Gratuit

DEFI ROMANIA SRL

Descriere companie:

Cu o experiență locală de peste 25 de ani, dar şi una internațională de peste 40 de ani, DEFI este liderul pieței de outdoor spectacular şi unicul furnizor de media care poate pune la dispoziția partenerilor săi cea mai mare rețea de locaţii spectaculare din Romania.

Spiritul de pionierat şi angajamentul pentru calitate şi inovație au creat din DEFI un partener de încredere în colaborarea cu diverși clienți / branduri, agenții de publicitate, agenții şi regii de media, proprietari şi asociații de proprietari. Respectul reciproc şi parteneriatului onest sunt valorile fundamentale pe care ne construim strategia pe termen lung.

Urmărind cerințele pieței, DEFI continua să caute soluții inovatoare pentru locațiile Premium pe care le deține în Romania şi, cu ajutorul DEFI-Group, îşi extinde portofoliul de clienți şi locaţii la nivel global. DEFI se bucură de prestigiul unui partener de încredere care oferă locaţii şi soluții unice, iar acest lucru este posibil şi datorită capacității reprezentanților săi de a selecta şi a de a obține locaţii fără a se limita la poziție şi mărime, oferind de fapt un concept – Locaţii potrivite, în zone potrivite, pentru clienți potriviți !

Pentru că „Fiecare lucru trebuie făcut bine de prima dată şi de fiecare dată!”, DEFI Romania oferă nu numai posibilitatea închirierii spațiilor media, ci şi beneficiile unui management de proiect prin includerea tuturor serviciilor conexe necesare desfășurării unei campanii OOH „la cheie”: producția materialelor publicitare, postarea, întreținerea şi nu în ultimul rând, iluminarea acestora.

 

DE CE SĂ ALEGI DEFI?

 • ÎNDRĂZNEŞTE SĂ FII DIFERIT
  Locațiile DEFI sunt extrem de vizibile şi selectate strategic. O campanie publicitară spectaculară desfășurată prin DEFI oferă o diferenţiere garantată şi sustenabilă.
 • STÂRNEŞTE INTERESUL ŞI INTERACŢIUNEA
  Campaniile publicitare desfășurate pe locațiile DEFI combină impactul, surpriza şi originalitatea. Vrei să transformi un brand într-o marcă a peisajului urban? Vrei ca acesta să devina fundalul „obligatoriu” pentru selfie-urile din centrul urban? Vrei să faci parte din giganticele capodopere urbane despre care vorbeşte toată lumea? Sau să transformi o campanie oho-eveniment într-o operațiune interactivă de marketing stradal? NU trebuie decât să ne întrebi! Experiența noastră tehnică şi imaginația îți vor permite să transformi în realitate cele de mai sus!
 • PROXIMITATE FAŢĂ DE CONSUMATORI
  Să fii cunoscut e o necesitate, dar să fii integrat în viețile cotidiene ale oamenilor din lumea întreagă este dorinţa fundamentală a oricărui brand. O campanie spectaculară pe termen mediu sau lung creează în conştiinţa publicului o familiaritate de neegalat cu un brand.
 • ALEGEŢI ROI
  Campaniile publicitare spectaculare implementate de către DEFI obțin o rentabilitate ridicată a investiției graţie puterii implicite a locaţiilor sale şi a randamentului ridicat pe publicul țintă.

 

PRODUSE:

ROOFTOP
Amplasate pe terasele clădirilor, rooftop-urile luminează orizontul orașului, clădind prestigiul şi notorietatea brandurilor în campanii pe termen lung. Le sunt caracteristice:
Vizibilitatea extraordinară;
Timpul de expunere excepțional;
Creativitatea, inovația şi tehnologia, care expun mesajul publicitar şi întăresc identitatea şi notorietatea brandului;
Integrarea unică a brandului în peisajul urban.

MESH
Pentru a maximiza impactul publicitar, mesh-urile amplasate pe fațadele clădirilor reprezintă soluția ideală. Vor dinamiza şi impulsiona orice campanie publicitară (lansare de produs, promoții, evenimente, direcționare). Acestor tipuri de suport le sunt caracteristice:
dimensiunile impresionante, în afara standardelor;
Vizibilitate excepțională;
Impactul în timp real în spațiul urban;
Proximitatea faţă de audienţă.

BACKLIT / FRONTLIT SKYSIGN
Amplasate tot pe terasele clădirilor, backlit / frontlit skysigns sunt suporturi spectaculare pe care le-am creat pentru a răspunde şi nevoilor de scurtă durată ale brandurilor. Acestea eficientizează bugetul clienților, dar oferă şi flexibilitate şi rapiditate în implementarea campaniilor. În plus, suprafața de expunere extinsă permite clienților să desfășoare atât campanii de brand-awareness, cât şi campanii de produs.

LED WALLSCAPE
Ne-am asumat rolul de trend-setter în piaţă românească de outdoor spectacular, drept pentru care am transformat un suport outdoor clasic într-un suport de outdoor spectacular. Casetele luminoase de dimensiuni spectaculoase amplasate pe fațadele clădirilor reprezintă nu numai un suport Premium datorită amplasării şi calității afișării şi iluminării, ci şi o oportunitate pentru implementarea unor proiecte speciale.

 

TREI CATEGORII DE LOCATII CREATE PENTRU A SATISFACE NEVOILE SPECIFICE BRANDURILOR:

 • POWER
  Locaţii situate pe rute cu trafic intens şi în hot spot-uri dinamice asigurând un număr vast de contacte.
 • EMOTION
  Locaţii cu înaltă valoare simbolică, istorică şi culturală, cu un puternic potențial de implicare a publicului.
 • ICONIC
  Repere urbane excepționale şi unice care combină caracteristicile celorlalte două tipuri de locaţii, POWER şi EMOTION.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/2290/1992
CUI: 12609
Adresă: Piaţa Alba Iulia nr. 5, Bl. I 4, Sc. A, et. 7, ap. 35, Bucureşti, sector 3, cod 031104
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide