Gratuit

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA SRL

Descriere companie:

CENTRUL DE CARTE STRAINA SITKA s-a infiintat la sfarsitul anului 1999 ca raspuns la cererea din ce in ce mai mare de publicatii pentru invatarea limbilor straine de larga circulatie.

In momentul infiintarii noastre doar unele dintre marile edituri britanice erau prezente pe piata si niciuna din Franta sau Germania,de exemplu.

Ne-am propus, deci, sa oferim publicului din Romania cele mai noi materiale educationale produse de renumite edituri specializate in domeniul invatarii limbilor straine.

Colaboram cu cele mai prestigioase edituri din lume:
CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS si PENGUIN din Marea Britanie
HACHETTE, CLE INTERNATIONAL, DIDER din Franta
LANGENSCHEIDT, HUEBER, KLETT, CORNELSEN din Germania
S.G.E.L., EDELSA, EDINUMEN din Spania
ELI-LA SPIGA, EDILINGUA din Italia

Nu lipseste literatura in diverse limbi straine si suntem deschisi catre comenzi pentru lucrari academice.

Ne-am implicat intens in promovarea publicatiilor editurilor pe care le reprezentam organizand seminarii si workshop-uri,prezentare de carte, expozitii cu vanzare, participand activ la conferintele, consfatuirile, cercurile pedagogice, reuniunile profesorilor de limbi straine.

Am fost prezenti la toate targurile de carte organizate in Bucuresti sau in alte orase ale tarii, targuri precum Bookfest, Librex sau Gaudeamus.

Prezenta noastra a fost deosebit de apreciata de vizitatori.

Nu in ultimul rand,am invitat delegati pedagogici si teacher trainers internationali ai editurilor ai caror parteneri suntem organizand conferinte in diverse orase ale tarii si in Bucuresti.

Astfel, au fost prezenti reprezentanti de la Cambridge University Press, Hachette, Didier, Sgel, Edinumen si lista poate continua.

De la inceput echipa tanara si entuziasta a asigurat o foarte buna comunicare cu publicul, remarcandu-se prin promptitudine,seriozitate si competenta.

In expozitia permanenta de la sediul nostru central din Piata Romana profesorii, elevii, publicul in general a fost intampinat cu caldura oferindu-i-se consultanta de specialitate.

De aici realizam distributia catre toate punctele tarii, primind comenzi prin e-mail, posta, telefon, on-line, expedierea facandu-se cu rapiditate.In cazul in care stocul nu este suficient sau nu este disponibil ne straduim sa aducem cartile in cel mai scurt timp posibil.

Reprezentatii si consultantii nostri din tara au stat si stau la dispozitia tuturor celor interesati de publicatiile pe care le oferim.

Ne straduim permanent sa mentinem la standarde inalte activitatea noastra.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/8767/1999
CUI: 12310650
Adresă: Bdul. Dacia 23 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide