Primera a lansat Catalyst – cea mai accesibilă imprimantă laser de top pentru etichete

Primera Technology – producător internațional de echipamente de imprimare pentru segmentul de etichete – a lansat noul Catalyst Laser Label Marking System, un sistem industrial de marcare cu laser pentru etichete durabile, care oferă performanțe de top la un preț accesibil.

Catalyst permite producția rapidă și ușoară de etichete sintetice foarte durabile pentru o gamă largă de aplicații. Etichetele realizate cu sistemele de marcare cu laser precum Catalyst sunt utilizate de obicei pentru a înlocui etichetele mult mai puțin durabile, produse cu ajutorul imprimantelor pentru transfer termic pe substraturi din poliester. Printre aplicațiile tipice de labeling care necesită un astfel de nivel sporit de rezistență se numără și etichetele pentru dispozitivele și echipamentele medicale, etichetele cu numărul de identificare a automobilelor sau a pieselor auto, cele de avertizare și de instrucțiuni, etichetele utilizate în industria aerospațială și pentru panouri solare, echipamente electrice de exterior, pentru piesele de schimb ale vehiculelor, unelte și materiale de construcții etc.

Textul, grafica și codurile de bare liniare sau 2D/3D sunt imprimate cu laserul pe filmul Color Laser („CLF”), dezvoltat și fabricat de Schreiner ProTech GmbH (Germania). Etichetele CLF sunt concepute special pentru aplicații în medii extreme și nu necesită laminare suplimentară pentru a rezista la expunerea prelungită la lumină UV, substanțe chimice, lichide și temperaturi de până la 300°C. Pentru a crea imagini pe filmul CLF, sistemul Catalyst folosește în loc de cerneală un set de 2, 4 sau 8 diode laser, împreună cu lentile de înaltă precizie. După formarea imaginii pe suportul CLF, sistemul Digital Die-Cutting încorporat în Catalyst decupează etichetele în orice formă.

Sistemul beneficiază de o mecanică simplă, fiind proiectat mai degrabă ca o imprimantă industrială standard de etichete, fără a necesita întreținere specială sau calibrare constantă. Catalyst este totodată foarte ușor de utilizat, prin urmare operatorul nu are nevoie de pregătire/certificare specială.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide