Gratuit

DESIGN FACTORY SRL

Descriere companie:

DESIGN FACTORY SRL oferă soluții strategice de design și eficiente pe termen lung pentru clienții dintr-un spectru larg de activități, prin proiectarea și dezvoltarea de mobilier comercial, standuri de expoziții, amenajări de spații comerciale, concepte și simulări 3D, realizare printuri de mari dimensiuni și materiale de marketing.

DESIGN ŞI PROIECTARE

CONCEPTE ŞI SIMULĂRI 3D
Plecând de la un concept propus, oferim proiectare 3D şi simulări 3D cu scopul de a reproduce realitatea până la cele mai mici detalii.

MOBILIER
Design şi realizare mobilier comercial şi rezidențial: Oferim soluții complete de realizare a mobilierului comercial pentru toate tipurile de magazine şi mobilier rezidențial, adaptate cerințelor clienților. Un design personalizat vă asigură expunerea produselor în cel mai avantajos mod, oferind atât funcționalitate, cât şi aspect vizual.

STANDURI EXPOZIŢIONALE
Design şi construcție standuri expoziționale: Punem la dispoziție servicii de amenajare a standurilor expoziționale cu un design personalizat, pe baza cerințelor clientului, pentru a oferi o imagine unică şi memorabilă. În cadrul târgurilor şi expozițiilor, designul şi construcția standurilor expoziționale prin personalizare creşte vizibilitatea produselor şi serviciilor promovate, pentru a pune în valoare mai bine identitatea companiei.

AMENAJĂRI SPAŢII COMERCIALE
Amenajări interioare comerciale şi rezidențiale: Datorită unei abordări flexibile a proiectelor, amenajarea fiecărui spațiu comercial şi rezidențial va reflecta identitatea companiei sau a produsului şi, mai mult, un spațiu interior personalizat şi armonios.

 

PRODUCŢIE:

DEBITARE / GRAVURĂ ROUTER LASER
Oferim servicii de gravură laser, aceasta fiind una dintre cele mai înalte tehnologii avansate progresiv, cu posibilitatea de inscripționare a imaginii pe diferite materiale. Lucrările cu gravură laser au o rezistenţă mare, o precizie ridicată şi posibilitatea inserării imaginilor complexe pe orice suprafață şi formă. Serviciile de gravură laser se pot efectua pe diverse materiale precum plastic, lemn, piele etc.

PRELUCRARE PE ROUTER CNC 2D şi 3D
Oferim prelucrări mecanice obținute prin operații generale de frezare folosind utilaje precise de tip CNC pentru decuparea pe contur a formelor 2D sau frezarea în volum a oricărui model 3D. Punem la dispoziția clienților prelucrarea pe router CNC de tip 2D şi 3D pe materiale de tip PVC, plastic, PAL / lemn, dibond, etc.

TERMOFORMARE
Prin tehnologia de termoformare se produc ambalaje şi piese din material de plastic. Datorită încălzirii materialului prin termoformare, acest lucru îi conferă o versatilitate crescută, fără restricții în design şi în procesul creativ.

POLISTIREN 2D ŞI 3D
Prin intermediul elementelor decorative din polistiren 2D şi 3D, se pot crea structuri complexe în orice formă sau dimensiuni, ce permit o montare şi manipulare ușoară şi costuri scăzute.

COLANTĂRI AUTO
Colantările auto reprezintă un procedeu rapid şi durabil prin care o folie adezivă din PVC este utilizată pentru inscripționarea auto. Colantările auto totale sau parțiale sunt disponibile într-o paletă largă de culori şi texturi.

COLANTĂRI VITRINE
Prin intermediul colantărilor de vitrine se pot transmite numeroase mesaje grafice şi texte aplicate pe orice suprafață de expunere cu geam. Colantările de vitrine oferă beneficiul transpunerii oricărei imagine în tipar de mari dimensiuni pentru a personaliza ulterior vitrine sau fațade din sticlă.

 

TIPAR

TIPAR FLATBED UV
Datorită beneficiilor oferite de tiparul Flatbed, punem la dispoziție printuri de mari dimensiuni în format 2,2 m lățime şi grosime de 5 cm. Tiparul de tip Flatbed permite folosirea unui procedeu de tipărire digitală a printurilor direct pe PVC, stiplex, PAL / lemn, dibond, sticlă, carton etc., utilizând cerneluri UV. Tiparul Flatbed realizat astfel este ideal pentru amenajările interioare ale magazinelor.

TIPAR INDOOR ŞI OUTDOOR
Printuri Indoor / Outdoor Large Format Roll-to-Roll: Imprimanta Roll-To-Roll poate produce o serie de printuri de mari dimensiuni, atât printuri indoor cât şi printuri outdoor, aplicații pe diverse materiale flexibile combinate sau nu, precum hârtie foto, backlit film, autocolant PVC, polipropilenă, canvas, tyvek, floor stickere / banner, mesh, autocolant, window graphics, reprezentând o modalitate eficientă de printare şi la costuri scăzute.

TIPAR DIGITAL
Materiale de business:
Printăm la calitate ridicată o gamă largă de materiale de business esențiale oricărei afaceri precum cărți de vizită, foi cu antet, plicuri, invitații.

Materiale de marketing:
Oferim o gamă variată de materiale de marketing – flyere, pliante, broșuri, mape, wobblere, shelftalkere, pungi hârtie, notes-uri, calendare, agende, cutii de carton, ambalaje, etichete hârtie / PVC în rolă, destinate unui branding profesionist al oricărei companii.

Printuri cu date variabile:
Producem printuri cu date variabile care au beneficiul personalizării în masă şi pot fi utilizate în marketingul direct, managementul relației cu clienții şi publicitate.

Printuri personalizate:
Realizăm printuri personalizate pe baza cerințelor clientului.

SERVICII DE TIPAR
Ștanțare:
Prin procesul de ștanțare, putem prelucra diverse materiale precum hârtie şi plastic, în vederea obținerii produselor în forme cât mai diferite.

Folio:
Realizăm mape de prezentare, cărți de vizită, flyere şi broșuri sau alte tipărituri ce pot beneficia de aplicarea unei foiţe metalizate.

Timbru sec / emboss:
Este un procedeu de deformare mecanică a suportului pentru a scoate în relief anumite elemente de design. Poate fi utilizat ca tehnică pentru a personaliza cărți de vizită sau chiar pentru a autentifica documente folosind timbru sec şi emboss.

Serigrafie.

 

CONFECŢII METALICE

SERVICII DE VOPSITORIE
Oferim servicii de vopsitorie pentru o multitudine de tipuri de suprafețe sau materiale, folosind o gamă variată de tipuri de vopsele (pe bază de solvenți, siliconice rezistente la temperatură), lacuri sau pulberi. Dintre tehnologiile de aplicare a vopselei, dispunem de vopsirea electrostatică şi vopsirea prin pulverizare cu pistolul de vopsire cu aer comprimat.

SUDURĂ MIG / MAG ŞI SUDURĂ ÎN PUNCTE
Punem la dispoziție servicii de sudură atât prin procedee tradiționale (SEI – Sudarea cu Electrod Învelit) sau procedee profesionale (procedeul MIG / MAG cu sârma din oţel inoxidabil la orice fel de grosime a tablei) dar, în acelaşi timp acoperind şi alte procedee de sudură, în funcţie de nevoile clienților, precum:
Procedeul de sudare automată sub strat de flux, procedeul WIG / TIG, sudarea cu plasmă, procedeul de sudare cu flacără oxiacetilenică, procedeul de sudare cu fascicul de electroni (sudarea cu laser), procedeele de sudare prin presiune, sudarea electrică prin presiune în puncte, sudarea electrică prin presiune în linie.

DEFORMĂRI LA RECE

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/425/1999
CUI: 11477014
Adresă: Str. Valea Lungă nr. 54-56, București, sector 6, cod 061508
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide