Gratuit

AVANT GRAPHO SRL

Descriere companie:

INCEPUTULMAI MULT DECAT PRODUCTIE DE MOBILIER SAU ARTWORK

Avantgrapho s-a deosebit încă de la începuturile firmei, din anii 2005, printr-o abordare neconvențională însă profesionistă asupra producției de mobilier și a producției ArtWork. Încă din faza de consultanță, specialiștii Avantgrapho caută cele mai satisfăcătoare soluții pentru toate provocările impuse de clienții săi.

Echipa Avantgrapho este într-o misiune permanentă de a căuta și găsi noi modalități de exprimare, material și forme, astfel încât clienții să beneficieze de o viziune de design corespunzătoare nevoilor lor.

PRODUCTIE DE MOBILIER

Fabrica noastra din Bucov (Prahova) ne ofera spatiul si tehnologia pentru a pune in aplicare pana si cele mai avantgardiste idei. Putem executa aproape orice piesa de mobilier  folosind o gama variata de materiale precum: PAL, MDF, placaj, panel masiv, furnir, plexiglass, corian, HPL, sticla, piatra, metal, etc.

ARTWORK

Ne folosim de toata creativitatea de care dispunem si inovam pe alocuri. Producem pentru clientii nostri Tipar digital si finisare, Print outdoor si indoor, Print UV flatbed (PVC, PET, PAL, sticla,metal, etc), Print direct sublimare pe diverse materiale textile pe baza de polyester (steag, casete luminoase de interior, tapiterie, etc), Laminare (lichida si cu folie PVC) sau chiar Casete luminoase, litere volumetrice si totemuri.

CERSANIT
PRODUCTIE PUBLICITARA
Din 2016 am realizat pentru Cersanit standuri expozitionale diferite, material printate, montaj si acoperire regional (Romania, Serbia, Ungaria si altele).
CarturestiBritish American TobaccoVodafone

FERRO
PRODUCTIE PUBLICITARA
Colaborarea cu Ferro a inceput in 2015 si se deruleaza si in momentul de fata, proiectele fiind deja implementate in aproximativ 15 locatii.

Suntem tot timpul conectați la cele mai noi tendințe în tot ceea ce înseamnă amenajarea unui spațiu. Ducem acest proces la nivel de artă fără să ignorăm aspecte precum eficiența, uzabilitatea, ergonomia sau costul.
AvantGrapho înseamnă inovație. Acceptăm provocarea ta!

Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/1040/2005
CUI: 17558843
Adresă: STR. POLIGONULUI 5-7, Ploiești
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide