Gratuit

ARTMEDIA PROMO & ADVERTISING SRL

Descriere companie:

ARTMEDIA PROMO & ADVERTISING este sursa ta de materiale promoţionale şi cadouri promoţionale personalizate.
Ai o idee de materiale promoţionale? Ai nevoie de o idee?

Trimite-ne toate detaliile şi noi îţi vom recomanda cele mai potrivite materiale promoţionale pentru evenimentul, bugetul şi publicul tău țintă.

SERVICII:

Cu o bogată experiență în domeniu, agenția ARTMEDIA PROMO & ADVERTISING îţi poate oferi următoarele servicii:

OBIECTE PROMOŢIONALE PERSONALIZATE:
O gamă variată de obiecte promoţionale din cele mai cunoscute colecții internaționale.

SERVICII DE GRAFICĂ PUBLICITARĂ.

TIPAR:
— Tipar offset — utilaje HEIDELBERG.
— Tipar digital — echipamente EPSON, AGFA.
— Print pe plotter — echipamente ENCAD.

FINISAJE:
— Fălțuire mecanică.
— Biguire, broșare.
— Legare cu spirală metalică.

OPERAŢII SPECIALE:
— Laminări mate, semimate sau lucioase.
— Lăcuiri totale sau parțiale.
— Aplicări de folio sau timbru sec.

PERSONALIZARE OBIECTE PROMOŢIONALE:
Serigrafia — este o tehnologie de personalizare bazată pe folosirea unor cerneluri speciale care permit imprimarea obiectelor din diferite materiale. Cerneala serigrafică se aplică pe suprafața de imprimat printr-o sită serigrafică, devenind rezistentă în timp. Obiecte: pixuri, brichete, ceasuri, calculatoare, materiale textile.

Tampografia — acest tip de imprimare transferă imaginea din matriță pe obiectul de imprimat printr-un tampon siliconat care funcționează ca o ştampilă. Acesta se obține printr-un proces similar cu cel folosit în tipografii. Prin tampografie se pot personaliza articole promoţionale cu suprafețe curbe (pixuri, ceasuri de birou).

Sublimarea — este procesul prin care un element trece de la starea solidă la starea gazoasă. Sublimarea permite pigmentului de culoare să treacă de pe coala pe care este imprimat pe suportul final (tricou, cană, puzzle etc). Sublimarea se face în condiții optime pe textile sintetice sau care au în componenţă material sintetic sau pe alte suporturi gen ceramică, lemn, metal care au fost tratate în prealabil pentru sublimare.

Termotransferul — este o tehnică de imprimare care constă în aplicarea unei folii de material special, care odată aplicat cu o ştampilă laser în culori, poate fi transferat pe obiecte la o temperatură mare. Obiecte: reproduceri de poze şi sigle, imprimare foto pe textile.

Gravura laser — este o tehnică de personalizare care constă în introducerea printr-un fascicul a luminii dirijată spre o suprafață, obținând imaginea dorită. Obiecte: din metal, lemn, piele, sticlă etc.

Broderia — este o tehnică de imprimare ideală de personalizare a articolelor textile realizată cu ajutorul mașinilor de cusut. Această tehnică se obține cu ajutorul scannerului şi al computerului pentru a pregăti imaginea dorită. Mașinile moderne de cusut lucrează automat, folosind mai multe culori. Obiecte: articole textile (șepci, tricouri etc).

Imprimarea la cald — tehnică ce constă în presiunea unei matrițe pe obiectul de personalizat — rezultatul obţinut poate fi reliefat în exterior sau în interior. Obiecte: piele şi plastic, agende, portofele din piele sau imitație.

Policromia — CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) este o tehnică de imprimare bazată pe folosirea a 4 culori fundamentale — suprapunerea acestora dă posibilitatea obținerii unei multitudini de tonalități.

 

PRODUSE:

AGENDE:
Agende economice Italia:
— De buzunar.
— Datate.
— Nedatate.
— Săptămânale.
— Seturi agende.

Agende piele Italia:
— BELLA BLU.
— RUBY.
— PIANETA.
— OPERA.
— NAPPA.
— MIRA.
— MEGA.
— KENYA.
— GIGLIO.
— ELBA.
— BLACK.
— TEXAS.

Agende lux Italia:
— CANYON.
— ORGANIZERE.
— PASTEL.
— PORTO.
— PRATO.
— PUNTO.
— SANDRA.
— SELENA.
— SIRIO.
— LORE.
— HUSA CHARGECASE pentru AGENDĂ.
— BASIC.
— BLUETTE.
— CANOA.
— CAPRI.
— CLIO.
— COMETA.
— COMETA CU ELASTIC.
— FREEPORT.
— VIVA ARLES.

Agende Colecţia ART EGO:
— Agende integral personalizate.
— Agende piele naturală.
— Datate.
— Nedatate.
— Office şi personal.
— Săptămânale.

Agende Colecţia UNIKA:
— Agende piele naturală.
— Datate.
— Ecologice.
— Nedatate.
— Organizere piele naturală.
— Săptămânale.

CALENDARE:
Calendare cu imagini
— Colecţia TOPAZ.
— Colecţia ART EGO.
— Colecţia ARTLUX.

Calendare triptice
— Colecţia ART EGO.
— Colecţia ARTLUX.
— Colecţia TOPAZ.

Calendare birou cu notițe
— Colecţia ART EGO.
— Colecţia ARTLUX.
— Colecţia TOPAZ.

MATERIALE PROMOŢIONALE:
— Articole birou.
— Timp liber.
— Textile.
— Promoţionale la comandă.
— Mape conferință.
— Instrumente de scris.
— Genți, portofele — piele.
— Genți, rucsacuri, sacoşe.
— Gadget-uri & electronice.
— Căni, cești, pahare.
— Brichete şi scrumiere.
— Timpul & vremea.

SISTEME DE EXPUNERE:

Indoor

Roll-Up Double

Detalii produs:
Prezentare: Standul Roll-Up Double este un sistem de prezentare portabil pentru interior cu dublă faţă, respectiv cu două printuri. Roll-Up-ul double este format din: o casetă de aluminiu ce conţine două printuri personalizate şi pretensionate, o talpă de susținere rabatabilă şi o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Sistemul de afişaj Roll-Up Double 85 este un excelent suport pentru comunicarea informațiilor despre companie, siglă, brand, slogan, produse, eveniment, în diferite locaţii, asigurând un impact vizual dublu prin cele două printuri personalizate pe care le include. Printurile sunt realizate la o rezoluție de 2400 dpi pe echipamente profesionale de ultimă generaţie, folosind cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți.

Avantaje: Standul Roll-Up Double beneficiază de toate avantajele standurilor tip Roll-Up, precum şi de o dublă suprafață de expunere, ceea ce permite vizualizarea standului din ambele direcții, fiind foarte util pentru expunerea în calea fluxului de vizitatori. Printurile se pot schimba ori de câte ori se dorește, obţinându-se astfel noi vizualuri personalizate. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns şi ușurința montajului fac din acest stand un excelent instrument de comunicare.

Variante: Lățime de 85 cm sau de 100 cm.
Personalizare: Print policromie pe polipropilenă.
Ambalaj: Geantă.
Garanție: 3 ani.

 

Roll-Up Banner

Detalii produs:
Prezentare: Standul Roll-Up Banner este un sistem de prezentare portabil pentru interior care atrage atenţia vizitatorilor prin suprafața mare a printului expus. Acest sistem de afişaj este un bun suport pentru comunicarea informațiilor despre companie, siglă, brand, slogan, produse, etc. la expoziții, evenimente, prezentări, magazine, hoteluri, săli de așteptare, hypermarketuri, farmacii, etc. Sistemul Roll-Up este format din: o casetă din aluminiu care conţine printul personalizat şi pretensionat, două tălpi de susținere rabatabile şi o tijă de aluminiu pentru fixare în poziție desfășurată. Printul este realizat la o rezoluție de 2400 dpi pe echipamente profesionale de ultimă generaţie, folosind cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți.

Avantaje: Sistemul retractabil al Roll-Up-ului prin care printul este rulat în caseta de aluminiu asigură un montaj uşor şi foarte rapid de către o singură persoană în doar câteva secunde, precum şi protecția printului pe durata transportului. Atât în poziție desfășurată, cât şi strâns, standul roll-up ocupă puţin spațiu, putând fi folosit şi în locațiile care nu dispun de suprafețe mari de expunere. Printul se poate schimba ulterior ori de câte ori se dorește, obţinându-se astfel un nou vizual personalizat. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns şi ușurința montajului fac din acest stand un excelent instrument de comunicare.

Variante: Lățime de 85 cm, 100 cm, 120 cm, 150 cm sau 200 cm.
Personalizare: Print policromie pe polipropilenă sau frontlit / personalizare: L: 85 cm (100 cm, 120 cm, 150 cm sau 200 cm); H: 205 cm.
Ambalaj: Geantă textilă.
Garanție: 3 ani.

 

Electric Roll-Up

Detalii produs:
Prezentare: Standul Expo Electric Roll-Up 85 este un sistem de prezentare portabil pentru interior care atrage atenţia vizitatorilor prin mişcarea / rularea continuă a printului şi prin dimensiunile mari ale suprafeței personalizate vizibile (85 x 200 cm). Sistemul de afişaj Roll-Up Electric 85 este un excelent suport pentru comunicarea informațiilor despre companie, siglă, brand, slogan, produse, etc. la expoziții, evenimente, prezentări, magazine, hoteluri, săli de așteptare, hypermarketuri, farmacii, etc. Roll-up-ul electric este format dintr-o casetă de aluminiu, o bază lată de susținere, două tije metalice pentru susținere în poziție verticală şi doi tamburi rotativi pe care rulează printul personalizat. Printul este realizat la o rezoluție de 2400 dpi pe echipamente profesionale de ultimă generaţie, folosind cerneluri ecologice, fără miros sau solvenți.

Avantaje: Standul Roll-up Electric are un impact vizual puternic şi atrage atenţia prin rularea continuă a printului. Atât în poziție desfășurată cât şi strâns, standul Roll-up ocupă puţin spațiu, putând fi folosit şi în locațiile care nu dispun de suprafețe mari de expunere. Printul se poate schimba ulterior ori de câte ori se dorește, obţinându-se astfel un nou vizual personalizat. Portabilitatea foarte mare a standului atunci când este strâns şi ușurința montajului fac din acest stand un excelent instrument de comunicare.

Variante: NU.
Personalizare: Print policromie pe polipropilenă / personalizare: L: 85 cm; H: 410 cm.
Dimensiuni: L: 100 cm; H: 220 cm; A: 22 cm.
Ambalaj: Geantă textilă.
Garanție: 3 ani.

 

Outdoor

Steag pană

Detalii produs:
Prezentare: Sistem de prezentare tip steag pană. Este realizat din oţel inoxidabil şi din fibră de carbon elastică şi rezistentă. Forma inovativă combinată cu portabilitatea ridicată îl fac perfect pentru personalizarea evenimentelor. Este alcătuit dintr-o tijă din fibră de carbon compusă din patru segmente care se îmbină între ele şi se fixează ulterior în baza în formă de țăruș (pentru locațiile unde poate fi înfipt), în baza în formă de cruce sau în baza care se poate umple cu apă (pentru locațiile unde poate fi poziționat pe o suprafață plană). Demontat, se transportă într-o geantă textilă prevăzută cu chingă pentru un transport facil.

Avantaje: Deşi este uşor, sistemul nu necesită ancorare (cu excepţia condițiilor meteorologice nefavorabile), putând fi relocat cu ușurință. Este un foarte bun instrument de marketing, fiind vizibil cu ușurință datorită dimensiunilor mari ale printului personalizat. De asemenea, montajul se realizează rapid şi uşor. Printul este realizat pe material de steag de foarte bună calitate şi rezistent la exterior, este printat la rezoluția de 1440 dpi, cu vizibilitate pe ambele părţi ale materialului. Ulterior, poate fi înlocuit ori de câte ori se dorește, obţinându-se astfel un nou vizual personalizat sau se pot comanda mai multe printuri ce se pot folosi alternativ.
Variante: 3 variante de mărime (mic, mediu, mare) în formă de pană, cu trei variante de baze: țăruș, cruce sau cu apă.

Personalizare: Print pe material textil rezistent la apă.
Ambalaj: Geantă textilă şi cutie de carton.
Garanție: 3 ani

 

Steag lacrimă

Detalii produs:
Prezentare: Sistem de prezentare tip steag lacrimă. Este realizat din oţel inoxidabil şi din fibră de carbon elastică şi rezistentă. Forma inovativă combinată cu portabilitatea ridicată îl fac perfect pentru personalizarea evenimentelor. Este alcătuit dintr-o tijă din fibră de carbon compusă din patru segmente care se îmbină între ele şi se fixează ulterior în baza în formă de țăruș (pentru locațiile unde poate fi înfipt), în baza în formă de cruce sau în baza care se poate umple cu apă (pentru locațiile unde poate fi poziționat pe o suprafață plană). Demontat, se transportă într-o geantă textilă prevăzută cu chingă pentru un transport facil.

Avantaje: Deşi este uşor, sistemul nu necesită ancorare (cu excepţia condițiilor meteorologice nefavorabile), putând fi relocat cu ușurință. Este un foarte bun instrument de marketing, fiind vizibil cu ușurință datorită dimensiunilor mari ale printului personalizat. De asemenea, montajul se realizează rapid şi uşor. Printul este realizat pe material de steag de foarte bună calitate şi rezistent la exterior, este printat la rezoluția de 1440 dpi, cu vizibilitate pe ambele părţi ale materialului. Ulterior, poate fi înlocuit ori de câte ori se dorește, obţinându-se astfel un nou vizual personalizat sau se pot comanda mai multe printuri ce se pot folosi alternativ.

Variante: 3 variante de mărime (mic, mediu, mare) în formă de lacrimă, cu trei variante de baze: țăruș, cruce sau cu apă.
Personalizare: Print pe material textil rezistent la apă.
Ambalaj: Geantă textilă şi cutie de carton.
Garanție: 3 ani.

 

Steag dreptunghiular

Detalii produs:
Prezentare: Un excelent sistem de expunere de dimensiuni foarte mari, cu o înălţime totală de 540 cm. Dimensiunile foarte mari combinate cu stabilitatea ridicată datorită bazei mari care se poate umple cu apă îl fac perfect pentru personalizarea evenimentelor la exterior. Este alcătuit dintr-o tijă telescopică din aluminiu ce se extinde până la înălțimea de 540 cm, o tijă ce se montează la 90 grade pentru susținerea desfășurată a steagului şi o bază care se poate umple cu apă. Demontat, se transportă în două genți textile pentru protecție şi pentru un transport facil.

Avantaje: Sistemul nu necesită ancorare, iar dimensiunile mari ale printului realizat pe material textil rezistent la apă îi asigură o vizibilitate maximă de la distanţă. Montajul se realizează rapid şi uşor. Printul este realizat pe material de steag de foarte bună calitate şi rezistent la exterior şi este printat la rezoluția de 1440 dpi, cu vizibilitate pe ambele părţi ale materialului. Ulterior poate fi înlocuit ori de câte ori se dorește, obţinându-se astfel un nou vizual personalizat sau se pot comanda mai multe printuri ce se pot folosi alternativ.

Variante: NU.

Personalizare: Print pe material textil rezistent la apă / personalizare: L: 120 cm; H: 410 cm.
Dimensiuni: L: 150 cm; H: 540 cm; A: 40 cm.
Ambalaj: 2 genți textile / dimensiuni — L: 80 cm; H: 40 cm; A: 40 cm şi L: 170 cm; H: 20 cm; A: 20 cm.
Garanție: 3 ani.

 

People-Stopper

Detalii produs:
Prezentare: People Stopper (panou stradal / panou semnalizare) este un stand de podea folosit pentru expunerea afișelor şi pentru semnalizarea diferitelor locaţii şi promoții, atât la interiorul unei clădiri, cât şi la exterior. Standul People-Stopper este format dintr-un cadru pliabil din aluminiu în formă de „V” întors pe care sunt fixate două rame de aluminiu cu profile de tip click-frame. Profilul click-frame are lățimea de 25 mm şi permite deschiderea şi închiderea facilă a ramei pentru introducerea posterului. Spațiul pentru afişaj al ramei este acoperit de o folie protectoare din PVC antireflexiv, iar spatele este din PVC rigid.

Avantaje: Standul se pliază beneficiind de mobilitate ridicată şi putând fi deplasat şi mutat cu ușurință. De asemenea, datorită sistemului click al ramelor, printul poate fi foarte uşor schimbat.

Variante: B1, A1, B2 sau orice altă dimensiune la comandă.
Personalizare: Două printuri polipropilenă.
Demontabil: DA.
Ambalaj: Cutie de carton şi pungă.
Garanție: 3 ani.

 

Printuri

Detalii produs:
— Printurile cu rezoluția de 2400 dpi sunt realizate pe imprimanta HP Latex de ultimă generaţie, au lățime maximă de 150 cm şi sunt rezistente la apă şi la zgârieturi!

— Printurile cu rezoluția de 1440 dpi sunt realizate pe imprimantă cu ecosolvent, au lățime maximă de 350 cm şi sunt rezistente la apă!

— Printurile cu rezoluția de 600 dpi sunt realizate pe imprimantă cu ecosolvent, au lățime maximă de 350 cm şi sunt rezistente la apă!

Autocolant printat; polipropilena printată; hârtie printată; banner frontlit printat (550 g.); banner backLit printat; banner blockout printat faţă/verso (610 g.); mesh printat; textil printat; Forex 1 mm printat; Forex 3 mm printat; Forex 5 mm printat etc.

 

CATALOAGE PROMOŢIONALE.

 

NOTESURI PERSONALIZATE:
— Colecţia Italia.
— Colecţia România.
— Notes integral personalizat.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3649/2016
CUI: 35786734
Adresă: Str. Nicolae Filipescu nr. 43, Bucureşti, sector 2, cod 020961
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide