Gratuit

BONY MED SRL

Descriere companie:

La Bony-Med puteti intalni o echipa indrazneata, cu o experienta vasta in domeniul tiparului, a inscriptionarilor, a designului publicitar, precum si in toate subdomeniile acestora, pana la finisaj, oferindu-va cele mai bune solutii pentru publicitate si reclama. In procesele mai sus amintite utilizam aparatura performanta de ultima ora, acoperind cu usurinta cerintele pietei.

Oferim servicii de design primar incluse in pretul tipariturilor si a printurilor digitale, executate de persoane cu experienta, in cel mai scurt timpde la lansarea comenzii.
La inscriptiile auto sau pe vitrine, geamuri sau panouri oferim servicii complexe de montare si aplicare incluse sau nu in pretul inscriptiei, in functie de complexitatea si valoarea acesteia.

Produse

 • Stampile
  Stampile rotunde pentru firme
  Parafe medicale
  Stampile personalizate
  Datiere, Inseriatoare
  Timbru sec
  Tus, Accesorii
 • Carti vizita
  Carti de vizita tiparite pe carton de calitate superioara, color sau alb-negru, imprimate cu tehnologie laser, la inalta calitate. Putem reproduce orice model sau putem creea designul pe care il doriti in doar cateva secunde.
 • Inscriptionari auto
  Personalizati cu autocolant PVC masinile firmei dumneavoastra si acestea vor putea fi mai usor remarcate, promovindu-va in acelasi timp cu succes afacerea. Inscriptionarea se realizeaza cu autocolant din PVC de exterior rezistent la intemperii si la UV, colorat, alb sau transparent. Tehnologia de taiere permite reproducerea pina la cel mai mic detaliu a formei dorite spre inscriptionare. Formele decupate din autocolant se pot combina cu portiuni de autocolant tiparit cu cerneluri pe baza de ecosolvent, de asemenea rezistente la UV si la intemperii. Aplicarea autocolantului pe suprafetele mai mult sau mai putin dificile nu trebuie sa va preocupe, deoarece echipa noastra va scuteste si de aceasta operatiune complexa avand o experienta vasta in acest domeniu.
 • Inscriptionari vitrine
 • Pliante/Brosuri
  Tiparituri in policromie, pe hartie sau carton de cea mai buna calitate, plastifiate. Pentru acestea pretul se calculeaza la cerere, în functie de: tiraj, numar de culori tiparite, format, material, nr. imagini in policromie incluse, plastifiere etc
 • Bannere
  Bannere realizate din polyplan, gama foarte larga de culori, prevazute cu capse pentru prindere. Se inscriptioneaza pe una sau doua fete cu autocolant din PVC, debitat la cutter-plotter, sau se pot tipari direct pe suprafata polyplan-ului cu cernelui pa baza de ecosolventi, rezistente la intemperii.
 • Tipizate
 • Print digital
  Tiparim cu tehnologie laser pe hartiii si cartoane de formate diferite A6-A3, la preturi pentru toate buzunarele, in orice tiraj, in cel mai scurt timp!
 • Inscriptionari textile
 • Litere volumetrice
 • Scanari harti, planse A0
 • Avertizoare Protectia Muncii
 • Inscriptionari placi funerare
 • Gravari laser
 • Tiparituri
  Printuri de mari dimensiuni: postere, planse, proiecte etc.
  Ecusoane
  Legitimatii
  Agende personalizate
  Calendare de buzunar
  Etichete
  Legatorie lucrari de diploma, de licenta, de masterat etc. (coperti tari, cartonate, imitatie piele in diverse culori, cu litere aurii, cu coltare metalice).
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/1978/1994
CUI: 6762260
Adresă: Pastorilor de Jos nr.1,551029 Medias, jud. Sibiu
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide