Gratuit

CREATIV METALCO SRL

Descriere companie:

Activăm de 25 de ani în domeniul producției publicitare și a confecțiilor metalice de orice tip. Succesul nostru se bazează pe o colaborare constantă alături de clienți, expertiza echipei, dar și pe materialele de cea mai bună calitate pe care le folosim. Astfel, ne asigurăm că produsele finale sunt exact cum ți le dorești, indiferent de dificultatea proiectului.

De 25 de ani în producție publicitară.

Suntem aici să-ți facem afacerea vizibilă.

Ce facem?
Consultanță, proiectare, execuție, producție publicitară și confecții metalice

Cum facem?
 — Planificare
Ne pliem pe strategia ta de promovare.

Profesionalism
Suntem deosebit de atenți la detalii.

Comunicare
Lucrăm în baza unei colaborări continue.

 

LUCRĂRI:

Casete luminoase
Firmele luminoase sunt cele mai utilizate în publicitatea „outdoor”, atât datorită impactului pe care îl au, cât și a posibilității utilizării de diferite forme și dimensiuni. Pot fi prevăzute cu ceas programabil pentru aprindere, respectiv stingere.

Litere volumetrice
Literele și siglele volumetrice sunt utile atât în semnalistica de interior a locațiilor (sedii de companii, centre comerciale), cât și în semnalistica de exterior. Principalul lor atu este efectul tridimensional pe care îl creează, asigurănd astfel o vizibilitate sporită și o eleganță deosebită.

Inscripționări mașini
Inscripționarea se face cu folii autoadezive specifice fiecărei suprafețe de inscripționat. S-a dovedit a fi cea mai simplă și mai ieftină metodă de promovare a produselor sau serviciilor pe piață, iar cea mai folosită în ultimii ani a fost inscripționarea auto.

Copertine
Copertinele sunt construcții adiacente, folosite ca suport în publicitatea „outdoor”. Fiind amplasate de obicei la terase, la intrările spațiilor comerciale, bănci, etc., cu scopul de a proteja de intemperii și raze solare, asigură totodată și o vizibilitate maximă și captează atenția clienților.

Confecții metalice
Începând de la bănci, mese, scaune metalice sau balustrade până la structuri metalice complexe. Chioșcuri din panouri termoizolante pe structură metalică, corturi pentru evenimente, din poliplan pe structură metalică și hale industriale.

Totemuri
Totem-urile sunt o categorie de produse publicitare de mari dimensiuni, folosite atât în publicitatea outdoor cât și în cea indoor. Sunt amplasate stradal, în poziție verticală, pe o structură independentă cu fundația de beton, iar iluminarea lor se face cu sisteme electrice complexe.

Lucrări speciale
Elemente de decor din fier, aluminiu, plastic. Pereți traforați, candelabre de mari dimeniuni, plăcari cu bond. Însoțite sau nu de iluminări cu LED.

Meshuri
Policromia reprezintă procedeul tipografic prin care sunt imprimate imaginile. Policromia de mari dimensiuni (cunoscută si sub numele de „print”) se folosește de regulă pentru printurile de exterior (outdoor) și pentru cele de interior (indoor).

Panouri
Panourile publicitare deservesc în mod special publicității outdoor, sistemul lor de susținere fiind realizat din oțel, iar ramele din aluminiu. Acestea sunt modulare și se pot echipa cu sistem de rotire sau iluminare. Panourile pot fi simple sau tridimensionale, iar pentru afișarea lor se folosesc printurile de mari dimensiuni.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/483/2000
CUI: 13172679
Adresă: Str. Teodor Codrescu nr. 6, Iaşi, jud. IAŞI, cod 700481
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide