Gratuit

ACCENT ART SRL

Descriere companie:

Se spune că pentru a avea succes în afaceri, trebuie să fii un bun profesionist. Noi credem însă că acest lucru nu este suficient. Am descoperit după ani de căutări, ceea ce lipseşte din reţeta succesului: PASIUNEA. Pentru noi însă, nu e doar o reţetă — este un mod de viaţă. Alătură-te nouă pentru succesul tău!

 • Misiune
  Misiunea noastră excelență în producție și servicii impecabile
 • Viziune
  Soluțiile perfecte necesită nu numai talent și abilități umane, dar și cele mai noi tehnologii: pentru a da viață ideilor tale
 • Echipa
  O echipă de specialiști cu pregătire de excepție în următoarele domenii: inginerie, design industrial, producție, logistică, implementare, consultanță în alegerea materialelor optime și dezvoltarea produselor, cu o medie de 10 ani de experiență.

Obiectivul nostru este să oferim servicii complete fiecărui client pentru orice inițiativă.

Fiecare zi este o nouă provocare pentru a găsi soluții creative și eficiente de producție publicitară indoor și outdoor pentru clienții noștri.

Ne bucurăm alături de voi când proiectele prind viață și depășim așteptările. Iubim ce facem, iar munca noastră este construită în jurul relațiilor cu partenerii noștri. Credem că designul și calitatea soluțiilor de comunicare au un impact major asupra modului în care clienții percep brandurile cu care interacționează zi de zi.

Oferim toate serviciile necesare: de la concepție, machetare și simulări 3D la producție efectivă și apoi montaj. Avem o echipă cu peste 15 ani de experiență în domeniul producției publicitare. Sediul central este la Zalău dar avem echipe de colaboratori specializați pe montaje în numeroase orașe din țară .

Suntem mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniu.

Folosim materiale și produse de cea mai bună calitate.

Ascultăm clientul pentru a-i cunoaște nevoile.

Prin finalizarea proiectelor la timp, ne arătăm respectul față de client.

SERVICII:

PRINT INDOOR ŞI OUTDOOR
Oferim soluții integrate pentru indoor și outdoor.
Printul indoor se folosește pentru decorarea spațiilor interioare, birouri sau pentru promovarea unor evenimente. Printul indoor se poate monta pe diverse suporturi de tip sistem roll-up, sistem pop-up. Printurile outdoor publicitare sunt ideale pentru anunțarea unui nou eveniment, lansare de produse sau orice altă reclamă. Printul digital se execută pe o gamă largă de suporturi media, aplicațiile cel mai des întâlnite, pentru printurile digitale outdoor sunt: bannere, mesh, blueback/whiteback, autocolante.
— Autocolante printate
— Autocolante
— Printuri de semnalizare
— Panouri rigide
— Etichete pretăiate
— Stickere magnetice
— Decor pardoseli / Vinyl floor
— Folie sablată
— Window graphic
— Banner
— Mesh
— Steaguri

TIPAR DIGITAL
Este o soluție eficientă de multiplicare rapidă în serii mici sau medii.
Cu peste 15 ani experiență în domeniul producției publicitare și al printului digital de mici și mari dimensiuni și mii de clienți mulțumiți, echipa noastră vă pune la dispoziție servicii impecabile. Dispunem de soluții eficiente de multiplicare rapidă în serii mici sau medii și aparate de tipar digital, firma noastră se asigură că afacerea dumneavoastră are parte de toate materialele de print digital necesare vizibilității. De la fluturași publicitari flyere, la pliante, cărți de vizită și ecusoane și legitimații personalizate, vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de print digital foarte eficiente. Creșteți vizibilitatea și întăriți identitatea de brand a companiei dumneavoastră cu ajutorul produselor noastre!
— Cărți de vizită
— Pliante
— Broșuri
— Mape
— Diplome
— Felicitări
— Afișe / Postere
— Calendare
— Meniuri
— Legitimații
— Ecusoane
— Print fotografii

SISTEME DE AFIŞARE
Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gamă variată de sisteme de afișare și prezentare. Astfel, vă punem la dispoziție produse ideale pentru comunicările și prezentările dumneavoastră:
— Ecusoane
— Flipchart-uri
— Rollup-uri pe diverse formate
— Displayuri
— Table magnetice
— Table interactive
— Rame click
— Obiecte din plexiglas termoformat
— Suporți pliante
— Meniu holder

INSCRIPŢIONĂRI TEXTILE
Realizăm inscripționări de calitate pe o gamă largă de materiale de la sintetic 100% până la bumbac 100%, de la șepci, tricouri până la echipament de lucru, echipamente sportive, jachete de iarnă – cu text sau imagini, în funcție de cerințele clientului. Toate foliile pe care le comercializăm sunt certificate ca fiind non-toxice, prin urmare pot fi utilizate în cele mai delicate aplicații cum ar fi îmbrăcămintea pentru bebeluși. Ca și structură, foliile pot fi monocrome destinate utilizării prin decupare pe cutter plotter sau policrome care pot fi inscripționate pe modelul dorit și decupate. Foliile destinate inscripționării echipamentelor sportive, a echipamentelor de protecție sunt rezistente la spălări repetate și la temperaturi de spălare de până la 80 grade C. În funcție de creativitatea fiecăruia se pot realiza modele unice prin suprapunerea sau alăturarea diferitelor texturi ori prin jocul culorilor.
— Tricouri
— Echipamente de lucru
— Echipamente sportive

OBIECTE PROMOŢIONALE PERSONALIZATE
Vă punem la dispoziție din stocul propriu sau la comandă o gamă variată de produse și materiale promoționale potrivite pentru orice eveniment, în plus oferim servicii complete de imprimare și personalizare.
— Insigne
— Trofee
— Cupe
— Brelocuri
— Pixuri
— Agende

SERVICII DE COLANTARE / DECOLANTARE
Vă punem la dispoziție la prețuri avantajoase servicii profesionale de printare pe autocolant, decupare pe contur și colantare pentru diverse aplicații. Colantare spații comerciale/colantare auto – se realizează cu autocolant printat de calitate foarte bună, denumit oracal, folie de sablare sau autocolant perforat (window graphic). Proiectul se execută doar după aprobarea simulării grafice de către client. Oferim inclusiv serviciu de decolantare și degresare ce implică înlăturarea autocolantului și a adezivului de pe mașină sau suprafața existentă pentru ca noua colantare să se facă în parametri optimi, astfel lucrarea fiind mult mai rezistentă în timp.
— Decor vitrine
— Decor auto
— Decor panouri

ARTĂ DECORATIVĂ
“Publicitatea este cea mai mare formă de artă a secolului XX.” (Marshall McLuhan)

Decorează-ți spațiul preferat cu gust și armonie sau oferă un cadou minunat persoanelor dragi! Suntem siguri că aveți în computer poze de la evenimente, din vacanțe, cu familia sau animale de companie pe care noi le putem transforma într-un tablou canvas personalizat. De asemenea vă oferim postere montate în rame moderne și atent finisate. Produsele noastre sunt de calitate și la prețuri competitive. Vă oferim servicii de consultanță gratuite pentru alegerea soluției perfecte de decorare a spațiului preferat. Lucrările unicat din colecția noastră pot fi achiziționate ca atare sau reproduceri la dimensiunile solicitate. În caz că doriți alte modele nu trebuie decât să ne contactați și vă realizăm produsele personalizate la cerere.
— Lucrări originale pictate
— Rame cu printuri textile
— Panouri decorative de interior

LITERE VOLUMETRICE
Indiferent dacă ne referim la spații indoor sau outdoor, o metodă des întâlnită de personalizare și de transpunere a unor mesaje este dată de alternativa cu litere volumetrice, acestea reușind să transpună cu succes o relație între brand, personalitate și o estetică de bun gust.

 • Tipuri de litere volumetrice:
  — Litere volumetrice din plexiglas – se poate realiza iluminare mixtă (față și halou)
  — Litere volumetrice din aluminiu, inox, alamă, cupru – se poate realiza doar cu iluminare de tip halou
  — Litere nevolumetrice decupate din diverse materiale: aluminiu, inox, alamă, cupru, nu au volumetrie și se poate realiza lumină de tip halou

CASETE LUMINOASE
Cu o experiență vastă în ceea ce privește producerea de casete luminoase, realizăm în funcție de preferințe și nevoi, produsul de care aveți nevoie, simplu sau complex cu iluminare din interior sau fără iluminare, din materiale de calitate superioară. În ceea ce privește consumul de energie de care are nevoie o astfel de casetă este bine să știți că nu aveți de ce să vă faceți astfel de probleme, aceste casete luminoase consumând o cantitate infimă de curent electric, asigurând costuri scăzute. În funcție de tipul de casetă luminoasă dorită, montarea se poate face direct pe perete sau în consolă, valabil pentru casete luminoase cu ambele fețe iluminate.

 • Tipuri de casete luminoase:
  Casete luminoase backlit sunt construite pentru a oferi clienților noștri un preț atractiv și o calitate fizică și vizuală impecabilă. Acestea sunt confecționate pe interior din profile de oțel sudate formând în final un cadru în formă de parelelipied ce urmează a fi apoi acoperit cu poliplan Backlit. Spatele casetei este placat cu tablă zincată pe care se montează tuburile de neon, rolul tablei zincate este de a reflecta lumina uniform pe toată fața casetei luminoase. Vizualul firmei luminoase poate fi realizat prin printarea directă a poliplanului sau prin lipirea autocolantului translucent, printat sau decupat la plotter.
  Casetele luminoase plexiglas cu fața din plexiglas au în componență profile de aluminiu de diverse lățimi: 90mm, 120mm, 150mm, sau 180mm în cazul casetelor luminoase cu două fețe. În interiorul casetei se regăsește un cadru metalic dispus pe toate laturile casetei pentru ai oferi rezistența de care are nevoie la condițiile de mediu. Partea electrică din interiorul carcasei poate fi compusă din tuburi de neon sau poate fi realizată din module led cu alimentare continuă. Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizează doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter.
  Casetele luminoase ovale sau rotunde pot fi cu o singură față sau cu două fețe (cu prindere laterală în consolă). Aceastea sunt realizate în cele mai multe cazuri din materiale mulabile și ușoare (komatex, aluminiu, pvc). Iluminarea acestor casete luminoase (firme luminoase) rotunde sau ovale se poate realiza atât cu tuburi de neon fluorescente cât și cu module led.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J31/543/2003
CUI: 15768520
Adresă: Str. Crișan nr. 6, Bl. N1 1, ap. 3, Zalău, jud. SĂLAJ, cod 450061
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide