Gratuit

BRAND DECOR SRL

Descriere companie:

Am inceput activtatea in domeniul productiei publicitare in 1992. Datorita experientei dobandite in cei peste 25 de ani de activitate, am invatat sa gasim solutii pentru a multumi orice tip de client. Am dat intotdeauna dovada de seriozitate, profesionalism, creativitate si atentie la detalii.

Portofoliul nostru cuprinde o gama larga de lucrari cum ar fi: decorul auto, decor de vitrine, tapet personalizat, sticle de bucatarie, personalizari textile, bannere, roll-up, carti de vizita, flyere etc.

Punctul nostru forte este acel segment care are in “vedere” autocolantul. Printam, laminam, decupam (pe contur)si decoram la o calitate si la preturi cu care putem concura cu oricare alt competitor din acest domeniu. Pe acest segment, pe langa lucrarile realizate clientilor nostri, avem numeroase lucrari efectuate atat pentru agentii de publicitate cat si pentru “concurenta”.

Ne concentram pe calitatea manoperei si a materialelor, astfel incat lucrarile noastre sa fie cat mai rezistente si mai calitative, pastrandu-ne in felul acesta un nume fara pata si un portofoliu de clienti multumiti, care revin la noi (unii de peste 20 de ani) de fiecare data cand au nevoie de astfel de servicii.

Personalizări

  • auto
  • banner
  • digital
  • print
  • sablare
  • stickere
  • sticla
  • tapet
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/607/2013
CUI: 31292347
Adresă: ALEEA MICUS 4, Cluj Napoca
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide