Gratuit

AUTO DESIGN SRL

Descriere companie:

ODORIZANTE AUTO PERSONALIZATE

Îți dorești un ambient plăcut în locurile în care petreci o bună parte din zi? Un miros care să îți stimuleze simțurile şi să îți provoace o stare de bine în tot acest timp? Acum totul este mai simplu, deoarece procedura de a împrospăta ambientul mașinii este mai simplă cu odorizantele auto personalizate pe care AUTO DESIGN ți le pune la dispoziție.

Cu siguranță simți o bucurie interioară și starea de bine te cuprinde atunci când în jurul tău plutește un miros care te atrage. Există mai multe modalități prin care să-ți aduci propriul spațiu la ambientul pe care ți-l dorești, iar principala diferență dintre ele este făcută de către efortul ce trebuie depus pentru a ajunge la rezultatul dorit. Motiv pentru care, cu gândul de a-ți simplifica viața şi de a te ajuta să câștigi timp prețios, am dezvoltat gama de produse prin care să înmiresmezi în mod inteligent habitaclul dorit.

Astfel, la AUTO DESIGN găsești odorizante auto personalizate impregnate cu esențe de parfumare care îți vor încânta simțurile.

Experiența noastră de peste 15 ani în producția odorizantelor auto personalizate reprezintă soluția perfectă pentru promovarea imaginii tale.

Odorizantele auto personalizate sunt realizate de noi pe suport din carton absorbant de 1,5 mm şi sunt impregnate cu diverse esențe de parfumare:
— New car
— Bubble gum
— Piersică
— Esențe florale
— Fresh
— Antitabac
— Ocean, etc.

Dacă nu aveți grafica stabilită, putem lucra împreună până la realizarea variantei care vă reprezintă cel mai bine.

De ce ai nevoie de odorizante profesionale pentru mașină?
Calitatea produselor și mirosul plăcut al esențelor de parfumare sunt principalele criterii pentru care să alegi să odorizezi astfel spațiul, iar un alt atu îl reprezintă raportul calitate-preț, ce te va ajuta de-a lungul timpului să faci economii importante. Odorizantele auto personalizate sunt o soluție modernă de împrospătare a ambientului din interiorul mașinii tale și îl transformă permanent în unul primitor. Gama largă de esențe de parfumare din care poți alege fac posibilă crearea cu succes a unei senzații de relaxare completă.

Profită şi de prețurile excelente la care poți comanda odorizantele auto personalizate și bucură-te de o experiență plăcută oferită de AUTO DESIGN, partenerul tău în crearea şi păstrarea stărilor de bine care te definesc.

 

SERIGRAFIE TEXTILĂ
Cel mai eficient, sigur, durabil şi ieftin procedeu de inscripționare a echipamentelor textile.

Despre serigrafia textilă
Este procedeul prin care se personalizează diferite materiale, începând cu hârtie, ceramică, materiale plastice şi terminând cu textilele sau metalele. Procedeul serigrafic garantează o calitate și o durată de viață a imprimării mult mai bună decât imprimarea prin alte procedee ca transferul termic sau printul digital.

Serigrafia pe material textil asigură o foarte bună rezistență în timp la acțiunea factorilor mecanici sau de mediu. Prin serigrafie realizăm inscripționări pe suport textil cu diferite cerneluri (plastisol, plastisol ecologic, discharge, pe bază de apă). Se pot realiza şi imprimări speciale, gen: metal-foil (milard), glitter, perl, reflectorizant, fluorescent etc.

Dimensiunea maximă a desenului pe care îl putem reproduce este de 50x35 cm.

Serigrafie textilă Bacău
Executăm serigrafie pe orice material textil:
bumbac, nylon, sofa, polyester, lycra, vâscoză, cașmir, catifea, etc. şi diferite materiale de piele, plastic; pe orice suport: salopete, tricouri, cămăși, șepci, geci, veste, bonete, șorțuri, măști, etc. Realizăm inscripționarea prin serigrafie atât interfazic pe repere cât şi pe produse finite.

Dorim să oferim clienților noștri servicii ireproșabile şi calitate de nivel superior pe piață. Folosind cerneluri importate din Germania, Franța și Italia, serigrafia noastră vă garantează o durabilitate a personalizării pe termen nelimitat, respectând specificațiile tehnice ale producătorului.

De asemenea pe lângă calitate, prioritatea noastră este și timpul redus de execuție a unei comenzi astfel încât şi dumneavoastră să vă încadrați în termenele de execuție.

Aplicații ale imprimeriei textile prin serigrafie şi transfer termic
— Tricouri, hanorace, cămăși
— Șepci, eșarfe, cravate
— Echipament de lucru și de protecție : salopete, halate
— Echipament sportiv: numere şi sigle
— Echipament sau costume medicale, măști
— Echipamente de lucru pentru restaurante: șorțuri, bonete
— Echipamente pentru firmele de pază și protecție
— Produse pentru nou-născuți şi copii:
     bluze
     pieptărașe
     body
     pături
     căciuliţe
     pălărioare
     bandane
     treninguri
     jachete
     rochițe
     fustițe
     cămăși
     tricouri
     maieuri
— Pulovere din PNA
— Geci și veste
— Umbrele
— Genți textile şi de voiaj
— Sacoșe
— Huse de protecție pentru îmbrăcăminte: rochii de mireasă, costume, etc.
— Echipament pentru înot.

SERIGRAFIE PLANĂ
Imprimarea serigrafică este un procedeu economic de personalizare a obiectelor promoționale.

Despre serigrafia plană
În tipografie aproape orice este posibil. Pentru ca totul să fie posibil, atunci când avem nevoie de a imprima şi pe alte suporturi decât hârtia, serigrafia îşi intră în rol. Marele avantaj al serigrafiei îl constituie flexibilitatea.

Imprimarea prin serigrafie se poate face pe cel mai divers suport material solid: sticlă, plastic, plexiglas, PVC, PP (polipropilena), PE (polietilena), metal, hârtie, piele și textile. Imprimatele serigrafice au calitatea de a fi deosebit de rezistente la lovituri, zgârieturi, intemperii și radiații solare.

Cu ajutorul serigrafiei putem personaliza obiecte de artă şi decorative, articole personale sau industriale şi mai ales obiecte de reclamă şi protocol. Nu în ultimul rând, imprimarea serigrafică este un procedeu economic de personalizare a obiectelor promoționale.

Serigrafie plană Bacău
Gama de servicii pe care le oferim folosind imprimare prin serigrafie sau transfer de serigrafie este foarte variată:
— Imprimări autocolante
— Personalizare tricouri
— Imprimări scrumiere
— Imprimări cuburi hârtie birou
— Personalizări agende
— Personalizări brelocuri
— Personalizări brichete
— Personalizări pixuri
— Personalizare șepci
— Personalizare bandane
— Personalizare jachete
— Imprimări șorturi
— Imprimări sacoșe textile
— Imprimări fanioane
— Imprimări salopete
— Imprimări căciuli
— Personalizări umbrele
— Personalizări genți
— Imprimări halate
— Imprimări cravate
— Personalizare lanyard-uri, etc.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/1551/2005
CUI: 17893716
Adresă: Str. Martir Horia nr. 16, Sc. A, ap. 3, Bacău, jud. BACĂU, cod 600213
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide