Gratuit

BEST INVEST GROUP SRL

Descriere companie:

SUNTEM O FIRMĂ DE SERVICII GRAVURĂ COMPUTERIZATĂ LASER ŞI MECANICĂ.

Experiență din 2006. Folosim aparate de gravură laser şi gravură mecanică de ultimă generație, fabricate în Japonia şi America.

GRAVĂM ORICE MATERIAL.

Gravură laser computerizată
Gravura laser este practica de a folosi lasere pentru gravarea sau marcarea unui anumit obiect. Această tehnică de gravură nu implică atingerea directă a obiectului, ci gravura se face de la o anumită distanţă de aproximativ 2,5 cm.

Este folosită pentru o gamă foarte largă de obiecte, cum ar fi: brichete, pixuri, brelocuri, portvizite, stick-ere USB, penare, agende, sau materiale ca: lemn, piatră, sticlă, metal, piele, plastic, marmură, cristal sau mai bine spus gravură pe orice fel de suprafață. Totodată, utilajele noastre laser pot decupa, tăia sau debita numele dumneavoastră, numele firmei sau orice alt text sau siglă datorită faptului că sunt computerizate şi lucrează cu fișiere vectoriale.

Putem realiza pe tehnologie laser litere volumetrice, plăcuțe informative gravate şi de semnalizare, utilizate în domenii cum ar fi: hotel, restaurant / bar, rezidențial, birouri, industrial şi publicitate.

— Plachete de ușă, plăci gravate intrare firmă, numerotări de încăperi, liste tarifare, liste personal, ecusoane pentru personal, orare, litere volumetrice, numere inventar, panouri de comandă, scale, etichete identificare, butoane acționare, logo/sigle, promoționale, mostrare parchet laminat.
— Marcaje industriale de mare precizie: rigle şi șublere, înserieri piese, ștanțe, poansoane, trasare de mare precizie.
— Etichete gravate din metal sau gravură ABS de diferite culori şi dimensiuni pentru produsele comercializate de firma dumneavoastră sau executate de aceasta.

A sosit timpul ca între produsul dumneavoastră şi cel din CE să nu existe nicio diferenţă.

— Gravare stiplex, plexiglas, forex, polistiren, policarbonat, ABS, PET.
— Gravare metal, alamă, aluminiu vopsit sau eloxat, inox, cupru, oțel.

Gravură mecanică computerizată
Gravura mecanică este practica de a folosi freze pentru gravarea sau marcarea unui obiect. Această tehnică de gravură implică atingerea directă a obiectului cu un anumit tip de freze, în funcţie de suprafața ce urmează a fi prelucrată. Datorită faptului că se face printr-un contact mecanic, se pot grava sau debita doar materiale cu suprafețe solide / dure. Gravura mecanică este foarte folosită pentru personalizarea obiectelor promoționale: pixuri, brelocuri, brichete din metal, dar şi din PVC. PVC-ul este unul dintre puținele materiale care nu se gravează laser în niciun fel.

Tăiere laser şi mecanică
Debitarea mecanică este foarte precisă şi lasă un cant perfect drept, însă mat şi cu mici zgârieturi care se pot șlefui. Debitarea laser lasă un cant lucios şi un pic curbat sau înclinat datorită incidenței laserului cu materialul prelucrat.

Recomandăm debitare laser pentru orice tip de materiale: hârtie, textile, piele, plexiglas, lemn.

 

SERVICII:

GRAVARE PROMOŢIONALE
Gravare obiecte promoționale la o calitate excepțională.

La noi aveţi siguranța că toate sunt la fel datorită faptului că avem echipamente profesionale Made in Japan. Termenele de livrare sunt mereu respectate, iar prețurile sunt foarte bune, atât pentru agențiile de publicitate, cât şi pentru clienții finali. Realizăm gratuit grafica necesară personalizării şi vă trimitem mereu înainte de orice lucrare nouă o simulare pe calculator pentru a nu avea surprize cu materialele primite. Putem personaliza prin gravură laser sau mecanică: pixuri, brelocuri, agende, calendare, brichete, calculatoare, laptopuri, stick-uri USB, mingi sau figurine antistress, cutii din lemn sau alt material.

Gravura pe obiecte promoționale este cea mai apreciată metodă de personalizare deoarece gravura nu se ia niciodată!

Firma noastră execută din diferite materiale obiecte promoționale la forma şi dimensiunea dorită de dumneavoastră.

GRAVARE LEMN
Gravura laser pe obiectele din lemn este o adevărată operă de artă.

Aspectul produsului final este excepțional, fiind posibilă gravarea chiar şi a unei poze în detaliu. Se poate grava orice tip de lemn, dar sunt preferate esențele tari.
Foto-gravura pe lemn se realizează cu soft-uri speciale care transforma o poză în format vectorial. Personalizăm creioane, cutii vin, cutii din lemn, brelocuri, penare, rigle, rame foto, suporți pahare, desfăcătoare, magneți frigider, etichete, diferite obiecte promoționale, mânere mobilă, mânere uși, mânere unelte, bile.

Putem executa la comandă diferite figurine: cuburi, suporți lumânare cu una sau mai multe lumânări, magneți frigider, brelocuri, suporturi sticle de vin, suporturi săpun, suporturi șervetele, suporturi notes birou, desfăcătoare, gata personalizate după desen.

Este de evitat bradul; acesta nu rezistă foarte bine în timp. Recomandăm fag, stejar, păr, tec, cireș, ipe.

GRAVARE STICLĂ
Se poate realiza numai prin gravare laser. Este folosită pentru personalizarea de: trofee din sticlă, pahare, scrumiere, ceasuri sau alt obiecte promoționale din sticlă.

Putem fabrica la comandă orice produs sau obiect promoțional din sticlă. Gravura pe sticlă este des folosită pentru personalizarea paharelor cu logo-ul unei companii sau pentru evenimente speciale. Executăm la comandă orice obiect din sticlă, sticlă colorată, sticlă duplex sau securizată. Putem tăia sticlă de orice grosime în orice formă după un desen tehnic. Nu putem debita sticlă securizată.

GRAVURĂ METAL
Prin gravare laser sau gravare mecanică, metalul se poate personaliza cu absolut orice tip de scris sau desen. Prin varianta laser, metalul rămâne negru şi are o rezistență foarte mare; de reținut că nu este adâncă, ci are câțiva microni. La mecanică este vorba de o zgârietură fină care se poate duplica sau se poate face doar un contur. Firma noastră oferă şi servicii de debitare, decupare şi tăiere metal: inox, aluminiu, oțel, alamă, bronz. La ora actuală, gravura în metal este cea mai folosită tehnică de personalizare.

GRAVURĂ LASER
Este cea mai utilizată metodă de personalizare a obiectelor promoționale având o aplicabilitate de invidiat, dat fiind faptul că nu există material în afară de PVC care să nu poată fi personalizat laser. Oferta noastră de servicii gravură laser se adresează atât firmelor de publicitate, cât şi clienților finali sau domeniului industrial. Cu prețuri foarte bune şi termene de livrare mereu respectate, firma noastră s-a impus în această piaţă oferind un raport calitate-livrare-preț de invidiat. Așteptăm provocările dumneavoastră.

Oferim prețuri pentru gravură laser începând de la 0,5 EUR + TVA, în funcţie de lucrare.

Gravura laser rezistă cel mai mult în timp dintre toate metodele de personalizare actuale şi este cea mai apreciată de către clienți. Avantajul personalizărilor laser este acela că se pot efectua foarte repede, iar piesele ce urmează a fi lucrate pot avea forme diferite. Cu laser se personalizează şi obiecte inflamabile.

ETICHETE GRAVATE
Producem etichete gravate industriale, dar şi publicitare din metal, plexiglas, ABS sau materiale puse la dispoziție de clienții noștri. Avem posibilitatea de a reproduce orice font, siglă sau desen, pe orice material. Executăm etichete industriale înseriate sau cu cod de bare. Personalizarea produselor cu etichete gravate aduce o notă de profesionalism produselor dumneavoastră.

Suntem furnizor de etichete metalice din: alamă, oțel, inox, aluminiu, aluminiu eloxat, pentru: motoare electrice, carcase electronice, aparate de măsură, echipamente electrice şi electronice, stații trafo, stații şi posturi de transformare, tablouri electrice, cabluri, panouri de comandă.

Firma noastră este importator direct de medalioane pentru animale.

PLĂCI GRAVATE FIRMĂ
Executăm: plăcuțe ușă, plăci intrare pentru: firme, instituții publice, scoli, grădinițe, blocuri, hoteluri, restaurante, baruri, coafoare, magazine etc. Plăcile se pot fabrica la comandă din diferite materiale cum ar fi: inox, ABS, alamă, bronz, piatră, plexiglas, aluminiu. Putem personaliza prin gravare laser placa dumneavoastră cu numele firmei, adresa, dar şi logo-ul sau sigla. Realizăm şi plăci de intrare firmă cu litere volumetrice.

Orice firmă trebuie să aibă o placă la intrare. Placa de firmă este un produs destul de ieftin în funcţie de materialul pe care se face şi dă o notă de seriozitate firmei dumneavoastră.

Producem plăci de firmă colorate cu realizarea logo-urilor şi siglelor în nuanțe PANTONE exacte.

MATERIALE GRAVURĂ
Importăm direct de la producători din Europa materiale de gravură precum ABS, aluminiu eloxat, alamă, inox, dar şi alte materiale aferente. Punem la dispoziție din stoc o gamă largă de culori, dimensiuni şi grosimi. Oferim totodată şi sisteme de afișaj din aluminiu, sisteme prindere plăcuțe gravate, distanțiere plăci firmă şi medalioane animale.

SIGNALETICĂ HOTEL, REZIDENTIAL, INDUSTRIAL
Executăm la comandă signaletică hotelieră, signaletică de birouri, signaletică rezidențială şi signaletică industrială: brelocuri pentru chei, numere cameră, indicatoare etaj, indicatoare lift, tarifar hotelier, aviziere, orare, săgeți şi indicatoare exterioare, semne de acces şi interdicție, totemuri intrare şi parcare, sisteme de direcționare, plăcuțe bilingve, carduri acces, numere vestiare.

Signaletică de exterior este realizată din materiale speciale rezistente la intemperii şi acțiuni mecanice.

— Gamă completă de signaletică pentru mediu industrial conform normelor PSI europene.
— Toată signaletica se poate realiza cu numele firmei şi logo-ul dumneavoastră.
— Signaletică din orice tip de material inclusiv metal, piatră, sticlă, granit, ABS, aluminiu, inox.
— Importăm accesorii pentru signaletică: distanțiere, totemuri, sisteme de afișaj.

LITERE VOLUMETRICE
Executăm la comandă litere volumetrice din orice material. Pentru interior se pot realiza litere volumetrice din plexiglas extrudat. Pentru exterior, recomandăm litere volumetrice din ABS, plexiglas turnat, inox; aceste materiale au o rezistență foarte mare la intemperii şi un aspect deosebit, Premium, pentru fațada oricărei clădiri.

Literele volumetrice din inox se pot realiza cu iluminare directă, indirectă sau din spate şi au cea mai mare rezistență în timp. Acestea pot fi mate sau lucioase.
Totodată se pot face litere volumetrice de diferite culori, respectând astfel branding-ul firmei.

Un mare impact au şi literele volumetrice din piatră naturală, cum ar fi: granit, marmură, calcar, vrată etc. Acestea se pot ilumina la cerere.

Mai există şi varianta de litere volumetrice din polistiren sau forex, material uşor şi destul de rezistent care se poate vopsi la culoarea RAL dorită.

În funcţie de locul în care sunt montate — interior sau exterior — sau tipul de fațadă pe care se montează, se poate alege materialul perfect pentru cazul respectiv.
— Litere volumetrice iluminate cu leduri de ultimă generație, cu un consum foarte mic şi o rezistență în timp foarte mare.
— Litere volumetrice vopsite în câmp electrostatic la culoarea RAL aleasă de dumneavoastră.
— Litere volumetrice de dimensiuni foarte mari, jumbo, confecționate din materiale rezistente la intemperii.
— Pentru gama de litere volumetrice jumbo oferim montaj specializat.
— Execuție de litere, cifre, logo după desen vectorial pe utilaje CNC profesionale.

SUPORŢI PAHARE, BISCUIŢI PAHARE, COASTERS
Suntem producător de suporți pahare, biscuiți pahare sau COASTERS, decorativi din plută, forex, plexiglas, lemn. Personalizarea acestora se face prin gravare laser sau prin print special în policromie, la o calitate High-Definition.

— Suporţii de pahare sunt rezistenți la apă şi la detergenții de vase. Asta înseamnă că se pot spăla odată cu vasele!
— Suporţii de pahare cu logo-ul dumneavoastră sau numele firmei dumneavoastră pot constitui o metodă de promovare foarte bună în locuri publice.
— Suporți de pahare personalizați pentru restaurante, baruri, terase, firme.

GRAVURĂ PLEXIGLAS
Cea mai bună metodă de debitare plexiglas este laser datorită faptului că nu mai necesită șlefuirea în cant. Cantul rămâne perfect lucios, fără nicio urmă de zgârietură sau defect. Mai ales pentru plexiglasul turnat este materialul cel mai rezistent din toate punctele de vedere pentru orice tip de aplicație.

Putem debita plexiglas sau acril în orice formă şi la orice tipodimensiune, în funcţie de cerința clientului. Nici la grosime nu există limite de tăiere.

Gravarea se poate face după orice tip de fișier vectorial şi are un aspect mat. Pentru policromie, gravura se umple cu vopsea colorată acrilică specială.

Gravura pe plexiglas lasă un aspect mat pe materiale transparente. Folosită pe materiale acrilice speciale, gravura laser pe plexiglas poate avea diferite culori.

MX DESIGN GRAVURĂ oferă servicii de îndoire plexiglas şi șlefuire cant plexiglas. Totodată, dispunem de tehnologie industrială pentru șlefuirea pieselor mici din plexiglas folosite în industria bijuteriilor, textilă sau de mobilă, de exemplu catarame, nasturi sau diferite ornamente.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3566/2006
CUI: 18441743
Adresă: Calea 13 Septembrie nr. 162, Bucureşti, sector 6, cod 050729
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide