swissQprint prezintă o nouă soluție pentru imprimarea UV direct pe sticlă

Elementele din sticlă imprimate individual sunt un trend în designul interior, fie că vorbim despre panourile decorative pentru bucătării, decorațiunile pentru perete, compartimentarea spațiilor sau ușile din sticlă. Pentru cei care oferă deja astfel de servicii, dar și pentru cei care intenționează să facă acest lucru, swissQprint a pregătit un pachet interesant: o soluție mecanică pentru un proces de imprimare eficient și curat, completată de o gamă de cerneală pentru o aderență optimă.

O margine de aliniere pivotantă cu cinci opritoare orizontale reglabile asigură poziționarea exactă a panourilor de sticlă pe masa de imprimare. Aceasta din urmă este acoperită cu o hârtie de protecție specială, care prezintă permeabilitate la aer și reține cerneala din marginea de bleed, ceea ce face ca suprafața de imprimare să rămână curată și trecerea la o nouă lucrare să se facă rapid.

Gama de cerneală optimizată pentru imprimarea pe sticlă include culori de proces și nuanțe deschise, precum și lac. Nu necesită liant, ceea ce elimină o etapă a procesului. Lacul este folosit la finisare, de exemplu pentru a obține porțiuni mate sau efecte de luciu.

Cu noua soluție, atât clienții recenți cât și utilizatorii vechi de tehnologie swissQprint se pot adapta trendului și specializa în imprimarea direct pe sticlă. Opțiunea de print pe sticlă și cernelurile pot fi adaptate la imprimantele swissQprint LED. Astfel producătorul respectă din nou promisiunea de a continua să ofere utilizatorilor noi perspective, fără investiții majore.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide