mare datorită unor cerințe de curățare și mentenanță mai reduse.

Mosaica le pune la dispoziție clienților și cernelurile premium SWISSJet, cu o rată de transfer rapidă, precum și hârtia de transfer SupremeJET Fast-Dry.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide