Gratuit

ARTISZ AGENCY SRL

Descriere companie:

Despre noi
Esențele tari se ţin în sticluțe mici. Deşi nu suntem „cei mai mari” din Cluj-Napoca, suntem o echipă tânără, puternică şi sârguincioasă. Facem lucruri diverse pentru clienți diverși. Experiența noastră începe din anul 2002 şi încă de atunci suntem pregătiți să îţi oferim servicii creative precum: promovare, branding, new media, târguri şi expoziții, publicitate, design etc.

Suntem o echipa veselă, distractivă şi prietenoasă şi ne dedicăm complet domeniului nostru de activitate, pentru a face ca afacerea şi brandul tău să avanseze.

Suntem dedicați îndeplinirii brief-ului, în concordanţă cu instrucțiunile şi dorințele specifice ale clientului.
Povestea noastră se întinde pe un deceniu şi ne place să credem că acest lucru se datorează seriozității, experienței şi concentrării noastre permanente asupra îndeplinirii cerințelor clientului.

Procedura noastră de lucru este simplă. Ne punem mintea la contribuție, ARTISZ şi cu tine, ca împreună să formăm o echipă. Cu cât ajungem mai repede să-ţi cunoaştem afacerea şi necesitățile legate de promovare, cu atât mai bine va reacționa publicul tău țintă la strategia noastră publicitară.

De-a lungul fiecărui proiect, oferim consiliere şi exprimăm opinii constructive pentru a găsi, împreună cu clientul, soluții aplicabile şi eficiente. Odată ce planurile încep să fie puse în aplicare, ne asigurăm că fiecare detaliu este stabilit şi în ordine, precum şi că rezultatul final te va mulțumi întru totul.

Diversitatea clienților noștri ne menţine entuziasmați, inspirați şi capabili. Combinăm experiența, ideile şi cunoștințele din diferite domenii şi le aplicăm tuturor clienților. Varietatea ne oferă în permanenţă experiențe din care învățăm.

Obiectivul nostru este de a livra cea mai bună şi creativă strategie fiecărei afaceri cu care lucrăm, indiferent de mărime. Ajutăm afacerile să îşi îndeplinească obiectivele cheie în ceea ce priveşte strategia clară şi concisă de marketing, designul creativ cel mai de impact şi un management de proiect eficient şi profesionist.

Cum reușim?
Aflăm ceea ce îşi doresc clienții şi le oferim tocmai acel lucru — strategia noastră e atât de simplă.
Știm că le place să lucreze într-un mediu relaxat şi prietenos, dar în acelaşi timp profesional. Știm că le face plăcere să audă concepte creative ingenioase. Știm că le plac preturile fixe şi design-urile flexibile. Știm că îşi doresc un „boutique” de creație proactiv şi plin de energie. Știm că le plac lucrurile făcute pe îndelete, livrate la timp, care să nu depășească bugetul discutat. Şi mai știm că le place să lucreze cu oameni sinceri, care pun preț pe etică şi care au ales să lucreze în domeniul publicității pentru că sunt într-adevăr pasionați.

 

SERVICII:

BRANDING
Ce înseamnă mai exact branding-ul? În mod practic, este înfățișarea publică a companiei tale, pe piaţă.

Brandul reprezintă mult mai mult decât un logo, o culoare preferată sau un slogan. Elementele de identitate vizuală se transformă în mult dorita identitate de brand atunci când aceasta este reprezentarea vizuală a valorilor şi obiectivelor unei afaceri. Atunci când este compusă din notorietate, fidelitate, asocieri, recunoaştere şi percepţie publică, identitatea unei companii se transforma în BRAND.

Cu peste 9 ani în branding şi design grafic, echipa noastră va desfășura soluții precum crearea şi livrarea unei puternice şi profitabile strategii de imagine, prin procesul de naming, design, strategie de brand şi planificarea comunicării. Astfel, vă oferim următoarele:
— Identitate de brand şi de produs.
— Identitate de corporație.
— Design de produs.

Identitatea unui brand trebuie să reflecte şi să pună accentul pe calitățile intrinsece pe care o companie le consideră importante, astfel încât să trimită mai departe exact mesajul potrivit, către clienți şi prospecţi.
Poziționăm (sau repoziționăm) şi modificăm eficient imaginea unei companii, identificând efectele declanșatoare care motivează publicul țintă spre o decizie de cumpărare şi armonizăm condițiile de cerere / profit în scopul productivității.

Pare complicat? Nu este. Ţine de prezentarea corectă şi completă a unui brief, înțelegerea şi cunoaşterea clientului şi a afacerii sale ca şi când am face parte din ea şi angrenarea echipei ARTISZ spre construirea unei identități reprezentative şi atractive.

Astfel, un nou brand prinde contur, iar împreună cu clientul muncim să îi menținem poziţia pe piaţă, asigurând diferenţiere, constanţă, coerenţă, omogenitate şi notorietate.

ADVERTISING
Nu există loc de îndoială când vine vorba despre succesul pe care îl poate avea promovarea când este poziționată şi gândită strategic. În funcţie de bugetul dumneavoastră, tehnicile de promovare pot fi folosite în diferite moduri: comunicarea ATL, BTL, producția publicitară, publicitatea online etc.

Cu ajutorul publicității, te ajutăm să îţi mărești conștientizarea brandului, focalizată pe un public țintă bine-definit, să cucerești noi target-uri şi să primești feedback de la aceştia.

Indiferent de metoda de advertising preferată, oferim servicii complete începând de la gândirea conceptului, până la finalizarea şi execuția acestuia:
— Producție tipar.
— Comunicare ATL, BTL.
— Materiale promoţionale.
— Fotografie.

WEB
ARTISZ combină strategii vizuale, tehnice, de business şi de analiză a percepției consumatorului pentru a produce design-ul şi construcția ideală pentru website-ul afacerii tale.

Ce e dincolo de realitate? Imaginează-ţi o realitate interactivă! Abilitatea de a gândi şi de a depăși limitarea perspectivei. Orizonturi noi de explorare, lipsa de inhibiție, posibilități variate. Adevărata interacțiune cu Ideea. Orizonturi libere, fără constrângere dimensională, în care poți regăsi propriile aspirații în expresivități special gândite pentru tine.

Îţi oferim următoarele servicii legate de web design şi promovare pe internet:
— Design şi producție web.
— Servicii de mentenanță şi găzduire pentru site.
— Marketing & Advertising online.

Echipa noastră de designeri graficieni, împreună cu persoanele specializate pe programarea web ne ajută să creăm şi furnizăm un site web eficient şi profesional, care să atingă atât dorințele clientului, cât şi eficienţa propulsării prezenţei online a acestuia.

Pe lângă design-ul unic, tehnica şi funcționalitatea ireproșabilă a website-ului, oferim consiliere în privinţa tehnicilor de promovare online, marketing online şi business social media.

PACKAGING
Ambalajul reprezintă mai mult decât imaginea vizuală a unui produs pe piaţă. Packaging-ul presupune știință, artă, precum şi tehnologia de a îngloba întreaga identitate a unui produs într-o reprezentare grafică reprezentativă. Având un design de ambalaj atractiv, unic, dar în acelaşi timp practic şi plăcut, se asigură un avantaj competitiv pe piaţă.

ARTISZ îţi pune la dispoziție design-ul potrivit care creează armonia între produsul în sine şi ambalajul care îl pune cel mai bine în valoare.

Prin packaging, produsul nu doar prinde viaţă, ci este trimis în lume pentru a fi cunoscut şi recunoscut, pentru a răspândi unicitate şi a oferi soluții.

Pe lângă aspectul vizual extrem de important, packaging-ul trebuie să îndeplinească un număr de scopuri: protejarea propriuzisă a produsului, maximizarea eficienţelor legate de transport, să conțină informaţiile obligatorii pentru vânzare şi, bineînțeles, să fie atractiv.

ARTISZ îţi pune la dispoziție designul potrivit care creează armonia între produsul în sine şi ambalajul care îl pune cel mai bine în valoare.

Combinația dintre imaginea, senzația şi design-ul potrivit al produsului tău le va transmite clienților o imagine de încredere, calitate, valoare şi succes.

STANDART®
STANDART® este un serviciu dedicat — ARTISZ Amenajări — dezvoltat de către echipa ARTISZ şi Biroul de proiectare IDA Bucureşti (Interszection Deszign & Arhitectură).

STANDART® fructifică experiența acumulată de peste 9 ani în acest domeniu de echipa ARTISZ®—IDA, strategia de viitor fiind aceea de a impune în piaţă crezul şi principiul nostru fundamental: CALITATEA STANDART® = STANDARDUL CALITĂŢII™.

STANDART® se adresează cu precădere pieței B2B, oferind produse şi servicii pentru standuri (proiectare, construcții şi amenajare), precum şi servicii asociate acestora.

STANDART® se adresează şi amenajărilor profesionale de vitrine de magazine şi show-room-uri. Activitatea STANDART® se orientează şi spre piaţa amenajărilor de interior „la cheie”, cu un standard Hi-Class minim, garantat de experiența şi expertiza echipei STANDART®.

Un stand trebuie să trezească interes, să fie vizibil de la distanţă, să atragă. Pentru ca ochiul să fie atras, trebuie să se bucure; iar pentru a se bucura, trebuie să nu fie obosit. Oboseala poate surveni prin aglomerare cromatică, multitudine de informații, forme complicate, toate acestea ducând la suprasolicitare auditivă şi vizuală, psihică şi fizică.

Atracția este generată de primul contact cu cea mai infimă informație de stand, prezentată într-o formă atractivă. Nu greoaie, nu agresivă, ci emoţională. Interesul începe să se amplifice dacă informația conţine un mesaj atractiv, o invitație, nişte date exacte de reper.

Cu STANDART®, standul trezește interes prin ţinută, prin armonia prezentată. Armonie cromatică, de linii şi de forme. STANDART® integrează elemente semnate care ușurează efortul, intensifică interesul. Astfel, întregul cromatic şi stilistic este conturat profesional, efectul fiind cel scontat de către expozant împreună cu designerii STANDART®. Interesul este stârnit, iar atragerea vizitatorilor garantată.

STANDART® înglobează sub un singur nume marca înregistrată, servicii profesionale complete, integrate de proiectare, construire, amenajare şi ambientare de standuri expoziționale cu personalitate, integral dedicate clienților. Într-un cuvânt, servicii de standing la cheie.

PR
Fă-te observat.. în felul tău!

Utilizând priceperea şi experiența noastră, putem propulsa imaginea firmei tale în topul asocierilor pozitive în mintea consumatorului, oferindu-i vizibilitate şi asocieri specifice de brand.

Ne ocupăm de aducerea unei firme în atenţia target-ului şi dezvăluim valorile după care se ghidează şi percepția pe care îşi dorește să o transmită. Pentru aceasta, punem firma în lumina reflectoarelor, creăm contacte cu clienții, organizăm evenimente şi ne ocupăm de prezenţa firmelor la târguri şi expoziții.
— Evenimente.
— Comunicare corporatistă.
— PR.

De asemenea, ne asigurăm că reputația clientului este mereu bună, chiar şi într-o perioadă mai puţin favorabilă, prin tehnici de comunicare transparentă de criză a situațiilor neprevăzute. Iar pentru că reputația unei firme nu se limitează doar la notorietate, ne asigurăm că clienții noștri sunt implicaţi în proiecte de responsabilitate socială, ajutând o cauză anume, lucru care le creşte valoarea şi percepția în ochii clienților şi prospecţilor, aceştia transformându-se astfel în parteneri responsabili şi de încredere ai societății.

Valoare
Scopul nostru este de a insufla viaţă unui brand, de a-i crea o oportunitate să strălucească, să-şi demonstreze valoarea şi seriozitatea şi să creeze o legătură strânsă cu audienţa. Ne dorim ca audienţa să înveţe de la noi. Să nu se focalizeze doar pe înapoierea investițiilor de publicitate şi PR, ci şi pe implicarea directă în mediul social.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/301/2002
CUI: 14460289
Adresă: Calea Turzii 122, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. CLUJ, cod 400501
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide