Gratuit

CORVETTE SRL

Descriere companie:

Despre noi:
Firma CORVETTE din Odorheiu Secuiesc este una dintre cele mai vechi companii de publicitate care se ocupă cu concepte de design, proiectări de reclame şi finalizarea acestora.

De la înființarea sa în 1993, prin dezvoltarea continuă a progresat până la un nivel care în prezent constituie un punct de referință profesională pe piaţa de domeniu.

Domeniul de activitate al companiei include acum majoritatea ramurilor de reclamă şi publicitate.

PRODUSE:

— Profile de firmă.
— Cărţi de vizită.
— Coli cu antet.
— Panouri reclame.
— Obiecte cadou.
— Bannere.
— Foi volante.
— Invitații.
— Necrologuri.
— Meniuri.
— Vitralii.
— Carduri din plastic.
— Afișe.
— Imagini panorame.
— Standuri expoziționale.
— Materiale promoționale.

SERVICII:

— Proiectare logo-uri.
— Inscripționări de mașini.
— Inscripționări de firme.
— Proiectare pagini web şi hosting.
— Pregătire pentru tipar.
— Fotografiere digitală produse.
— Tipărire în format mic şi mare.
— Confecționare vitralii.
— Gravură laser.
— Randări.
— Consiliere.

 

WEBSHOP:

CADOURI
Pachete decorative din lemn cu blocare vintage, deschideri și hardware:
În interiorul lor se găseşte o bază de catifea verde care poate fi utilizată pentru a fixa diferite articole la cerere. Ideal pentru trofeele de vânătoare (colți de mistreți), înregistrări antice, plăci memoriale din piatră / lemn etc. pentru ambalare și depozitare. La cerere, pe acoperișul din plexiglas poate fi montată o placă de aur / argintiu / lemn personalizată (imprimată / gravată).

Rulou de hârtie:
Realizate din carton colorat. Ideale pentru ambalarea / depozitarea cardurilor de cadou, a sticlelor pentru băuturi și a altor suveniruri. Suprafața este gravată / imprimabilă, iar butonul acesteia poate fi personalizat.

Cilindre de cadouri acoperite cu lemn:
Realizate din materiale naturale rustice. Ideale pentru ambalarea / depozitarea cardurilor de cadou, a sticlelor pentru băuturi și a altor suveniruri. Suprafața este gravată / imprimabilă, iar butonul acesteia poate fi personalizat.

Sticle decorative în ambalaj ornamental.

 

CARDURI DIN PLASTIC
Cardurile din plastic moderne pot fi folosite drept carduri de identitate sau ca insigne. Imprimare coduri de bare, carduri QR, UV, proximitate, inteligente și magnetice pe carduri PVC, ASB, PET și PETG. Deţinem o licență pentru tipărirea ghidurilor de vânătoare în România.

 

ETICHETE AUTOCOLANTE PVC
Etichete pentru produse de orice dimensiuni (5-200 mm) sau cantităţi. Albe / translucide, imprimate pe o bază lucioasă / mată. Ideale pentru personalizarea produselor. Pot fi lipite pe sticlă, plastic, metal, lemn neted.

 

GRAVARE
Plăci gravate din argint aurit:
Plăcile gravate sunt ideale pentru subtitrarea trofeelor / premiilor, realizarea de inscripții sau plăcuțe de identificare a ușii / cutiei poștale, dar de asemenea pot fi făcute cu nume de pini sau alte elemente personalizate.

Deţinătoare placă de plexilas:
Sunt concepute pentru stocarea meniurilor de dimensiuni A5-A4. Disponibile la cerere cu suport opțional din lemn. Ideale pentru restaurante / baruri / cluburi de noapte. Proiectate pentru diferite dimensiuni de cărți de vizită / pliante etc. De asemenea, sunt potrivite pentru depozitare.

Gravuri:
Obiectele din sticlă pot fi personalizate prin gravare. Compania noastră produce și modele pentru nunți, angajări, alte ocazii, inclusiv persoane / clădiri / peisaje, pahare, sticlă pentru băuturi, placă de sticlă etc.

Dosare acoperite cu lemn:
Dosarele acoperite cu lemn sunt ideale pentru stocarea / citirea materialelor pentru discursuri și prezentări. Elegante, pretențioase, confortabile pentru utilizare, gravate, imprimabile, ușor de înțeles.

 

IMPRIMARE PANOURI A4 / A5
Panouri A4 / A5 (orice dimensiuni până la 2000 mm) și semne de avertizare de PVC cu spumă de 3 mm grosime. La cerere, poate fi adăugat text sau grafică.

 

INSIGNE / ECUSOANE
Pentru evenimente / ocazii / aniversări / conferințe sau pentru vânzători / chelneri ca plăci de nume, ori ca obiecte promoționale. Pot fi turnate din plastic / plexiglas şi pot fi prevăzute cu ace cu mâner magnetic.

 

NUMERE DE ÎNMATRICULARE

 

PANDANTIVE CU BRELOC

 

ȘTAMPILE

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/846/1993
CUI: 4510630
Adresă: Str. Lemnarilor nr. 14, Odorheiu Secuiesc, jud. HARGHITA, cod 535600
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide