Gratuit

CREATIVIA ADVERTISING SRL

Descriere companie:

PREZENT

Se spune ca „Istoria este scrisă de câtre învingatori”. De peste 10 ani de activitate, împreună cu întreaga echipă am depășit dificultățile și ne-am dezvoltat.

Putem să revendicăm împreună niște rânduri în istoria acestei piețe, acestea fiind despre respectul fără de lucrul bine făcut, despre parteneriat și pasiune.

De prea multe ori afacerile au fost asociate cu câștigul facil și cu idealuri false.

De prea puține ori s-a vorbit despre munca intensă, despre loialitate și respect. Noi asta am învățat în cei 10 ani de activitate de la partenerii noștri, clienții și colectivul nostru.

În ceea ce privește clienții, vă putem spune că portofoliul nostru include atât clienți locali cât și naționali și internaționali. Dar, cel mai concret, vă putem spune ca toate serviciile noastre sunt făcute cu profesionalism și dedicare de la începutul colaborării și până când partenerul nostru își atinge scopul propus. Considerăm că sarea și piperul stau în creativitatea echipei, soluțiile propuse de noi și strategia pe care o gândim pentru partenerii noștri, depinzând, în cea mai mare măsură, de creativitate.

VIITOR - AMBITIA NOASTRA

Avem ambiții mari! În contextul actual, ambiția este o condiție necesară în obținerea succesului dorit. Însă nu este singura. Spiritul de echipă, maturitatea, loialitatea și disponibilitatea de a învăța și de a pune interesele companiei și ale clienților mai presus de cele personale sunt importante în egală masură. Uneori, fermitatea și ambiția sunt cheia rezolvării problemelor, alteori este nevoie doar de bun simț și de spirit de echipă, spirit Creativ.

Ambiția este o virtute când ia forma unei pasiuni orientate asupra lucrului bine făcut sau atunci când oamenii fac mai mult decat ceea ce li se cere. Este o virtute și atunci când ținta ambiției individuale este succesul companiei. Așadar, munca în echipa și profesionalismul sunt un impuls pentru bunul mers și câtre succesul companiei, asigurând transparență, sinceritate și seriozitate în relațiile cu partenerii și clienții noștri!

Sa fim Creativi în continuare!

SERVICII

 • PRINTURI INDOOR
 • PRINTURI OUTDOOR
 • CASETE LUMINOASE
 • INSCRIPTIONARI AUTO
 • COPERTINE
 • CONSTRUCTII METALICE
 • DECORARI AUTOCOLANT SI INSCRIPTIONARI VITRINE
 • SISTEME ROLL-UP
 • GRAFICA PUBLICITARA
  Creatie grafica pentru carti de vizita, mape, fluturasi, pliante, afise, postere, cataloage, etichete, outdoor, ambalaje, machete depresa, carti, reviste etc.
 • SPOTURI PUBLICITARE
 • LITERE VOLUMETRICE
 • LOGO (IDENTITATE VIZUALA)
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/672/1994
CUI: 5450235
Adresă: Str. Fagurului 64t Brasov
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide