Gratuit

CROMA TRADING SRL

Descriere companie:

Îţi oferim nu numai produse, ci şi idei. Te putem ajuta să îţi concepi campania promoţională de la cap la coadă.
Îţi putem oferi produse exclusive la preţuri mici.
Îţi putem împărtăşi din experienţa colegilor din alte părţi ale lumii.
Ştim să facem tampografie ca nimeni alţii, chiar şi în policromie.
Ştim să facem şi serigrafie.
Putem grava pe piele, plastic, lemn sau metal acoperit.
Te putem ajuta să alegi cernelurile, auxiliarii, sitele, tampoanele pentru ceea ce vrei să imprimi.
Îţi putem prepara culori speciale (Pantone, RAL) în orice gamă de cerneală.
Îţi putem livra clişeele tampo expuse şi developate.
Te putem ajuta cu toate informaţiile pe care le deţinem despre serigrafie şi tampografie.

Articole de birou

Un cadou publicitar bine ales: mesajul va sta întotdeauna sub ochii clientului. Când va avea nevoie de serviciul sau articolul respectiv, îsi va arunca ochii instinctiv la obiectul de pe birou.

Pixuri germane, brichete

Pixurile si brichetele din plastic reprezinta un purtator foarte economic al mesajului publicitar. Deosebit de utile pentru târguri, expozitii, evenimente cu participare numeroasa, vin în culori atragatoare.

Medicale

Sunt articole diverse, destinate publicitatii pentru medici sau farmacisti. Sunt obiecte care atrag atentia prin formele legate de domeniul medical: pastile, capsule, fiole, etc. Riglele sau discurile de calcul sunt deosebit de utile si pot fi usor personalizate.

Agende, organizatoare

Avem mai multe modele de agende si organizatoare, de la cele îmbracate în piele la cele mai ieftine, de diverse dimensiuni, tipuri si culori.

Obiecte promotionale personalizate firme
Obiectele promotionale pe care le personalizam (Obiecte promotionale personalizate firme) vor valorifica imaginea companiei tale, a brandului tau. Exista mai multe metode de personalizare obiecte promotionale prin care se realizeaza imprimarea in detaliu a diversor elemente grafice pe materialele promotionale precum agende, pixuri, farmaceutice.

Obiecte promotionale personalizate firme

Obiectele personalizate pe care le punem la dispozitie organizatiei tale pot deservi campaniilor de marketing sau promovarii companiei in cadrul diverselor evenimente ce pot fi organizate. Personalizam obiecte promotionale pentru firme, materiale promotionale, articole promotionale sau cadouri promotionale precum pixuri parker sau agende personalizate. Un cadou publicitar bine ales va ramane intiparit in mintea clientului tau, ocupand un loc important poate chiar pe biroul sau. Cand va avea nevoie de serviciile pe care le oferi, cadoul promotional personalizat il va face sa apeleze la serviciile tale.

Pixurile, mai ales cele de calitate, precum pixuri Parker personalizate, reprezinta un purtator foarte economic si util al mesajului publicitar. Daca sunt de calitate si vin in culori atragatoare, pixurile promotionale personalizate vor ramane la indemana clientului si isi va aduce aminte de tine mult mai usor.

Obiecte promotionale

Materiale promotionale, articole promotionale si cadouri promotionale personalizate

Indiferent ce obiecte promotionale doresti sa personalizezi, calitatea acestora este unul dintre cele mai importante aspecte. Daca alegi Croma Trading, alegi calitate.

Serigrafie sau tampografie?

In general, serigrafia se preteaza suprafetelor mari, plane sau perfect cilindrice. Cateva aplicatii specifice: imprimarea afisajelor de bord in industria auto, a ambalajelor, a etichetelor, a discurilor optice, a switch-urilor membrana, a cartilor de identitate, realizarea panourilor de semnalizare rutiera, a bannerelor, decorarea lazilor de bauturi, a sticlelor, a textilelor, etc.

Tampografia se utilizeaza pe suprafete mai mici, datorita dimensiunii reduse a cliseelor tampografice, dar are avantajul ca imprimarea se poate face si pe suprafete neregulate in afara de cele plane sau cilindrice. Aplicatii specifice: imprimarea panourilor de comanda ale aparaturii electronice, a capacelor de bauturi, a produselor medicale (seringi), a textilelor, a diverselor piese, decorarea jucariilor, a materialelor sportive, a articolelor promotionale, a ambalajelor, a sticlariei, ceramicii, portelanului si chiar crearea de efecte speciale prin utilizarea cernelurilor dezvoltate in acest scop (fluorescente, cu efect de sidefare, care imita sablarea, cu efect metalic sau de oglindire).

Cerneluri pentru tampografie
Cerneala pentru tampografie pe baza de solvent
Cerneala pentru tampografie cu uscare UV

Cerneluri pentru serigrafie
Cerneala pentru serigrafie pe baza de solvent
Cerneala pentru serigrafie cu uscare UV

Consumabile pentru tampografie si serigrafie
Consumabile pentru tampografie
Consumabile pentru serigrafie

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/14511/1993
CUI: 4754503
Adresă: Str. Naum Ramniceanu 25 E Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide