Gratuit

BEST PLATE SRL

Descriere companie:

Infiintata in 2012, compania noastra a oferit de la inceput servicii de pre-press pentru tipografii prin productia de placi offset pe tehnologie Computer to Plate termal 830nm cu un echipament Heidelberg Topsetter 102p. In 2013 am adaugat un al doilea CTP, Heidelberg Suprasetter 105.

Pentru a diversifica tipul de placi produse am adoptat in 2015 tehnologia CTcP si am pus in functiune un sistem Luscher XPose! 230 pe tehnologie 405nm. Astfel putem oferi clientilor nostri ambele tehnologii de productie a placilor offset care domina in prezent piata.

In completarea serviciilor de pre-press am adaugat in portofoliu tiparul digital cu intentia de a prelua pentru clientii nostri tirajele mici. De aceea am instalat in 2016 un echipament Xerox Versant 80, care oferta o calitate de top in printul digital cu toner. Deasemenea, in acelasi an am instalat si doua masini de productie alb-negru de mare capacitate - Xerox Nuvera 120 si Xerox DP 180 - pentru a oferi servicii de print date variabile.

Solicitarile clientilor nostri ne-au determinat ca la sfarsit de 2017 sa punem in functiune un echipament pentru productia filmului, un imagesetter Agfa Avantra 44 OLP.

In prezent oferim clientilor nostri - tipografii si nu numai - servicii complete de prepress care inclus procesare grafica a fisierelor, servicii de impozitie, separatie pe plane de culoare etc.

Plăci CTP

Executăm procesarea grafică completă a fișierelor, inclusiv montaj și impoziție până la 8up. Condiția este să ne specificați caracateristicile lucrării. Pentru fișierele care nu sunt salvate în format pdf, după procesarea grafică vă returnăm fișierul pentru aprobare.

Expunerea se face la 2400 dpi sau 2540 dpi, liniatura la alegere până la 250lpi.

Utilizăm în prezent două echipamente Heidelberg pentru expunerea plăcilor cu tehnologie termală. Dimensiunea maximă a plăcilor este 930mm x 1150mm. Developarea se face on-line cu echipamentele Gluntz&Jensen. Productivitatea liniilor este de maxim 45 plăci/oră la formatul 800x1030.

Deasemenea utilizăm un echipament Luscher XPose! 230 cu diode UV pentru expunerea plăcilor convenționale si CTcP. Dimensiunea maximă a plăcilor este de 950mm x 1160mm. Developarea se face cu un echipament Kodak. Productivitatea liniei este de maxim 32 plăci/oră la formatul 800x1030.

Film Imagesetter

Executăm procesarea grafică completă a fișierelor, inclusiv montaj și impoziție până la 8up. Condiția este să ne specificați caracteristicile lucrării. Pentru fișierele care nu sunt salvate în format .pdf, după procesarea grafică vă returnăm fișierul pentru aprobare.

Utilizăm în prezent un echipament Agfa Avantra 44 XT cu procesare on-line Agfa OLP.

Dimensiunea maximă a planelor de film este 906mm x 1130mm. Expunerea se face la 2400 dpi sau la 1200 dpi (la cerere).

Utilizăm film Agfa translucid și, la cerere, mat.

Tehnologie

Materiale

Acordăm atenție sporită calității plăcilor și filmelor produse. De aceea, utilizăm materie primă de la furnizori europeni care ne permite menținerea constantei calității produselor finite.

Utilizăm doar plăci cu strat dublu - plăcile termale Ipagsa Universe O2 și Abezeta Infinity, plăcile CTcP Abezeta Ultra. Cele doua straturi - cel de suprafață rezistent la developare și cel interior rezistent la solvenți – permit tiraje mai mari pentru că cresc substanțial rezistența chimică a plăcilor. Dealtfel aceste plăci pot fi folosite și la tiparul cu cerneluri UV fără tratament termic (coacere). Pentru producția de filme utilizăm Agfa Alliance Digidot HND calibrat pentru o procesare corectă pe echipamentul Agfa Avantra 44 XT.

Control de calitate

Fiecare lucrare este masurată densitometric iar la livrare este însoțită de un document de control. Este necesară amplasarea în compoziția grafică a unei scale care ne permite să măsuram valorile de densitate relativă și de rasterizare. Descarcă aici in format .ai sau .cdr .

Instrumente Software

Utilizăm suitele software originare Heidelberg, Luscher si Agfa pentru o calitate cât mai bună a tranferului imaginilor pe film sau pe placă.

Adaptabilitate

Utilizăm profile de expunere personalizate pentru orice mașină de tipar pentru a prelua caracteristicile de tipar individuale (presiune diferită, lățirea punctului de raster etc.). Expunem la liniatura solicitată pentru cele mai bune rezultate în funcție de caracteristicile lucrării (tip de hârtie, etc).

Registru

La cerere, putem ștanța pe filme și pe plăci registru Bacher 425 sau Bacher 780.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1293/2012
CUI: RO29687167
Adresă: STR. LIZEANU 30, Bucuresti
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide