Gratuit

ARARAT SRL

Descriere companie:

Editura ARARAT

Editura ARARAT s-a înfiinţat în 1994, iar la conducerea ei se afla scriitorul Ştefan Agopian. Alături de el se găseau în acea perioadă Mihai Pascu, Emanuel Actarian şi Sirun Terzian.

Editura abordează cu predilecţie tematica armenească, publică opere de autori români de origine armeană (Ştefan Agopian, Sergiu Selian, Madeleine Karacaşian, Anais Nersesian, Bedros Horasangian, Varujan Vosganian), autori clasici şi contemporani armeni traduşi în limba română (Vartghes Petrosian, Raffi, Vano Siradeghian, Grigor Babaian, Avedik Isahakyan, Agasi Aivazian, Hovhanes Tumanian), autori armeni ce trăiesc în diaspora (Henry Verneuille, Charles Aznavour, Calouste Goulbenkian, Eduard Jeamgocian, Agop Hacikyan, Alexandr Topcian), cărţi de mare interes pentru comunitatea armeană din întreaga lume: „Cele 40 de zile pe Musa Dagh“ de Franz Werfell, „Un ambasador la Constantinopol“ de Henry Morgenthau, „Povestea gândului cel de pe urmă “ de Edgar Hilsenrath, „ Un act ruşinos“ de Taner Akcam, „Oraşul Liber Regal Gherla“ de Kristoff Szongott, traduceri din literatura armeană universală realizate de Sergiu Selian, Madeleine Karacaşian, Meline Poladian şi nu în ultimul rând a publicat „Dicţionarul Armean-Român“ şi „Român-Armean“ de Vartan Martaian, lucrare ce cuprinde un bagaj de peste 20.000 de cuvinte.

În cei 20 ani de activitate, Editura Ararat se poate lăuda cu peste 200 de titluri apărute.

 

Tipografia ARARAT

Tipografia ARARAT, o tipografie modernă, se adresează celor care doresc un tiraj limitat la costuri eficiente. Astfel mașinile noastre de tipar digital vă pot oferi cel mai bun preț la orice tiraj.

— Pentru tiparul color folosim Colour J75 Press de la Xerox.
— Pentru tiparul alb-negru folosim D110.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11672/1994
CUI: 5888597
Adresă: B-dul Carol I nr. 43, Bucureşti, sector 2, cod 020913
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide