Gratuit

A&B Activ Distribution SRL

Descriere companie:

A&B Activ ofera clientilor sai intreaga gama de servicii personalizate de depozitare si arhivare a documentelor.
Toate serviciile sunt autorizate de Arhivele Nationale ale Romaniei si sunt prestate la nivel national, in momentul de fata avem disponibile peste 800.000 de locuri pentru cutii cu documente.

Pe langa serviciile de depozitare arhiva, cele mai solicitate servicii sunt cele de administrare si arhivare documente.

Serviciile de transport, relocare si scanare documente sunt solicitate de majoritatea companiilor ce utilizeaza zilnic documente atat fizic cat si in format electronic. Tot personalul utilizat pentru prestarea serviciilor de arhivare si administrare este instruit, testat si acreditat de Arhivele Nationale ale Romaniei.
Depozitul nostru de arhiva intruneste toate conditiile si standardele certificate atat la nivel national cat si international. Dovada sunt atat certificatele ISO dobandite, cat si Autorizatiile de la Arhivele Nationale obtinute in urma implementarii procedurilor obligatorii.
Achizitionand serviciile de depozitare arhiva si administrare documente beneficiati de mai mult spatiu liber in cadrul biroului dumneavoastra (spatiu pe care il puteti utiliza pentru proprii angajati, sau platind o chirie a suprafetei de birouri mult mai eficienta).
Externalizand serviciile de arhivare beneficiati de siguranta asupra documentelor si aveti garantia faptului ca personalul ce administreaza documentele dumneavoastra este calificat si experimentat.
Externalizarea serviciilor catre A&B Activ va poate garanta rezolvarea problemelor cu documentele la cel mai scazut cost, astfel documentele dumneavoastra nu vor mai reprezenta o povara, ci o rezolvare in privinta timpului si a costurilor.
Datorita experientei acumulate inca din 1999 de echipele noastre putem oferi orice tip de serviciu adaptat nevoilor dumneavoastra si cadrului legal in privinta arhivei.
Folosim cele mai performante sisteme de arhivare si administrare de documente ce pot garanta cel mai inalt nivel de acuratete si rapiditate in vederea gasirii, consultarii si utilizarii documentelor.
Datorita capacitatii mare de stocare arhiva si a business planului bine pus la punct A&B Activ detine arhive de la firme lichidate, documentele sunt consultate si utilizate zilnic in vederea eliberarii adeverintelor de vechime pentru fostii salariati.
Pentru clientii ce doresc sa administreze local documentele putem oferi servicii de relocare arhiva (gazduire temporara a arhivei), curatenie si amenajarea spatiului de arhiva conform normativelor legale, transportul arhivei inapoi in spatiul destinat, intocmirea evidentei documentelor, completarea ghidului de depozit, aplicarea codurilor de bare atat pentru dosare cat si pentru rafturi, introducerea datelor in softwareului de management a depozitului de arhiva si punerea in functiune a aplicatiei.

Lista completa a serviciilor prestate de compania A&B Activ este:

  • preluare arhiva,
  • transport arhiva,
  • depozitare documente,
  • administrare documente,
  • consultare si livrare de documente,
  • arhivare fizica,
  • arhivare electronica
  • in cazurile speciale decontaminare microbiana a documentelor mucegaite sau infestate.
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3374/1999
CUI: RO11657333
Adresă: Soseaua Andronache nr. 209, Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide